Täydellinen lastenhuone

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen päästiin jo hyvään alkuun lastenhuoneen esittelyssä, niin jatketaan nyt samalla teemalla! Tällä kertaa olisi vuorossa tämä käytännöllinen puoli, eli säilytys ja nukkuminen. Omasta mielestäni tärkein juttu onnistuneessa lastenhuoneen sisustuksessa on nimenomaan se hyvä kalustus. Kun kaikella on oma paikkansa, on piensisustaminen helppoa ja lastenhuone näyttää paljon paremmalta, kun tavarat ovat oikeasti paikoillaan, eivätkä jatkuvasti sekaisin. Meidän lastenhuonetta on nyt jo pari kuukautta asuttanut Muuramen Jolla -kerrossänky, sekä Mup -kaapisto, jotka on molemmat saatu Muuramelta blogiyhteistyön merkeissä. Tämä uusi kalustus on muuttanut lastenhuoneen aivan täysin, ei ainoastaan ulkonäön puolesta, vaan toimivuuden ja koko arjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jolla -sänky on ollut meidän perheessä erittäin tykätty, tai no enemmänkin rakastettu. Lapset ovat edelleen innoissaan kerrossängyssä nukkumisesta, eikä meillä ole kertaakaan ollut mitään ongelmia. Ei olla pudottu ja sääntöjä on noudatettu. Sovittiin heti, että sänkyyn ei saa kiivetä minkään lelun tai tavaran kanssa, mutta leluja saa sinne heittää kyllä reunan yli tai pyytää aikuista nostamaan. Sitä on noudatettu ja vahingoilta ollaan vältytty. On tämä Jolla kyllä myös ihan itsessään auttanut tätä turvallisuutta, sillä siitä on kyllä todella vaikea päästä putoamaan. Yläsängyssä on tukevat ja juuri täydellisen korkuiset laidat, alasängyssä sitten taas on erikseen myytävä Norppa -lisäturvalaita, jonka saa sitten helposti muutaman vuoden päästä otettua pois. Portaat ovat varmat ja helpot kiivetä, eikä sängyssä ole mitään rakoja ja koloja, joihin pieni lapsi voisi onnistua saamaan itsensä jumiin. Ollaan ihan ybertyytyväisiä! Norppa -lisäturvalaidan lisäksi otettiin sänkyyn lisävarusteena Lippo -säilytyslaatikko, jossa meillä asustaa nyt kaikki lasten pehmolelut. Lapsilla on kaksi tärkeää pehmolelua, jotka on pakko olla kainalossa joka yö, Nompulla pupu ja Tiikeri, Avalla pupu ja Nasu, mutta niiden lisäksi mukaan pääsee aina satunnainen määrä muita kavereita. Tästä laatikosta niitä on helppo vaihtaa joka ilta. Sängynaluslaatikot ovat ihanan käytännöllisiä ja näin sänky todella hyödyntää kaiken tilan! Kun minä olin pieni, meillä oli tällaisessa laatikossa barbeja, ehkä parin vuoden päästä mekin vaihdetaan barbit tänne, kun on pehmolelujen aika siirtyä eläkepäiville. Toisaalta täällä olisi näppärä säilyttää myös vuodevaatteita niin lakanoiden vaihto olisi vielä helpompaa ja yökyläileville kavereille olisi iisiä heittää aina peti tähän sängyn viereen. Jolla -sänkyhän on myös siitä aivan loistava, että se kasvaa lapsen mukana. Kerrossänky on siis oikeastaan kaksi erillistä sänkyä! Alhaalta löytyy Jolla -sänky, jonka voi ostaa ensimmäiselle lapselle ja käyttää lyhyessä mitassa. Sitten kun tulee toinenkin lapsi kuvioihin ja ollaan siirrytty kerrosänky-ikään, ei muuta kuin ostamaan yläsänky ja väliosa ja voila, kerrossänky on valmis. Tulee pidemmän päälle paljon edullisemmaksi ja fiksummaksi, kun voit jatkaa samaa sänkyä uuden ostamisen sijaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerrossänky vapautti meille paljon tilaa ja tämä laatikosto-kaapisto -yhdistelmä sitten taas auttoi maksimoimaan sen tilan ja nyt vihdoin jokaisella tavaralla on oikeasti oma paikkansa. Mitään ei tarvitse sulloa kaappeihin, vaan kaikki mahtuu omaan laatikkoonsa. Meillähän on siis vaatekaappikokonaisuudesta puolet vaatteita ja puolet leluja. Tämän kokonaisuuden voi järjestellä ihan haluamaansa järjestykseen, me päädyttiin vain laittamaan nämä avohyllyt päätyihin. Jos muutetaankin mielemme tai päädytään muuttamaan järjestystä niin saadaan helposti muutettua koko säilytysjärjestelmä uuteen malliin. Nämä kaapit ja laatikot saa myös näppärästi yhdistettyä yhdeksi kokonaisuudeksi Muuramen kirjoituspöytien kanssa, joten sitten isompana saadaan taas hyödynnettyä kaikki tila, kun jatketaan tätä sarjaa kirjoituspöydät lisäämällä. Rakastan näissä Muuramen kalusteissa tätä pitkää käyttöikää ja loppuun asti ajateltua suunnittelua, mutta vähintään yhtä paljon rakastan tätä designia! Pohjoismaalainen muotoilu on suuressa osassa koko asunnossa, joten luonnollisesti sitä on nyt ihana jatkaa myös täällä lastenhuoneessa. Rakastan meidän lastenhuonetta nyt niin paljon, tämä on aivan täydellinen! Rakastan sitä, että siivoamisesta on tullut helppoa myös lapsille, enkä enää voisi elää ilman kunnollisia kalusteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on tosiaan ollut jo muutaman kuukauden lastenhuone järjestyksessä, mutta postaan näistä tuotteista vasta nyt, sillä Muuramella on nyt kesän kunniaksi aivan ihana kampanja menossa! Muurame tarjoaa nyt kesällä –20% edun lapsiperheille koululaispöydästä ja Jolla-sängystä. LASTEN ILOKSI -kampanja alkoi 8.6. ja on voimassa 31.7. asti Muuramen verkkokaupassa sekä Muurame-jälleenmyyjillä. Tässä on nyt loistava tilaisuus ihan yhden lapsen perheillekin ostaa Jolla -sänky, joka on ihana aivan sellaisenaankin, mutta soveltuu sitten loistavasti kerrossängyn pohjaksi, jos lapsiluku kasvaa. Suosittelen hirveän lämpimästi näitä Muuramen kokonaisuuksia, voit selata myös täältä erilaisia Muuramen huoneratkaisuja, jotta saat paremman kuvan siitä, kuinka monipuolisesti näitä tuotteita voi yhdistellä!

Mitäs tykkäätte meidän uudistuneesta lastenhuoneesta? Onko Muuramen lastenkalusteet teille tuttuja?

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Meilläkin lastenhuone Muuramessa sisustettu! Tosin ovat 80 luvulta saakka palvelleet perhettämme eri kokonaisuuksilla! ♡ täälä 3 maksuun nukkuu jungmanni kerrossängyssä jossa jalallinen vakavuude alla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä