Päiväretki Saloon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me ollaan tosiaan lähdössä syyskuussa sinne Kosille koko perhe ja sitä varten piti hankkia Nompulle passi ja huomattiin sitten aika viime tingassa, että Topiaksen passi ei ollut enää voimassa. Turussa oli aika hurjat jonot passiaikoihin, mutta Salosta sai ajan ihan samantien, joten varattiin netissä sinne aika ja ajeltiin pari viikkoa sitten Salon poliisiasemalle. Kun passiasiat oli hoidettu, jäätiin vielä nauttimaan ihanasta säästä Salon torille ja voi vitsi miten kivaa meillä oli! Topias osti pienestä kojusta järjettömän hyvää thaikkuruokaa ja minä söin kesän makeimmat ja HALVIMMAT mansikat, haluan oikeasti lähteä uudestaan Saloon ihan vaan näiden mansikoiden takia. Lapset sitten taas halusivat jätskit ja sen jälkeen vielä herkuteltiin herneillä ja vadelmilla. En ole oikeastaan ikinä käynyt Salon keskustassa ja olin tosi positiivisesti yllättynyt sen viihtyisyydestä.

Mun piti itseasiassa olla Salossa myös perjantaina, tosin ihan eri asioilla, mutta se reissu ei sitten onnistunutkaan, siitä voi lukea enemmän tästä Project Bootyn postauksesta!

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Toi thaikkukioski on niin paras, ja edullinenkin vielä!! 🙂

Avatar

Meillä on mökki Muurlassa, aivan salon lähellä joten kaupunkina Salo on tullut tutuksi 🙂 Tori ja keskusta on todella kauniita! En tiedä kuinka tuttu kaupunki on sinulle entuudestaan mutta pari vinkkiä ajattelin jakaa: Torin laidalla on aivan ihana pikku puoti Lahjatavara puoti Murena, erittäin hyvä palvelu ja paljon ihania esineitä ja elintarvikkeita! Toinen on Megamyynti areena teollisuus alueella, paljon superhalpaa tavaraa vaatteista elintarvikkeisiin. Viimeksi oli cailapin tuotteita -60% alennuksessa.

Avatar

Retkivinkki lasten kanssa on ajaa Turusta Saloon junalla. Matka on kohtalaisen lyhyt, hintakin melko edullinen, mutta kuitenkin alla ihan oikea juna. Aikataulut Helsinki-Turku välillä ovat ketterät, kun juna kulkee tunnin välein. Salon rautatieasemalla on muuten ihana kahvila, jossa junaa odotella. Asema muutenkin kivasti keskustassa.

Meillä on tapana tehdä lasten kanssa muutama Salo-retki vuodessa. Erityisesti suosittelen ”herkkukauppaa” nimeltä Murena. Myös alennusmyynnit olen huomannut tuossa pikkukaupungissa runsaammiksi kuin isommissa.

Pientä kaupunkia ja sen elinkeinoelämää on mielestäni mukava tukea. Kaupungista löytyy ihan oma tunnelmansa vielä. Terveisiä Saloon!

Avatar

Ihana paita Avalla!! Mistä se on? 🙂

Avatar

Oli pakko vastata kun huomasin tän kommentin 😀 se on me&i:n paita jostain mallistosta jota en nyt muista ulkoa. Miun äiti myypi nuita 🙂

Avatar

Milloin et koulunaloitus postauksen? Miten valmistaudut ja miten koulu vaikuttaa nykyiseen arkeenne? Miten blogin käy? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä