Tää on parasta just nyt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kyllä osaa tähän hätään nimetä mitään, mitä katselisin mieluummin kuin Topiasta meidän muksujen kanssa <3 Rankan kesäkuun päätteeksi saatiin viettää aivan ihana juhannus ja nyt yritetään palailla arkeen. Kämppä on aivan järkyttävä, kun viime viikot on ollut niin kiireistä, mutta ei se mitään, elämässä on tärkeämpiäkin juttuja! Toivottavasti teillä kaikilla oli myös ihana ja rentouttava juhannus, palailen toivottavasti jo tänään illalla juhannuskuulumisten kera, mutta viimeistään sitten huomenna! Ihanaa alkavaa viikkoa ja kesäkuun viimeisiä päiviä kaikille!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Hei! Tuosta uima-altaasta ja lapsista tuli mieleen, että et ole kirjoitellut mitään siitä uimakoulusta josta kerroit aiemmin keväällä 🙂 Oppiko teidän lapset siellä uimaan?

Avatar

Näistä kuvista välittyy niin hieno ja kaunis tunnelma! <3

Ihania kesäkuun vikoja päiviä teidänkin koko perheelle! 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos ihana <3 <3 puspus

Avatar

Missä siis on nyt se Topiaksen kipsi?! Kun aiemmin manasit että koko kesä on pilalla sen takia..

Emilia Huttunen

Se otettiin just viime viikolla pois, kun Topiaksella oli spesialistin vastaanotto ja nyt se jalka sit leikataan ja laitetaan metallilevy ja ruuvit 🙁 vähän aikaa saa onneksi olla tässä välissä ilman kipsiä, kunhan on tosi varovainen. Tää on kyllä tosi kiva, että nyt Topias saa sentään uida ja saunoa! Mihinkään liikuntaa vaativaan se ei kyllä pysty, kun joutuu edelleen käyttämään keppejä ja jalka on tosi kipee :/ Kohta se kipsi sit tulee taas takas. Ellei siihen laiteta jotain tukea, en oo ihan varma

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä