Oikeasti kehittäviä ja aktiivisia pelejä lapsen padiin

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’NampaHoliday’ title=’Oikeasti kehittäviä ja aktiivisia pelejä lapsen padiin’]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen täällä blogissakin muutamaan otteeseen kirjoittanut lapsista ja tekniikasta, lähinnä siis meidän lasten padin käytöstä. Meidän lapsilla tosiaan on molemmilla omat padit, mikä on todellinen pelastus etenkin matkoilla, kun pitäisi saada erittäin aktiiviset ihmisenalut rauhoittumaan pariksi tunniksi istuimiinsa. Lapsille suunnattuja oikeasti hyviä pelejä on kuitenkin aika vähän, joten matkoilla iskee silti helposti kyllästyminen. Nyt meidän lapsilla on onneksi uusi suosikkipeli, joka on tuonut paljon ihanaa sisältöä padin käyttöön ja helpottanut meidän vanhempien osuutta. Olen mukana Indiedaysin ja Nampa Designin kampanjassa, sillä Nampa Design on juuri julkaissut uuden ja ihanan Nampa Holiday -pelin, joka on edeltäjiensä ohella ansainnut nopeasti paikkansa meidän lasten (ja vähän äidinkin) sydämissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nampa Design on 3-5 -vuotiaille pelisovelluksia luova yritys. Tämä uusi Nampa Holiday on yrityksen kolmas peli, joka tekee matkoista lyhyemmän tuntuisia, sateisista päivistä aurinkoisempia ja aurinkovoiteen levityksestä yhden loman kohokohdista! Nampa-pelit tarjoavat ihanan interaktiivisen ja turvallisen vaihtoehdon lasten erittäin passiiviselle tekniikan käytölle ja pelkän seuraamisen sijaan aktivoivat lapsia osallistumaan tarinan ja pelin kulkuun. Nampa -pelien maailma on ihanan värikäs, humoristinen ja luova. Yksi ehdottomasti mielestäni näiden pelien parhaista puolista on se, että Nampa ei suunnittele pelejä tytöille taikka pojille, vaan lapsille. Pelit eivät vahvista vanhentuneita sukupuolistereotypioita ja se on oikeasti yksi Nampan prioriteeteistä. Keneltäkään tuskin on mennyt ohi, kuinka lähellä sydäntäni tämä asia on. Nampan peleissä ei lasketa pisteitä eikä niissä voi epäonnistua, vaan pelit päättyvät aina diskotanssiin, pelasi lapsi miten tahansa. Pelit ovat kaikin puolin turvallisia ja ihania! Pahaa mieltä on mahdotonta saada aikaiseksi. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi Nampa Holiday sisältää kahdeksan mini-peliä. Lapsi saa ensin valita matkustaako hän lomalle linja-autolla, lentokoneella vai junalla. Matkan varrelta löytyy vaikka mitä ihanaa aktiviteettia bussin maalaamisesta sadepilvien väistelyyn ja lopulta matka päättyy aurinkoiseen lomakohteeseen täynnä lasten lempiaktiviteetteja. Voit laskea vesiliukumäessä, banaaniveneillä, uida, rakentaa hiekkalinnoja ja valita hahmoille hauskoja ranta-asuja. Ja aina välillä tietenkin pitää muistaa lisätä aurinkorasvaa! Tämän pelin avulla on ollut todella hauska valmistautua syyskuun lomareissuumme, lapset ovat uppoutuneet Nampan ihmeelliseen maailman aivan täysin ja haaveilevat samalla omasta ensimmäisestä lomamatkastaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän lasten lempparijuttu Nampa Holidayssa oli ehdottomasti ranta-asujen valinta. Ensimmäistä kertaa ikinä pelaaminen yhdessä sujui kaikessa sovussa, kun muksut vuorotellen hihittivät valinnoilleen. Oma lempparini oli bussin maalaaminen ja hiekkalinnan rakentaminen. Se on oikeasti älyttömän hauskaa! Jäin lasten mentyä nukkumaan vielä yksin rakentamaan näin hienon hiekkalinnan. Ihan huippua, miten tässä pelissä oikeasti näkyy painovoima ja todellisuus, näitä hiekkakakkujakaan ei vain kasata päällekkäin, vaan jos laitat ämpärin huonoon kohtaan, linna kaatuu. Mutta ei kuitenkaan hajoa, joten pahaa mieltä ei tässäkään pääse syntymään! Jopa vasta 2v9kk Nomppu osasi rakentaa hienon linnan, joten peli ei missään nimessä ole liian vaikea, vaikka onkin yllättävän realistinen.

IMG_0795

Nampa Holiday, sekä edeltäjät Nampa Tivoli ja Nampa Forest, ovat ladattavissa IOS -laitteille App Storesta. Uuden Holidayn julkaisun myötä aiempien pelien hinnat putosivat huimasti, Tivoli maksaa nyt vain 1,99€ ja Forest vain 0,99€. Uusi Nampa Holiday maksaa 2,99€, mutta kolme euroa kahdeksan peliä sisältävästä kokonaisuudesta, joka taatusti pitää lapsen aktiivisena, ei kuulosta mielestäni isolta summalta. Tässä on peli (tai kolme), jota kannattaa oikeasti lähteä kokeilemaan yhdessä lapsen kanssa. Ja hei, ensimmäiselle viidelle, jotka lataavat Nampa Holiday -pelin ja kertovat siitä kommenttiboksissa, on luvassa kaupan päälle Nampa Tivoli. Joten nyt on ehdottomasti huippuhyvä hetki lähteä testaamaan! Ja muista sitten kommentoida tähän niin saat sen ilmaisen promokoodin, jos siis olet viiden nopeimman joukossa. Voit myös kurkata pelistä esimakua tästä videosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Latasin myös!

Avatar

Kuulostaapa hyvältä, tämä ilmeisesti suomeksi?
Pitääpä hankkia! 🙂

Avatar

Testattu on! Väritystehtävät ja hiekkalinnan rakennus olivat kolmivuotiaan suosikit ensipelaamisilla!

Avatar

Kävin juuri lataamassa 4,5-vuotiaalle tuon Holiday-pelin ja ensivaikutelman jälkeen oli tosi kivan oloinen.

Avatar

Latasin lapselle 2v 10kk eli melkein samanikänen ku teijän nomppu tämän holidayn. Tykkäsi kovasti ja nauro hirveesti tolle discotanssille. Omata mielestä ihanan yksinkertainen ja varmasti saahan kulumaan aikaa tällä pelillä matkatessa pitempään. Olis mukava nähdä minkälainen se tivolipeli ompi.

Avatar

Peli ladattu ja testaajana 3vee poika 400km matkalla:)

Avatar

Latasin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä