Ruisrockin festariasut DAY 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hame – H&M / Body – Lindex / Kimono – Lindex / Kengät – Birkenstock (Zalando) / Reppu – Glitter / Aurinkolasit – Cubus

Ruissin toisen päivän asuni oli sitten todella erilainen perjantain asusta. Mukava ja rento vaihtui pitkään hameeseen ja kimonoon. Toki nämäkin olivat rennot päällä, mutta kyllä noita helmoja vähän joutui varomaan ja tykkäsin ensimmäisen päivän asusta huomattavasti enemmän! Tätä asukokonaisuutta olen käyttänyt muuten aika paljon, mutta festareille se ei kyllä ollut ihan nappivalinta. Ruississa kuitenkin oli harvinaisen siistit olosuhteet, joten selvisin illasta yhdellä helman kastumisella kun kompastuin jonkun maahan pudonneeseen puolityhjään tölkkiin, mutta erään koju ystävällinen henkilökunta antoi minun kuivata helmani heidän puhaltimellaan. Ihan huippua!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä