Ihan vähän vaan onnellisia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko sinä aikana, kun ollaan tässä nykyisessä asunnossa asuttu, eli joulukuusta 2013 lähtien, ollaan selkeästi panostettu eniten lastenhuoneeseen. Lastenhuone oli ensimmäinen remppakohde ja kun remppa saatiin hoidettua, on sitä sisustusta hiottu koko ajan pikkuhiljaa, etsitty jatkuvasti toimivampaa, fiksumpaa ja sopivampaa ratkaisua kaikkeen, kunnes nyt voidaan vihdoin sanoa, että lastenhuone on lattialistoja vaille täydellinen. Tekstiilivalintoja tietenkin tullaan (tai siis minä tulen) varmasti muuttamaan vielä moneen otteeseen, kun yhtäkkiä saatankin haluta verhot tai välillä eri värisen maton lattialle, mutta huonekalujen ja kaiken muun kannalta urakka on vihdoin lopussa. Ollaan saavutettu lastenhuoneessa juuri se, mitä alunperin lähdettiin hakemaankin. Lastenhuoneemme on nyt täydellisen toimiva, käytännöllinen, viihtyisä ja mielenkiintoinen. Se on huone, jossa lapset oikeasti haluavat leikkiä, eikä koko ajan tarvitse olla vinkumassa hoplopin perään. Ja tästä suureksi osaksi on kiittäminen huoneen tuoreimpia tuotteita, puolapuita ja voimistelurenkaita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin jo kauan miettinyt haluavani lastenhuoneeseen jotain, mikä aktivoi lapsia ja antaa mahdollisuuden liikkua kotona. Ensin mietittiin, että Topias the puuseppä olisi rakentanut lapsille kerrossängyn, johon olisi yhdistetty jotain puolapuiden, liukumäen, kiipeilytelineen ja muiden härpäkkeiden väliltä. Tultiin kuitenkin siihen lopputulokseen, että halutaan jotain klassisempaa, kauniimpaa, yksinkertaisempaa ja käytännöllisempää. Ajatus jäi pidemmäksi ajaksi hautomaan, kunnes nyt Suomen Voimistelutuotteen kanssa toteuttamani yhteistyö antoi täydellisen mahdollisuuden viimeistellä lastenhuone. Saatiin siis Suomen Voimistelutuotteelta nämä puolapuut, sekä nämä voimistelurenkaat. Alle sitten vielä patja pienten turvaksi ja tadaa. Täydellinen lastenhuone on nyt valmis. Molempien tuotteiden asentaminen oli superhelppoa ja käyttökokemukset niistä ovat aivan loistavat. Mieltäkin lämmittää, kun tietää, että tuotteet ovat takuuvarmasti kotimaisia. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja jokainen tuote tarkastetaan ja viimeistellään yksitellen, eikä valmistuksessa käytetä muuta kuin tarkkaan valittuja myrkyttömiä ainesosia. Näissä tuotteissa yhdistyy ekologisuus, pitkä käyttöikä ja monipuolisuus, valikoimaa on sekä aikuisille, että lapsille. Vaikka valikoima on kotimaista, ekologista ja huippulaatua, sekä toimitus nopea, ovat hinnat silti ihan tavalliselle tallaajalle sopivia, jotta kaikilla on varaa suomalaiseen laatuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän lapset ovat niin järjettömän rakastuneita näihin puolapuihin ja renkaisiin, ja minä olen niin tyytyväinen, kun tiedän, että temppuilu kehittää jatkuvasti heidän tasapainoa, lihasvoimaa ja puristusvoimaa. Avahan harrastaa voimistelua ja Nompunkin on tarkoitus pian aloittaa sama harrastus, niin nyt he saavat ihanasti treenata myös kotona niitä oppimiaan asioita! Mulle puolapuut ovat osoittautuneet hirveän hyväksi avuksi olkapääkivuissa, kun niissä roikkuminen tekee niin gutaa kipeille nivelille, mutta niistä löytyy myös iso apu treenaamiseen. Renkaista olen salaa ihan onnessani ja käyn niissä aina roikkumassa, kun lapset eivät ole kotona. Pienenä se oli aina viikon kohokohta, kun liikuntatunnilla vedettiin voimistelurenkaat esiin, joten voitte kuvitella, kuinka onnellinen olen siitä, että meidän lapset saavat nyt kasvaa näin aktivoivassa ympäristössä. Harmi vaan, että tässä alkaa pian loppua tila kesken…… Nimittäin nälkä kasvaa syödessä ja vähänkö olisi ihanaa saada tähän vielä seuraksi vaikka trapetsi! Oijjoi. Lastenhuone alkaa olla täynnä, mutta ainakin voimisteluliina kyllä mahtuisi hyvin tuonne kaappiin ja olisi helppo kuljettaa aina mukana esimerkiksi mökillä tai yökyläillessä 😉 Mutta hei! Jos teiltä ei jo tällaisia liikunnallisia sisustustuotteita löydy niin nyt hopihopi Suomen Voimistelutuotteen verkkokauppaan, sillä blogini lukijat saavat puolapuut ostaessaan kaupan päälle kaksi valinnaista voimistelutuotetta! Saat siis valita lisäksi voimistelurenkaiden, trapetsin, Slackline -voimisteluliinan ja leuanvetotangon väliltä kaksi tuotetta omaa kotiasi rikastuttamaan. Tässäpä siis nyt mahtava tilaisuus asentaa vaikkapa lastenhuoneeseen puolapuut ja trapetsi, sekä vaikka makkaria piristämään voimistelurenkaat…… Niin siis ihan vaan, että saa itsensä aamulla vedettyä sängystä ylös! Tämän tarjouksen saat hyödynnettyä, kun tilatessasi kirjoitat ”viestisi meille” -kenttään MUTSIS ON, ja siihen perään, mitkä kaksi tuotetta haluat ja millä ominaisuuksilla. Esim. MUTSIS ON, trapetsi koivu mustat hihnat 500cm, puiset voimistelurenkaat koivu 25mm valkoinen hihna, lasten koko. Tarjous on voimassa 30.6.2016 asti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Moikka 🙂

Todella hieno lastenhuone teillä!
Olen todella kiinnostunut näistä voimistelutuotteista, mutta mietin minkäikäiselle lapselle nämä sopii? Mistä iästä alkaen niitä voi käyttää? 🙂
Suomen Voimistelutuotteen sivuilla luki ainakin voimistelurenkaista niin, että ne on suunniteltu siten, ettei alle 5-vuotiaan pää mahdu renkaasta läpi. Tarkoittaako se sitä, ettei ne sovi alle 5-vuotiaille? Tai voivat sopia, mutta käyttö olisi vanhempien valvoessa?
Kiitos vastauksesta jo etukäteen! 🙂

Avatar

Minkä kokoiset voimistelurenkaat teillä on?

Emilia Huttunen

Meillä on lasten koko 🙂

Avatar

Noi renkaat on ihan ykköset! Meillä on semmoset ja itsekin ohi mennen svengaan pari kertaa sillon tällön. Vahingossa on vatsalihakset ja kädet kasvaneet! Suosittelen.

Emilia Huttunen

Joo siitä on kyllä vaikea kävellä ohi kokeilematta! 😀

Avatar

Mutta mistä tää ihana tapetti on?! ☺️

Emilia Huttunen

Värisilmältä! 🙂

Avatar

Silloin kun itse olin lapsi niin meillä isä teki itse voimistelurenkaat jostain ihme kanisterinkahvoista 😀 Ei ne ehkä ihan sisutuselementtinä toimineet, mutta hauskat oli ja kaikki kaveritkin oli kateellisia ja halus meille tulla heittelemään voltteja renkaissa!

Emilia Huttunen

Haha ihana isä! 😀

Avatar

Moikka. Ymmärrän kyllä täysin että yhteistyöpostaukset on bloggaajille tärkeitä, ellei jopa pakollisia, mutta lukijalle (ainakin itselleni) ne antavat loppujen lopuksi aika vähän. Satunnaiset yhteistyöpostaukset ovat mielestäni ihan jees, mutta kesäkuun postauksista kun 8/9 on jollain tavalla yhteistyöpostauksista on se lukijalle vähän liikaa. Toivottavasti jatkossa tulee yhteistyöpostauksien lisäksi enemmän myös niitä ”perus” postauksia, jossa kirjoitat enemminkin siitä mitä on mielen päällä, ne antavat lukijalle enemmän. 🙂 Hyvää kesänjatkoa ja toivottavasti ymmärsit pointtini, tarkoitukseni ei ollut missään nimessä olla ilkeä!

Avatar

Olen valitettavasti samaa mieltä ja tämän vuoksi päättänyt jättää blogisi hetkeksi pois lukulistalta. Ymmärrän, että lukijastahan se lähtee, jos sisältö ei miellytä – ei tarvitse lukea. Ehkä yhteistyö/mainos/kampanjapostaukset vähentyvät, kun saat ne ”pois alta”?
Haluan kuitenkin sanoa jotakin positiivistakin, ja rakastan blogisi upeita ja laadukkaita kuvia! Vaikutat myös näin ulkopuolisen näkökulmasta ihanalta ihmiseltä ja tämä piirre huokuu lävitse niistä arkipäiväisistä höpinäpostauksia, joista pidän erityisesti! 🙂

Emilia Huttunen

Vastasinkin samankaltaiseen kommenttiin vähän aikaa sitten ja kopioin sen vastauksen tähän! 🙂

”Nyt on tässä ollut joo tosi iso määrä kaupallista sisältöä, mikä on kylläkin tuttu ilmiö blogeissa keväällä ja alkukesästä, kun kaupalliset jutut hiljentyvät sitten juhannuksen jälkeen ja kaikki pitäisi saada alta pois hoidettua. Oon kuitenkin parhaani mukaan yrittänyt näissä kaupallisissa sisällöissä tuttuun tapaan pitää sen oman otteeni, jotta niiden lukeminen olisi ihan yhtä viihdyttävää kuin muidenkin postausteni :)”

Tähän tosiaan valitettavasti osui tällainen tiukka kamppissuma juhannuksen alle, mutta nyt helpottaa, heinäkuussa tulee vain kaksi kamppista! On itsellekin todella raskasta tuottaa näin tiukkaan tahtiin kaupallista sisältöä, mutta mielestäni olen selvinnyt tästä nyt ihan kunnialla, ja seison kyllä kaiken kirjoittamani takana 🙂

Avatar

Kiitos vinkistä ja tarjous mahdollisuudesta! Tulen tämän käyttämään. Kysyisin vielä oletko ostanut patjan jostain valmiina, sopiva koko ja väri:) meidänkin tulevien puolapuiden ja renkaiden alle.

Emilia Huttunen

Patja on siis Suomen Voimistelutuotteelta myös! 🙂

Avatar

Tosi kiva huone!!!

Mutta varsinainen asia oli että mistä tuo mahtava porsas on?

Emilia Huttunen

Se on ostettu Liedon Mikkelin markkinoilta muistaakseni 2013, jossain Virossa niitä taidettiin tehdä! 😀

Avatar

Heippa! En haluaisi antaa negatiivista palautetta, mutta tuntuu vähän tylsältä, että postaus toisensa perään on yhteistyöpostauksia. Ymmärrän, että yhteistytöt ovat osa blogiasi, mutta nykyään tuntuu ettei blogisi juuri muuta olekkaan.

Emilia Huttunen

Tuossa ylhäällä onkin samaan aiheeseen vastaus, olen itse samaa mieltä ja olenkin laittanut ylemmälle taholle toivetta, että jatkossa kamppiksia hajautettaisiin tehokkaammin, on ollut mullekin todella raskasta tehdä kaupallista sisältöä tähän tahtiin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä