Voita 500 euron kynsilakkapaketti!

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Sally Hansen’ title=”]

Instagramia seuraavat (@mutsisonblogi) ovatkin varmasti bonganneet ainakin yhden kolmesta kynsilakkalookista, jotka olen viime aikoina jakanut. Olen mukana Indiedaysin ja Sally Hansenin kampanjassa, jossa muuten arvotaan ihan hullu kynsilakkapakkaus Instagramissa osallistujien kesken! Kannattaa kurkata ohjeet tämän postauksen lopusta tai instasta, osallistujia on tosi vähän tähän mennessä, eli nyt on oikeesti hyvät tsäänssit voittaa lähes 500 euron arvoinen palkinto!

IMG_20160603_122338

Ensimmäisen lookin kohdalla en osannut päättää kaikista näistä ihanista ihanista pinkin ja violetin sävyistä. Rajasin kirkkaat pinkit pois, mutta pastellisia jäi silti viisi kappaletta rankan seulonnan jälkeen, joten päädyin sitten laittamaan jokaista sävyä. Ja siitä tuli kyllä ihana karkkikokonaisuus, joka keräsi paljon kehuja viikon varrella. Sävyt ovat nimeltään All Chalked UpPinky Rings, Street FlairPinky Promise ja Smartease. Viikon verran kynnet pysyivät huolitellussa edustuskunnossa, viikon jälkeen alkoi tulla pientä kulumista, mutta kaksi viikkoa meni vielä ihan nätisti. Laitoin värilakkaa kaksi kerrosta vahvuuden vuoksi, vaikka mielestäni pigmentin kannalta yksikin kerros olisi jo riittänyt! Sävyt korostuvat vielä ihanasti, kun päälle laittaa Miracle Gel -päällyslakkaa, joka antaa kynsille kunnollisen geelimäisen ulkonäön ja pitkän keston.

IMG_20160606_183839

Seuraavan lookin kohdalla ei oikein ollut kovin värikäs olo, koska ulkona satoi vettä. Valitsin siis taas kerran useampaa sävyä, tällä kertaa harmaata, valkoista ja ihanan hempeää mintun vihreää. Käytin sävyjä GreyfittiTea Party, Creme de la Creme ja Blacky O. En osannut päättää etusormen väriä, joten päädyin sohlaamaan siihen valkoista, harmaata ja mustaa hammastikulla säätäen, mutta siitä tulikin ihan hauska yksityiskohta. Pitäisi ehdottomasti ostaa sellainen pieni koristelusivellin, nyt kun mulla on niin paljon näitä ihania Sally Hansenin sävyjä, joista saisi vaikka mitä aikaan!

IMG_20160614_183013

Kolmannen sävy-yhdistelmän kohdalla varmasti huomaa, että ulkona paistoi aurinko ja oli ihana sää! Valitsin siis paketista ihan refleksinomaisesti kaksi sävyä, jotka mielestäni kuvastavat parhaiten juuri tällaista kesäpäivää. Malibu Peach ja Lemon Heaven sopivat ihanasti yhteen ja käsissä vastakkaista väriasettelua käyttämällä saa kynsistä ihanan mielenkiintoiset ja hauskat. Tästä viimeisestä lookista tulikin mun lemppari, varmasti suuresti myös sen takia, että ensimmäistä kertaa löytyi keltainen sävy, jossa on oikeasti tarpeeksi pigmenttiä. Tämän kampanjan aikana on tullut ensimmäistä kertaa lasten hankkimisen jälkeen säännöllisesti lakattua kynsiä ja se on tehnyt tosi hyvää! Olen käyttänyt kynsiäni vahvistamaan Sally Hansenin kynsiä hoitavia lakkoja, värilakkaa kaksi kerrosta ja päälle aina Miracle Gel -päällyslakkaa. Kynnet on pysynyt todella vahvoina, eivätkä ole päässeet katkeilemaan ja repeilemään tuttuun tapaan. Lisäksi kynsilakkaa poistaessa on saanut huomata, että ne hoitavat lakat oikeasti ovat vahvistaneet ihan sitä omaakin kynttä.

Kynsiä lakatessa tärkein juttu on tietenkin laadukas lakka, mutta tässä vielä kolme omaa vinkkiäni lakkaamiseen:

Käytä hoitavaa tai vahvistavaa tuotetta. Lakka näyttää kauneimmalta terveessä kynnessä ja pysyykin pidempään, jos kynnet eivät ole niin herkät katkeamaan.

Heti lakan levitettyäsi, korjaa ylimenneet kohdat hammastikulla. Siis heti jokaisen kynnen jälkeen, ettei lakka ehdi jähmettyä. Näin ei haittaa, vaikka käri vähän tärisee, kun lopputuloksesta tulee hammastikun avulla kuitenkin huolellinen!

Kynsilakkaa levittäessäsi, vedä lakka vähän kynnen pään yli, eli tavallaan sinne kynnen alapuolelle asti. Näin saat siihen kynneen päähänkin suojaavan lakkakerroksen, eikä lakka lähde kuoriutumaan niin helpolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Instagramissa on tosiaan vielä se kilpailu, jossa voitte voittaa yllänäkyvän ihanan kynsilakkapaketin, joka sisältää värilakkojen lisäksi hoitavia ja vahvistavia tuotteita, sekä tietenkin upean Miracle Gel -päällyslakan. Kilpailun säännöt löytyvät täältä ja inspiraatiota omiin kesäkynsiin voi etsiä täältä! Voit osallistua tämän lähes 500 euron arvoisen paketin arvontaan tägäämällä oman kynsilook -kuvasi#SallyHansenFI ja #MiracleGel -tägeillä! Jos sinulla on jo Sally Hansenin lakkoja, tägää kuvaan myös lakan sävy. Jaossa on myös 8 pienempää pakettia! Kilpailu päättyy 3.7.

Onnea kaikille kisaan! Mikä näistä lookeista oli teidän lempparinne? 

 

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Ihania yhdistelmiä syntyy noista eri kynsilakan sävyistä! Itse taas aiemmista kommenteista poiketen pidän myös näistä yhteistyöpostauksista koska niistä saa yleensä hyvin tietoa kyseisistä tuotteista ja vinkkejä niiden käyttöön liittyen

Avatar

Et varmaan hirveästi ylläty, että lempparini olivat nuo harmaan sävyt, joissa mukana marble kynsi!! 😀 <3

Ja toi hammastikku kikka on ihan paras. Mulla on se käytössä geelikynsiäkin tehdessä. Hygieenistä ja helppoa. 🙂

Kivaa uutta viikkoa ihana! <3

-Reetta
http://www.reettaekstrom.com/

Avatar

Harmittavan paljon näitä yhteistyöpostauksia blogissa nykyään. :/ ajattelin edelliskerralla etten kirjoita kommenttia, mutta nyt on niin pitkään saanut avata postauksen, huomata että se on taas joku yhteistyö ja sulkea saman tien, että ajattelin kuitenkin antaa palautetta. Oon tykännyt blogiasi lukea jo vuosia, mutta nämä yhteistyöt on niin totaalista hehkuttamista ja ylistystä että niitä ei jaksa lukea enää ollenkaan. Lisäksi blogin pisimmät postaukset on aina yhteistyöt, mikä on aika harmi koska ne ei toivottavasti oo kuitenkaan se blogin ydin? Yhteistyöpostauksiakin jaksaisi lukea, jos ne olisi jollain tavalla sulautettu esim. niihin tavallisiin arkikuulumisiin, nyt tulee sellainen olo kuin katselisi ostoskanavaa, juttu vaan jatkuu ja jatkuu.

Avatar

Hei! Sait tuohon edelliseen postauksee vähän kysymyksiä näistä yhteistöiden määristä. Minua kiinnostaisi tietää ajatuksistasi liittyen vastuuseen. Suositteletko muissakin yhteistöissäsi palveluita, joita et oikeasti edes käytä, ja millaisen vastuun koet ”maksettuna suosittelijana” ottavasi? En halua olla ilkeä tai töykeä, Älä ymmärrä kysymystäni niin☺.

Avatar

Kaikki sinisen sävyt on ihania

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä