Täydellisen uimapuvun metsästys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tadaa! Tänä kesänä vaihtui ekaa kertaa bikinit uimapukuun, kun löysin Zarasta tämän täydellisesti peppuani imartelevan uimapuvun. Uimapuvun löytäminen Suomessa on sitten aivan älyttömän vaikeaa! Täällä kaikki uimapuvut tehdään pienille pepuille, kun tällaisessa isossa pepussa pakarat peittävä malli saa kokonaisuuden näyttämään lähinnä mummoalkkareilta. Pakaroiden pitää saada näkyä! Löysin sitten Zarasta vihdoinkin kesäkuun alussa tämän valkoisen ihanuuden ja olen siihen todella tyytyväinen, vaikka tuo etuosa ei olekaan ihan omaa tyyliäni. Mutta etsintä jatkuu täydellisen uimapuvun suhteen! Sitä oikeaa odotellessa tämä kelpaa hyvin.

Miltä teidän uikkarimuoti näyttää tänä kesänä, menetkö bikineillä vai uimapuvulla?

Ps. Hyvinvointipuolelta löytyy pohdintaa omasta kehosta ja sen hyvistä, sekä huonoista puolista! 

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Oot kyllä huikeen kaunis ja hyvännäköinen! 🙂 <3

Avatar

Huhhuh!! Tolta mäkin haluan näyttää sitten joskus hamassa tulevaisuudessa lasten saamisen jälkeen! 😀 upee kroppa, goals <3

Emilia Huttunen

Haha voi kiitos! 😀 Etupuoli on kyllä paljon huonommassa kunnossa!

Avatar

Sä olet niin upea!! <3

Emilia Huttunen

<3

Avatar

Sulla on U-P-E-A kroppa! ite oon about saman kokonen ku sinä, mut mullon selluliittiä jaloissa niin et muille jakaa

Avatar

Hieno valinta! Ylväs näky! Plus, kateeks käy sun hiuksias. Jos viihtyisin rannalla, haaveissa olisi varmaan jotkin vintage-henkiset bikinit, korkealla vyötäröllä ja halter-neck. Mulla ei ole ikinä ollut bikinejä; voisi olla hauska kokeilla vielä näin alta kolmikymppisenä. Jos siis rannalla viihtyisin, toistan. :’D

Avatar

Upea kroppa!
Mä viime kesänä uskaltaiduin menemään rannalle bikinit päällä Koko elämäni olen oikeestaan uimapuvussa kulkenu, mulla on mahassa luomi jota nuorena häpesin ja sitten kun lihoin nuorena aikuisena ja raskauksien jälkeen vatsa ei palautunut enää niin todellakaan kuvitellut että bikinikesä tulisi 🙂 Toisin kävi ja oon rakastunu mustaan korkeavyötäröiseen alaosaan ja mintun värisiin pitsipäällysteisiin hyvin tukeviin yläosiin.

Avatar

Siis wau !!!

Avatar

Upea nainen olet niin sisältä kuin ulkoa.

Avatar

Ihana uimapuku ja sopii sulle! En oo löytäny viel yhtäkään mulle sopivaa kokouimapukuu ni bikineil mennää toistaseks. Tuntuu et monet suunniteltu lyhyemmille keskivartaloille :/

Avatar

Sanoit,että pyllyn pitää saada näkyä. Miksi ajattelet niin? Haluan ymmärtää sua, mutta mä olen aina ajatellut että nainen voi olla näyttävä, upea ja ihana, vaikka olisi pukeutunut peittävämminkin. Sellaisen ajatuksen haluaisin omille lapsillenikin siirtää, että omaa kehoa saa ja kuuluu rakastaa ja kantaa ylpeänä, mutta kaikkea ei tarvitse näyttää.

Avatar

Mietin samaa.. Olen kait jotenkin outo mutta en kehtaisi näyttäytyä tuossa uimapuvussa vanhempieni nähden ainakaan Kun ettekö vanhempiesi luona ole? Olen varmaan itse niin estynyt ja outo Hyvältä näyttää kyllä! Kiva nähdä normaaleja vartaloita välillä eikä niitä anorektikkomalleja! Itsekin kateellisena katson jalkojasi! Terveisin, appelsiinireisi

Avatar

Pitää _saada_ näkyä 🙂 ei siis tarvitse aina laittaa näkyville, mutta jos vaikkapa uimapuku päällä tekee mieli korostaa hyväksi koettua (taka)puolta kehosta, niin miksipä muhkeatakamuksisempi ei niin halutessaan saisi tehdä? Ei se tarkoita, etteikö voisi olla upea ja itsevarma pitkissä housuissa ja huppari päällä. Sitähän se oman kehon kantaminen ylpeänä on ihan yhtä lailla, kuin piiloon verhoaminen. Tässäkin kuitenkin kankkujen esittely on (omasta mielestäni) tehty hyvän maun rajoissa. Emilialle terkut, että upea on uimapuku ja toivottavasti itsekin joskus törmäisin istuvaan kokouikkariin (täällä kärsitään pienien tissien mutta muhkean pyllyn syndroomasta, joka tekee etsimisprosessista entistä vaikeampaa), mutta itse en uskaltaisi valkoista heittää päälleni yllätysmenkkojen pelossa 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä