Äidin pieni heppatyttö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa, yksinkertaisesti vain niin ihanaa, että Avakin on innostunut äidin harrastuksesta <3 Viime perjantaina Eve tuli mukaan lasten kanssa ja taluteltiin Adea ja Nomppua pari kierrosta selässä, mutta Avan kanssa opeteltiin jo ravia ja ääni- sekä pohjeapuja. Tämä oli ensimmäinen kerta kun Ava ravasi ja meni tosi hyvin, hän odottaa jo niin innolla, että pääsee laukkaamaan, mutta sitä varten pitää kyllä ensin oppia ratsastamaan ilman talutusta. Tähän mennessä Ava on ratsastanut vain käyntiä ja minua vähän pelotti, että vauhdin lisääntyessä hän ei enää haluakaan ratsastaa, mutta Ava vain nautti siitä vauhdin huumasta äidin tapaan. Jo 2011 raskaana ollessani haaveilin ääneen siitä, että jonain päivänä saan sitten vielä oman lapsen kanssa jakaa tämän rakkaan harrastuksen ja se näyttää nyt oikeasti toteutuvan. Ei löydy maailmasta montaa parempaa asiaa.

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Varmasti todella ihana tunne, mullekin ratsastus on ollut pitkään todella rakas, ja on ihanaa saada joku nauttimaan siitä tunteesta maastossa laukaten tai kouluradan ympyröillä ♥ Tsemppiä ja onnea opetukseen ja terveisiä teille

Avatar

Moikka, minkä niminen tämä poni on?:)

Avatar

Voi mikä ihana peppi-poni <3 😀 Mullakin toiveissa tuon ihanan harrastuksen jakaminen joskus mahdollisten lasten kanssa. Heppailu on vaan parasta!

Avatar

Ihan vinkkinä tulevaa varten, kannattaa nostaa toi turvaliivin alaläpyskä tuolta takaa ”ylös”. Se usein häiritsee lasta eikä lapsi pysty istumaan oikein tarpeeksi takanojassa vaan nojaa eteen, kuten Avakin noissa kuvissa ainakin. Mut tsemppiä harjoitteluun tulevalle heppatytölle! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä