[Monta positiivista adjektiivia]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä ottamani kuva ystävistäni on jotenkin seesteinen, rauhallinen, kaunis, lämmin ja rakastava. Sitä on ollut myös meidän heinäkuu, ainakin suurimmaksi osaksi. Täällä blogissa on ollut aika hiljaista, ihan tulee mieleen se talven masennus tämän postaustahdin puolesta. Paitsi että syy on nyt aivan eri. Ei ole oikeasti ollut minkäänlaista motivaatiota istua tietokoneen ääressä, kun ollaan nautittu olostamme perheenä ihan täysin sydämin. Topias sai kipsin pois odotellessaan leikkausta, mutta huono tuuri tuntuu vihdoin kääntyneen, sillä lääkäri päättikin, että kun kipsin poistamisen jälkeen parantuminen lähti ihan kivasti käyntiin, niin nyt kokeillaan vielä kerran, jos murtunut jalka luutuisi kunnolla. Jos se vielä murtuu niin sitten leikataan heti. Ollaan niin onnellisia, kun se typerä kipsi ei nyt päässyt pilaamaan tätä kesää! Topias on ollut edelleen saikulla, koska jalka on kuitenkin vielä kipeä, eikä täysin parantunut, joten ollaan elelty aika lomafiiliksissä. Tietenkään ihan kaikkea ei voi tehdä, kun Topiaksen jalka ei kestä oikein liikkumista kevyttä kävelyä enempää, mutta autolla pääsee ja nyt ilman kipsiä saa uidakin. Tänäänkin vietettiin koko päivä vanhempieni luona ja uitiin tuntitolkulla, pelattiin bilistä, tehtiin ruokaa kahteen otteeseen ja hengattiin vaan partsilla nauttimassa tästä säästä ja fiiliksestä. Mulla on päivät kulunut treenatessa, ratsastaessa ja ystäviä nähdessä, enkä oikeastaan halua tätä arkea nyt mitenkään enää kesän aikana muuttaa. Loppukesä tulee varmasti olemaan blogissa hiljaisempaa ja postaukset lyhyempiä, sillä haluan nyt nauttia olostani ennen kuin koulu alkaa! Sitten sitä taas pitää täysipäiväisesti keskittyä opiskeluun ja töihin. Olen nyt lähdössä vielä lenkille parhaan ystäväni kanssa, joten sanon tähän kohtaan adios, ja lupaan palailla kyllä vielä tämän kuun puolella, mutta olen nyt niin kiireinen ihan vaan elämästä nauttiessa, että saattaa tulla taas pari päivää taukoa! 😉

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Ihana Emilia!

Avatar

Mitä!?!? Oletko päässyt kouluun?! Onnea paljon, hieno juttu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä