Kevyet 20 kilsaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätin sitten olla tänään reipas ja pyöräilin noin 20 kilsaa meidän kotoa Topiaksen äidille käymään. Noin puolet matkasta oli ylämäkeä ja olen huonossa kunnossa, mutta silti olin vähän hämmentynyt siitä, että matka sujui tosi nihkeästi ja polkeminen oli ihan hirveän raskasta. Yhden viiden minsan taukon ja viiden yhden minuutin tauon kanssa matkaan kuluikin tunti ja 45 minuuttia 😀 Mutta ei ihme, sillä perille päästyäni sain kuulla, että mulla on tyhjät renkaat! Tuli vähän tyhmä olo, en tullut ollenkaan ajatelleeksi. Nyt on kyllä reidet aivan tappavan kipeät, saa nähdä pääsenkö huomenna sängystä ylös. Mutta ai että kun teki hyvää ja tuli ylpeä olo! Kun en ole viime aikoina oikein jaksanut liikkua. Juhannuksen turvotukset ovat edelleen läsnä, mutta toivon, että tämä kunnon hikilenkki vähän auttaisi asiaa. Toivon todella, että huomenna vaaka olisi jo samassa lukemassa kuin ennen juhannusta. Otin tänään uusia kuvia ja meinasin huomenna postailla laihiskuulumisia, mutta olen kyllä edelleen niin turvonnut, että ei näissä kuvissa näy oikein mitään eroa, joten ehkä odotan vielä pari päivää turvotusten katoamista. Muistaahan nauttia näistä lämpimistä päivistä! <3

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Joku räväkkä asu postaus. Ja olisiko joskus mahdollista saada postaus dalbrukista. Se on niin kaunis paikka.

Avatar

Hei, eksyin pitkästä aikaa sinun blogiin. Blogiasi on ilo lukea, koska olet niin aito ihminen. 🙂 Mutta se mitä halusin oikeasti sanoa on, että olet ihailtavan määrätietoinen nuori nainen. Olen myös jojolaihduttaja ja tiedän miten on tuskaa huomata taas pyöristyneensä. Jotenkin se peilikuva joku aamu vain yllättää näyttämällä 10 kiloa painavamman naisen. Mysteeristä. 😀 Olen huomannut, että kun tämä järkytys iskee vasten kasvoja niin tulee kokonaisvaltainen ahdistus vaikka läheiset ovat sitä mieltä, että ulkonäkö on edelleen kiva. Sinäkin olet oikein söppänä hiukan pehmeämpänäkin. 🙂 Sitten kun alkushokista on selvitty niin, tulee se kaikki-heti-mulle-nyt-vaihe ja laihduttaminen menee hiukan yli ja tulee tosi paljon repsahduksia. Tekee joka päivä monta kertaa mieli heittää hanskat tiskiin ja lukittautua kotiin. Tämä vaihe kestää minulla n. 2 viikkoa jonka jälkeen laihdutus muuttu järkeväksi (ruoka/liikuntamäärät) ja tulokset alkavat pikku hiljaa näkyä ja into ja itsevarmuus nousee kohisten. Selätin oman kahden viikon rajapyykin viime viikolla ja nyt olo on tosi helpottunut ja olen tottunut tiettyihin rutiineihin ja ottanut rennomman otteen. Tsemppiä sinullekin! Kyllä me tähän pystytään! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä