Ihana uusi parveke

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’HabitatSuomi’ title=”]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tittididii! Sen 2,5 vuotta, mitä ollaan täällä asuttu, on meidän parveke ollut täynnä remonttitarvikkeita, irti revittyjä kalusteita ja turhaa roinaa. Mutta ei enää! Olen mukana Indiedaysin ja Habitatin kampanjassa, jonka ansiosta saatiin vihdoin aikaiseksi laittaa meidän parveke todelliseen kesäkuntoon. Ensimmäistä kertaa täällä asumisen aikana ei tarvitse häpeillä meidän kaaosmaista varastoa, joka muissa asunnoissa tunnetaan parvekkeena, vaan sinne voi oikeasti päästää ihmisiä! Ollaan tästä niin onnellisia, ja lapset ovat superinnoissaan!

Tältä meidän parvekkeemme aiemmin näytti (tosin tästä oli jo viety pois mm vanha pesuallas):

dav

Lähdin heti ensimmäisenä selaamaan Habitatin verkkokauppaa, jostain sainkin jo paljon ideoita ja olin melko varma siitä, mitä lähdin parvekkeelta hakemaan. Myymälään päästyäni minuun kuitenkin iski todellinen inspiraation aalto! Siis tämä Turun upea Habitat oli niin järjettömän inspiroiva ympäristö, että paikan päällä tuotteita ihailtuani aloin heti nähdä tulevan parvekkeen sisustuksen päässäni. Jo verkkokaupassa oli selvää, että parvekkeen suunnittelu lähtee liikkeelle Bale -betonipöydästä, mutta liikkeen somistukset nähtyäni kokonaisuudesta tulikin todella värikäs.

Budjettiin ei tällä kertaa mahtunut Bale -sarjan tuoleja, vaan sijoitin loppubudjetin parvekkeen somistamiseen. Cadix -sivupöytä on ihanan kevyt ja antoi meille lisää pöytätilaa somisteita varten! Cadix myös antoi inspiraation lasten omaan nurkkaukseen, jonka Topias rakensi puolessa tunnissa eräästä huonekalutoimituksesta jääneestä eurolavasta.

Näiden kahden ihanan yksinkertaisen pöydän ympärille oli helppoa toteuttaa värikästä sisustusta ja ollaan tosiaan tähän lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Parvekkeella viihtyy nyt loistavasti! Suurin homma olikin parvekkeen tyhjentämisessä ja siivoamisessa, sillä sisustaminen on shoppailu meni niin keveästi, kiitos Habitatin henkilökunnan. Saatiin aivan älyttömän hyvää palveluakin! Bale -pöytä tuotiin autoon asti ja aamulla sain vielä tekstarin, että meidän Nompun aurinkolasit jäivät liikkeeseen ja voimme noutaa ne sieltä. Me asumme petollisen lähellä Ikeaa ja siellä tuleekin käytyä aina, kun tarvitsemme jotain kotiin, mutta nyt on pakko sanoa, että Habitat on kyllä meidän uusi luottoliikkeemme, mitä sisustukseen tulee! Täällä yhdistyy ihanasti pohjoismaalainen ja aasialainen muotoilu, edullinen hintataso ja hyvä laatu. En jäänyt kaipaamaan mitään! Habitathan operoi täällä Turussa Vepsäläisen yhteydessä, joten liike on meille aivan täydellinen, koska meidän huonekalumme ovat suurimmaksi osaksi Artekia ja Vepsäläisen ja Habitatin tuotteiden ollessa yhdessä esillä, pääsee täydellisesti näkemään, kuinka aasialainen ja pohjoismaalainen suunnittelutyö todella istuvat yhteen. Habitatin valikoima (ja nyt sitten parvekkeemme) sointuu täydellisesti yhteen pohjoismaalaiseen tyyliin sisustetun asuntomme kanssa, mutta nyt siinä on vähän lisää potkua ja väriä.

Habitatin perusajatus on, että hyödyllinen voi olla kaunista ja kaunis edullista ja tämä todella toteutuu. Habitatissa yhdistyy edullinen sisustusliike ja laadukas huonekaluliike.  Tämä täydellinen combo takaa, että Habitat sopii vähän jokaisen kukkarolle. Meidän parvekkeeseen meni kokonaisuudessaan 500 euroa, ei paha kokonaan uudesta ilmeestä, joka varmasti kestää!

Nyt teillä on mahdollisuus testailla Habitatin valikoimaa vielä edullisemmin, sillä saan jakaa teille -15% alennuskoodin Habitatin verkkokauppaan! Esimerkiksi uutta sohvaa tai ruokapöytää hankkiessa 15% on jo tuntuva alennus, joten toivottavasti tästä on teille hyötyä! Taidan itsekin hyödyntää tämän koodin erääseen tuotteeseen, joka jäi hankkimatta ja vilahtaa alta löytyvästä TOP6+1 -listauksesta, jonka laadin teille liikkeessä vieraillessani.

Alennuskoodi on kesä2016

Untitled Export

1.Heva -puutarhakalusteet ovat mielestäni aivan täydelliset!

2. Lau -sarja sopisi täydellisesti meidänkin parvekkeellemme kesän tarjoiluja piristämään.

3. Sininen Hortensia -vaasi meiltä löytyykin, mutta jäin haaveilemaan myös tästä keltaisesta versiosta eri koossa!

4. Kilo -pöytä oli Cadixin ohella pohdinnassa parvekkeen sivupöydäksi.

5. Tiffany -tarjotin on hirveän monipuolinen! Sillä saisi näppärästi lisätilaa erilaisille tasoille, mutta samalla se toisi kivan lisän äitien- ja isänpäivän aamiaisiin, kun sen aamiaisen voisi oikeasti viedä sänkyyn. Tai vaikka yllättää puolison vaan normipäivänä!

6. Granny -sarjan säilytyskorit veivät sydämeni! Seuraavaksi onkin sitten vuorossa kylpyhuoneen uusiminen….

+1 Habitatin betoniset tuotteet ylipäätänsä! Rakastuin niin paljon tähän Bale -pöytään ja betoniteemaa löytyy Habitatista enemmänkin. Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan!

Mitäs tykkäätte meidän uudistuneesta parvekkeesta? Onko Habitat teille jo tuttu liike?

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Wiklundin 3. kerroksessa on Vepsäläinen ja samasta liiketilasta löytyy muös Habitat.

Avatar

Ihana! Todella magee ja etenkin tuo matto! Tykkään! 🙂

Avatar

En kestä, tosta tuli niin ihana! <3

Eniten rakastuin ehdottomasti tohon betonipöytään ja tosta liikkeestä tehdystä kuvakollaasista ihastuin noihin kylppärijuttuihin. Superihanan näköistä! <3

Kivaa keskiviikkoa ihana! <3

- Reetta
http://www.reettaekstrom.com/

Avatar

Mistä tuo ihana matto on?

Avatar

Pakko tilata toi Tiffany-tarjotin! 😀

Avatar

Aivan upea sisustus pardella, sinulla on todella hyvä maku ja silmää sisustukselle!

Avatar

Olen hämmentynyt!
Kirjoituksesi (ja kauniiden kuvien) inspiroimana ajoin eilen Turun Vepsäläiselle. Habitatia en sieltä löytänyt.
Avatessani Tuon linkin Habitatin verkkosivuille, siellä kerrottiin, että Habitat operoi Turussa Wiklundin tavaratalon yhteydessä. Tämän jälkeen oli veilä pakko tarkistaa, löytyykö Vepsäläinenkin Wiklundilta, mutta ainakin Vepsäläisen nettisivut ohjaavat Turkulaiset asiakkaansa vielä Kalustekadulle. Löytyyköhän keskustasta joku pienempi ”lisämyymälä”?

Joka tapauksessa: löytämättä jäi koko homma yhden äidin iltaloman aikana. Ehkä sitten ensi kerralla (joskus syksyllä…)

Avatar

Erittäin kotoisan oloinen 🙂 Aivan upea tuo eurolavojen edessä oleva pöytä, löytyyköhän vastaavaa jostain vai onko omaa tuotantoa? Juuri tuon pöydän ”kehikko” jalka herätti mielenkiintoni, hieman erilainen, mutta kuitenkin simppeli

Avatar

Hei Emilia,
kävin innoittamanasi Habitatin verkkokaupassa, mutta moni tuote on siellä merkitty tilaustuotteeksi ja saatavaksi vain myymälästä, niin myös ajattelemani pöytä. Saako antamallasi koodilla alennusta myös myymälästä ostettaessa, muuten valikoima verkkokaupassa on melko rajallinen esim. pöytien ja sohvien osalta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä