Aina suojassa

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Reima3′ title=”]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toimin vuonna 2016 Reiman Blogger Ambassidorina ja olen sen myötä mukana Reiman ja Indiedaysin kampanjassa. Aiemmat postaukseni vuoteeni Reiman lähettiläänä liittyen löydät täältä ja täältä. Kesä alkaa jo olla lähestyä loppuaan, mutta meillä vuoden kohokohta, eli matkamme Kosille on onneksi vasta edessä, eikä vielä jouduta sanomaan hyvästejä auringolle. Tämä kesä on mennyt nopeasti ohi, mutta odotan myös paljon syksyä, joka tuo mukanaan taas paljon uusia tuulia. Minä aloitan koulun, lapset siirtyvät päiväkotiin kokopäiväisiksi, Ava aloittaa ratsastustunnit ja Nomppu aloittaa siskonsa jalanjäljissä voimistelun. Syksystä tulee varmasti kiireinen, mutta myös hurjan jännittävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä tulevaa syksyä miettiessä pitääkin suunnata ajatukset tuleviin vaatehankintoihin, jotka varmasti sitten pysyvät mukana tässä kovassa tahdissa. Aika kivasti pystytään hyödyntämään Reiman valikoimia myös muualla kuin ulkoilussa, sillä Reiman Play Jersey -kankaasta valmistetut vaatteet sopivat täydellisesti kesäulkoilun ja kerrospukeutumisen lisäksi sinne voimistelutreeneihin. Play Jersey on Reiman toiminnallinen kangas, jossa on 40+ uv-suojakerroin ja joka siirtää tehokkaasti kosteuden iholta, hengittää ja kuivuu nopeasti. Tutustuin Play Jerseystä valmistettuihin vaatteisiin ensimmäistä kertaa viime talvena, kun tilasin meidän lapsille Reiman aluskerrastot, jotka olivat aivan loistavat talven pulkkamäessä ja muissa aktiviteeteissa, joissa oikeasti tuli hiki ja kaivattiin sitä laadukasta kangasta pitämään lapset lämpiminä ja kuivina, sekä sisältä, että ulkoa. Ja ihan yhtä lailla haluan lapsille sitä mukavuutta tällaisessa sisäliikunnassa! Meidän lapset on niin kovia riehumaan, ja etenkin Ava kun on jo niin iso, että heille tulee kyllä leikkiessä kova hiki ja kotona meillä sitten ollaankin aina alasti, kun lapsia ärsyttää hikisenä ihoon liimautuvat vaatteet. Sen takia aionkin nyt syksyllä pitää huolta, että lapsilla on voimisteluun lähtiessään kunnolliset vaatteet liikuntaa varten, eivätkä he joudu hidastelemaan huonon vaatetuksen takia. Play Jersey on tosiaan hirveän monipuolinen kangas, joten näistä vaatteista on moneen, eikä silloin rahaakaan mene paljoa. Kuten olen aiemmissakin postauksissani kertonut, rakastan Reimassa eniten tätä vaatteiden pitkäikäisyyttä ja monipuolisuutta! Nämä kuvien Apricot ja Pomelo t-paidat palvelevat nyt kesällä täydellisesti ulkona, kun ne suojaavat lasten herkkää ihoa auringolta ja antavat ihon hengittää lämmöstä huolimatta. Syyskuussa treenien alkaessa samat paidat sopivat täydellisesti voimistelutunneille ja talvella taas paidat palvelevat täydellisenä alimpana kerroksena toppahaalarin ja villapuvun alla. Lisäksi kun koot ovat vielä reiluja, menevät nämä samat paidat takuuvarmasti vielä ensi kesänäkin. Äidin logiikalla tämähän on kun laittaisi rahaa pankkiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UV-suojakertoimella varustetuista vaatteista on tullut tänä kesänä meille tosi iso hitti. Reimalta kun sitä suojaa tosiaan löytyy ihan perusvaatteistakin niiden uimapukujen lisäksi. Meillä on lapsille myös ihanat Reiman Galapagos -uimapuvut, sekä Rhodes -hupparit, joista myös löytyy se suojakerroin. Nämä ovat mulle tärkein kohta pakkauslistalla Kosin reissua varten, sillä suojaan paljon mieluummin kuitenkin lasten ihoa aina vaatteella, jos se vain on mahdollista. Rhodes -hupparit ovat hirveän näppärät, sillä ne on valmistettu froteesta ja niitä voi käyttää rantareissulla pitkälti pyyhkeen sijasta. Tämän kesän jälkeen en enää osaa olla ilman niitä! Aivan ehdottoman upeita ovat myös nämä lasten päässä näkyvät Tropical -hatut, joista niinikään löytyy uv-suoja, sekä huolellisesti kasvoja ja niskaa suojaava lieri. Meillä on näiden uv-vaatteiden ansiosta käytetty tänä vuonna vähemmän aurinkorasvaa kuin ikinä ennen. Kaikki nämä uv-vaatteet tulevan kerta kerran jälkeen pesusta priimakunnossa, aivan kuten kaikki muutkin Reiman vaatteet. Vaatteita ei tarvitse varoa, eikä niiden takia tarvitse huolehtia. Lapset saavat olla lapsia ja aikuiset saavat rentoutua. Vaatteet ovat vain vaatteita. Kun ne valitsee oikein, ei niitä joudu sen jälkeen enempää ajattelemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen jäänyt aivan koukkuun Reiman Play Jersey -vaatteisiin, koska on ihanaa, kun vaatekaapissa on aina joka tilaisuuteen sopivat vaatteet. Oli sitten kyse siitä pulkkailusta, voimistelusta, jalkapallosta, ratsastuksesta, telttailusta tai ihan vaan tavallisesta päiväkotipäivästä, on Play Jersey aina täydellinen valinta.

Talvisin Reima on pitänyt meidän lapset lämpimänä. Syksyllä ja keväällä Reima on pitänyt lapset kuivina. Ja nyt kesällä Reima pitää meidän lapset suojassa auringon haitallisilta säteiltä. Lasten pitää saada elää ulkonakin vapaasti ja onneksi Reima edistää sitä asiaa jatkuvasti. Tämä on näitä bloggaajan ylpeydenhetkiä, kun saat olla mukana edustamassa yritystä, johon oikeasti uskot ja jota aina arjessakin suosittelet jatkuvasti. Kiitos Reima, kun annatte lapsille mahdollisuuden elää ja kasvaa ulkona! 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Tuosta edellisestä kommentista tuli mieleen, että itse tykkäisin lukea vähän kriittisempiä arvioita jostain tuotteesta tai palvelusta. Pelkästä hehkutuksesta tulee mieleen, että se on ostettu mainos, eikä käyttäjän todellinen mielipide.

Avatar

Harmittaa kun kaikki blogit pyörii nykyään yhteistöiden ympärillä… En edes muista milloin viimeksi sulta ois tullu postausta ilman yhteistöitä. Onhan niitä välillä, mutta mielestäni huolestuttavaa, että on enemmän yhteistyöpostauksia kun ihan omia postauksia :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä