10 päivää ja -4 kiloa

S

10 päivää ja 4 kiloa, ihan hyvä alku, vaikka itse sanonkin! Olen asetellut pitkin kesää tavoitepainoja ja ainakin toistaiseksi olen pysynyt hyvin suunnitelmassa. Tietty alun jälkeen tahti varmasti hidastuu, kun sen lääkityksen myötä kertyneet ylimääräiset nesteet ovat poistuneet, mutta nämä tavoitteeni ovatkin ihan realistisia, joten minulla on silti hyvät mahdollisuudet saavuttaa ne. En kuitenkaan pety liikaa, jos en osu tavoitepainoon, sillä tiedän, että tärkeintä on se, miltä minusta tuntuu. Tuo tuoreinkin kuva edelleen ällöttää, mutta samalla kuitenkin olen ylpeä, että muutosta on jo tämänkin verran.

Ruokavalioni on ollut nyt gluteeniton, vähähiilarinen ja vain hyviä rasvoja sisältävä. Muuten en ole lähtenyt kikkailemaan enempää. Mutta edelleen syön liian vähän ja sen kanssa pitää tehdä töitä. Viime postauksen jälkeen sain useamman tarjouksen erilaisilta personal trainereilta ja ravintoneuvojilta, kiitos paljon niistä! Tämä viikko on ollut hirveän kiireinen, mutta käyn niitä paremmin läpi, kunhan olen selvinnyt ensi viikon pääsykokeista 🙂 Olen kuitenkin hirveän ylpeä siitä, että olen tällä viikolla liikkunut aika hyvin! Verrattuna siis tähän kuluneeseen vuoteen, kun en ole liikkunut kirjaimellisesti ollenkaan.

Niin, 4 kiloa on nyt pudotettu tästä yhteensä 20 kilon painonpudotustavoitteesta. Jo yksi viidesosa, ihan huippua! Toivon todella, että tällä kertaa oikeasti onnistun.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Kyllä negatiivinenkin saa olla mutta pitää myös osata kertoa faktat. Läski ei ole rumaa vaan epäterveellistä ja siihen on hyvä reagoida 🙂

Avatar

Oho, nyt jo huomattava muutos! Itse oon lokakuussa parantanut ruokailutottumuksia ja laihduin perus ruualla hyvin normaalipainon sisällä 4kg. Muutama viikko sitten nostin hyviä rasvoja ja proteiineja korkeammalle, kuin hiilareita ja paino ikuisen junnaamisen jälkeen putosi 3kg kuin itsestään. Nyt siis pudotettuja kiloja seitsämän. Voin siis suositella vhh jos tuskastuttaa kokoajan pienenevät ruokamäärät. You can do it! 🙂

Avatar

Ihan mieletön muutos!! Vitsi, toivottavasti muistat olla ylpeä itestäs jo nyt. Vitsit, motivoit kyllä hulluna muitakin :’)

Avatar

Tsemppiä Emilia! Muutoksen näkee nyt jo selvästi 🙂 Mä laihdutin samalla tavalla 14 kiloa, eli asettelin itselleni välitavoitteita ja se toimi mulla ainakin tosi hyvin. Puolet lähti ruokavaliolla mutta sitten painonlasku tyssäsi ja otin liikuntaa mukaan. Tein pelkästään kotitreenejä, vaikka sainkin kuulla ihmettelyä siitä ettei kotitreenaus olisi muka tehokasta.. Kyllä se on! Eli koitan sanoa että jos et ehdi/jaksa lähteä salille niin kannattaa kokeilla 🙂

Olet tosi kaunis nainen ja sulla on kyllä tullut muodot ns. ”oikeisiin paikkoihin” kun sulla edelleen on tiimalasivartalo 🙂

Avatar

Ihan hirveän surullista, että puhut noin itsestäsi. Ethän loukkaannu, kun muistutan, että lasten kuullen et saa haukkua vartaloasi.

Ylellä Läskimyytinmurtajissa hyvää asiaa negapuheesta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä