Peppu, mistä tulit?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on ehkä viha-rakkaus -suhde kroppaani, mutta kaikkien on pelattava sillä, mitä heille on annettu. Tämä on juuri mun kroppa, enkä varmasti tuntisi oloani kotoisaksi missään muussakaan kehossa, vaikka välillä oman kroppani osa-alueita puhtaasti jopa vihaan. Kuvissa näkyy kyllä hyvin, mistä kehonosista olen epävarmempi kuin muista, mutta ajattelin nyt kuitenkin näin ”ääneen” vähän analysoida tätä kehoa ja omia tuntemuksiani sen suhteen.

Monen monta vuotta olen vihannut peppuani. Ihan lapsesta asti. Rippikoulussa uin koko viikon futisshortseissa, koska bikinit paljastivat liikaa isoa peppua ja lihaksikkaita reisiä, futari kun olin. Aika hassua, sillä nykyään peppu ja reidet ovat ainoa kohta kropassani, joiden kanssa olen ihan sujut. Olen kauan ihmetellyt, mistä tämä peppuni oikein tulee. Kellään perheessämme ei ole samanlaista vartaloa kuin minulla ja olen kummastellut asiaa niin kauan kuin muistan. Viime kuussa kävin äidin kanssa shoppailemassa ja otin ensimmäistä kertaa aiheen esiin hänen kanssaan, eikä todellakaan olisi kannattanut odottaa näin pitkään. Nyt tämä iso peppuni on mulle entistäkin rakkaampi, sillä sain kuulla, että edesmenneellä mummillani oli aivan samanlainen iso peppu kuin minulla. Vihdoin sain tietää, mistä tämän olen perinyt! Lapsena minulle niin kovin rakkaalta mummilta, jota en kuitenkaan enää muista kovin hyvin, koska hänen kuolemastaan on jo niin kauan. Lähinnä muistan vaan sen kuoleman tuoneen kauhean surun, mutta monet hyvät muistot ovat hautautuneet sen alle. Muistan kyllä kuitenkin, miltä mummin ja ukkin luona tuoksui. Muistan missä he asuivat, muisten pihan jokaisen murikan ja kivenlohkareen, joiden välissä hypittiin ja leikittiin. Muistan Solero -jätskit, joita aina syötiin mummin luona ja muistan, kuinka mummi antoi meidän kiivetä sohvan selkänojalle istumaan. Sydäntäni lämmittää ajatus siitä, että tavallaan kannan aina mummin muistoa mukanani, sillä minä olen saanut häneltä jotain aivan ainutlaatuista, jotain mitä kukaan muu meidän perheessä ei ole saanut. Tämän valtavan (ihanan) pepun.

Lapsuuden inhosta huolimatta olen tosiaan nyt erittäin sujut alakroppani kanssa. Mutta sitten, kun siirrytään ylöspäin. Inhoan mahassani tätä kestopömppistä, joka on tullut Nompun synnytyksen jälkeen. Musta vähän tuntuu, että vatsalihakseni ovat jääneet pömpöttämään, sillä tämä pömppö ei katoa koskaan, ei silloinkaan, kun olin ihan hoikka. En välitä raskausarvista ja raskauden muista merkeistä, mutta tämä pömppis on tietyissä asuissa (ja mm näissä uikkareissa) todella ärsyttävä. Silti, suurin vihanaiheeni ovat käsivarteni. Olen aina tiennyt, että minulla on iso luusto ja mm todella leveät hartiat, jotka näihin pökkelökäsiin yhdistettynä vain korostuvat entisestään. Tästä syystä käytänkin lähes aina jotain pitkähihaista joka asun kanssa. Hiukset mulla on yleensä auki juuri sen takia, että nekin vähän peittävät hartioita ja käsivarsia. Tämä on ehdottomasti tällä hetkellä suurin epävarmuuteni, jonka suhteen minun pitää tehdä töitä. Sekä fyysisesti, että henkisesti!

Jotenkin tosi hassua, kuinka erilaiset fiilikset mulle tulee kehoni eri osista. Mutta onhan se periaatteessa ihan hyvä juttu, että en ajattele koko kehosta negatiivisesti! 😉 Mites muut, onko teillä ristiriitaisia fiiliksiä kehostanne? Mikä osa on paras? Vai onko se oma kroppa ihan kokonaisvaltaisesti ihana?

Kommentit

21 kommenttia
Avatar

Ihana vartalo sulla! ite oon tosi epävarma vartalostani ja se vaikeuttaa joka aamu sitä että mitä päätän laittaa päälle kun ei tuo näytä hyvältä ja ei tuokaan sovi. Oon hoikka 163cm/50kg mutta mulla ei oo mitään muotoja eikä lihaksia joten aika vaikea olla ylpeä itsestäni. Melkein samalla lähtöviivalla oon kun ylipainoiset ihmiset, pitäis ruokavaliota parantaa ja liikkumista lisätä; mutta siihenpä sitten etsimään motivaatiota.

Avatar

Kaunis nainen!! 🙂

Emilia Huttunen

Aww kiitos <3

Avatar

mistä noi uikkarit on

Avatar

:):)

Emilia Huttunen

Zarasta! 🙂

Avatar

Sulla on upea peppu! Minä koen harva se päivä peppukateutta, koska itselleni sellaista ei ole suotu. Treenauksestakaan ei ole merkittävää jeesiä. Kaunis olet. -Minipeppu

Avatar

Hyvältä näyttää! Mageet uikkaritkin muuten.

Tuli mieleeni tosta vatsan pömpötyksestä, että syitähän on lukuisia ruokailuista lähtien, mutta raskauksien jälkeen varmasti myös syvistä vatsalihaksista/lantion alueen lihaksista ja niiden heikkoudesta voi johtua pömpötys. Testaa ns. kuppiliikkeellä, ja jos heikkoutta on, eikun lisätreeniä. Vaikka vaan muutamia sekunteja päivässä.

Avatar

Mahtava pylly!

Avatar

Tuossa sun pyllyssä ei kyl oo mitään vikaa. Eikä ihmeemmin muutenkaan näy mitään häiritsevää, ihmiset on kaikki erilaisia kropaltaan ja oisha se tylsää jos jokane nainen olis joku nicki minaj tai kardashian (miten se nyt kirjotetaankaan)

🙂

Avatar

Aikuisten oikeesti: sulla ei ole yhtään kehon osaa, mitä sun tarttis peitellä. Ei ainuttakaan!
Kaunis olet kauttaaltaan.

Avatar

Kaunis oot! Mulla on kans tosin äidiltä peritty peppu, kenelläkään muulla perheenjäsenistäni ei omista suurta pebaa kuin minä ja äitini. Ihmiset välillä kääntää oikee päätään kun näkee. 😀 Tosin tässä isossa pepussa on kyllä välillä huonotkin puolet, ei mahdu oikein kunnolla istumaan tuoliin (riippuu tuolista). 😀

Avatar

Mun mielestä on todella ihanaa lukea sun blogia ja seurata sun kehitystä myötä- ja vastoinkäymisineen. Vaikka sulla on välillä ollutkin pitempiä postaustaukoja, on ollut ihanaa lukea postauksia pitkien taukojen jälkeen. Parasta sun blogissa ja teksteissä on sun rehellisyys ja se ettet pelkää kertoa omia fiiliksiäs, se todellakin auttaa motivoitumaan himassa ja tsemppaa kun näkee, että vastoinkäymisistäkin selviää, kunhan vaan jaksaa uskoa itseensä ja aloittaa treenaamisen ja elämäntapamuutoksen uudestaan! Keep up the good work <3

Avatar

Oot kertakaikkisen upea!

Mulla kriisit vaihtelee. Tällä hetkellä inhoan lyhyttä kaulaani. Jos mulle kertyy kiloja, ne jämähtää aina mahamakkaraan. Sen kanssa taistelen toisinaan… Mutta vuosien myötä tykkään vartalostani aina vaan enemmän ja kriisit vähenee. 🙂

T: Kiti
http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/bloggaan-rahan-takia

Avatar

Sulla on aivan mahtavan ihana ja naisellinen kroppa, ottaisin heti!! Mulla ei oo ikiä ollut peppua, hartiat ylikapeat 😛 Mutta jos et itse tykkää tietyistä osista, kannattaa työskennellä niiden eteen, kuten teetkin. Sillä oma olohan on kaikkein tärkeintä.

Avatar

Apua! Millon oot ostanut tän uikkarin? se on ihan täydellinen.

Avatar

Ihanan naisellinen ja kaunis vartalo sinulla 🙂
Hyvää kesää!

Avatar

Ihania kuvia, instasta näitä jo ihailinkin 🙂 Itse en nuorempana pitänyt yhtään leveistä hartioistani ja jostain syystä olisin halunnut olla lyhyempi. Mutta kas kummaa, nykyään olen iloinen pituudesta ja hartioista, jopa siitä raskaasta luustosta 😀 niin se omakuva muuttuu 🙂

Avatar

Tosi kauniita kuvia! Oot UPEA :))

Avatar

Kapea vyötärö kelpais!!
Oon aina ollut suht suoravartaloinen.
Rinnan- ja lantionympärys miltei sama.
Rohkeat kuvat, ole vain ylpeä itsestäsi.

Avatar

Ite en pidä kehossani oikein mistään. Peppu ja reidet on samaa kalliiberia kun sulla, mutta se vika niissä on, että ovat ihan sellun peitossa. Yritän olla välittämättä siitä, sille kun ei oikeen mitään voi, mutta silti oon superepävarma shortseissa. Kädet on mulla sata kertaa paksummat ku sulla, sun ei ees oo pahat, mitä sä oikeen höpötät 😀 Vyötärö sentään on suht kapea, mutta siihenkin oon keränny ny kuus stressikiloa 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä