Kesän maku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesä maistuu mansikalta, banaanilta, appelsiinimehulta, hieltä, hiekalta ja mustikoilta. Valitettavasti kesä on myös kerran maistunut kerroshampurilaiselta, mutta hei, vain kerran! Aika hyvin, vaikka itse sanonkin. Täällä on nyt sellainen lomamoodi päällä, että oksat pois. Jäiset smoothiet tekevät niin hyvää helteen keskellä ja illan viiletessä on ihanaa lähteä treenaamaan ystävän kanssa. Tällaista sen kesän kuuluu olla, aivan ihanaa. Aion edelleen pitää tällaista semilomaa nyt vielä tämän kesän, kun sitten ensi kuussa saa alkaa puurtaa koulun ja töiden parissa, mutta halusinpa välillä tulla kertomaan, että hengissä ollaan ja erittäin hyvissä voimissa 😉 Lomailun jälkeen sitten luvassa kunnolla laihdutusjuttuja!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Blogi?

Avatar

Voisitko vastata edellisen postauksen kommiin?:) Eli voisitko kertoa tarkasti, mitä ja miten syöt nyt? Itselläni ei painonpudotus ota onnistuakseen:(

Avatar

Missä sä oot syksyllä töissä? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä