Ihania lastenvaatteita ja 30% alekoodi!

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’AnttilaStaccato’ title=’Anttila’]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kosmetiikkaa, kodin tarvikkeita, elektroniikkaa, huonekaluja…. Kaikki nämä tulee mieleen, mutta ihan heti en olisi ajatellut omaa lastenvaatemallistoa. Sellainen kuitenkin nykyään löytyy, nimittäin Anttilasta. Olen mukana Indiedaysin ja Anttilan kampanjassa, jonka tiimoilta lähdin shoppailemaan lapsille vaatteita Anttilan uutuusmallistosta Staccatosta. Staccato on Anttilan tänä keväänä lanseeraama lastenvaatemallisto, josta löytyy vaatteita vastasyntyneistä aina kokoon 128. Anttila on kunnostautunut nyt vaatteiden saralla ihan huolella, sillä Staccato ei ole todellakaan ainoa Anttilan uutuus. Täällä Turussahan onkin aivan uusi Anttila, jossa kävin nyt ensimmäistä kertaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yleisvaikutelmani koko Staccaton mallistosta oli käytännöllinen ja trendikäs. Löytyi laadukkaan ja kestävän tuntuisia vaatteita vaikkapa päiväkotiin (tykkään laittaa etenkin päiväkotiin vaatteita, jotka varmasti kestävät kulutusta, mutta näyttävät myös kivalta), mutta lisäksi myös hyvin kesän juhliin sopivia asukokonaisuuksia. Löytyi myös sellaisia lapsen vaatekaapin kulmakiviä! Siinä, missä aikuinen tarvitsee tyylikkään pikkumustan, lasten kaapista pitää aina löytyä mielestäni se pehmeä ja mukava yläosa, joka hengittää, sopii useaan asuun ja lämmittää kivasta, jos ilma yhtäkkiä viilenee. Siksi päädyinkin heti ensimmäisenä ottamaan Avalle tämän ihanan kukkatakin ja Nompulle tämän unelmapehmeän hupparin. Tämä kukkatakki kruunaa vähän juhlavammankin asun ihanasti, mutta näyttää upealta myös ihan legginsien ja paidan, tai vaikkapa shortsipuvun kanssa. Tämä koko asu on hyvä esimerkki siitä, kuinka Staccaton vaatteet sopivat erilaisiin tilaisuuksiin riippuen siitä, miten vaatekappaleita yhdistelee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän lapsilla on häpeällisen vähän huppareita, joten tämä Nompun huppari pääsee kyllä nyt varmasti tosi kovaan käyttöön. Etenkin kun ei tarvitse huolehtia rypistymisestä, vaan se on helppo rytätä aina laukunpohjalle, kun on lähdössä kotoa. Mulla on tapana ostoksilla aina syynätä kankaan venyvyyttä, saumoja, ompelujälkeä, vetoketjua ja pesuohjeita, joten moni vaate jääkin näiden ominaisuuksien takia usein kaupan hyllylle. Staccaton vaatteet tosin läpäisivät seulan kaikilta osin, joten luotto on kova niiden kestävyyteen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tykkäsin Staccatossa erityisesti myös siitä, että tyttöjen mallistosta löytyi sinistä ja poikien mallistosta erilaisia punaisen sävyjä, eivätkä värikartat olleet yhtään niin yksinkertaiset kuin moneen kauppaan kävellessä. Pinkkiä vasemmalla, vihreää ja sinistä oikealla. Etenkin poikien mallistossa plussaa siitä, että vaatteita oli myös erilaisille vartalomalleille! Oli vähän lyhyempää ja pyöreämpää ja sitten taas sen seuraksi pidempää ja hoikempaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös lapset hyväksyivät äidin ostamat vaatteet ja Ava ihastui erityisesti tähän kukkatakkiin, ei tosin tullut yllätyksenä. Teilläkin olisi nyt kiva mahdollisuus päästä testaamaan Staccatoa vähän halvemmalla, sillä koodilla STACCA30BLG saatte Anttilan verkkokaupasta Staccaton vaatteista 30 prosenttia alennusta. Koodi on voimassa 19.6. asti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Oho. Ihania vaatteita pitääkin käydä katsomassa jos pojalle löytyisi jotain. 🙂

Avatar

Ihania kuvia! <3

Avatar

Hei! Ettekös te aloittaneet nyt kesäkuun alussasen uimakoulun? Millaista siellä on ja onko etenkin Nomppu pärjännyt vesipeuhussa hyvin? Kiinnostaisi ilmoittaa oma samanikäinen myöhemmin kesällä alkavaan ryhmäään, mutta mietityttää että onko liian pieni ja että mitä siellä sitten tuon ikäisten kanssa oikeasti tehdään 🙂 viitsisitkö kertoa vähän kokemuksia? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä