Ihan oma loma

dav

Nyt on kyllä sellaista luksusta, että huhhuh! Topias otti maanantaiaamuna lapset ja lähti mökille ja mä sain taas tämän perinteisen oman vapaan, joka koittaa mulle joka kesä, kun en yhtään siitä mökkeilystä välitä. Olin eilen iltapäivän rannalla ja illan kuvaamassa, tänään olin koko päivän rannalla, sitten vielä treenaamassa ja pian lähden kaupungille ystävän kanssa. Huomisesta en edes tiedä, kun tuntuu että tässä on jo liikaa vapaata! 😀 Ehkä menen taas vaan rannalle, se on ollut niin ihanaa. Ensin ajattelin, että käytän tämän ajan töiden tekemiseen, mutta kun aloin ajatella lähestyvää syksyä opiskeluiden ja töiden keskellä, tulin siihen tulokseen, että olen nyt kyllä tämän vapaa-ajan ansainnut! Aion nauttia nyt edelleen tästä jäljellä olevasta kesästä, mutta yritän myös heräillä tästä horroksestani ja postailla edes sitten tällaisia lyhyempiä postauksia 😉

Topias ja lapset tulevan torstaina aamupäivällä takaisin, joten yksi ihan kokonainen vapaapäivä on vielä edessä! Nautin tästä kyllä aivan luvattoman paljon. Jotain hyvää mun pohjattomasta mökkivihasta!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Hei nauti ihan täysillä!! Jokainen tarvii välillä aikaa jolloin huolehtii vain itsestään 🙂 mulla kuukauden päästä mies lähtee lasten kans pikkureissulle, ja ootan sitä niin paljo etten viitsi edes tunnustaa 😀 ikävä mulla kuitenki ehtii sitten tulla mut sehän tekee vain hyvää välillä.
Hyvää lomaa ja kaikkea hyvää opiskeluun!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä