Aitoja arjen hetkiä

Multa tosi usein toivotaan videoita, etenkin niitä päivä videoina -tyyppisiä, joita olenkin tehnyt varmaan kolme tässä blogiurani aikana ja ne on aina ollut tosi tykättyjä. Mutta nyt olen innostunut viime aikoina videoista enemmänkin! Olen tänä vuonna tehnyt enemmän videoita kuin koskaan, mutta pari kuukautta sitten päätin vielä laittaa Youtube -kanavani kuntoon ja nyt ajattelin vihdoin jakaa sen kanavan täällä blogissakin ihan kunnolla, kun siellä on nyt muutama tuoreempi video. Vanha (uudempi) kanavani ei siis ole enää ollenkaan käytössä, vaan siirryin tähän alkuperäiseen kanavaan, josta löytyvät kaikki videot blogini alkuajoilta. Ja nyt sitten tietenkin myös kaikki uudemmat! Ihan kaikkia videoita en enää löytänyt, mutta sain osan siirrettyä tänne sieltä toiselta kanavalta. Kaikki halukkaat siis voivat käydä nyt seuraamassa myös tätä Youtube -kanavaani, jota yritän koko ajan opetella käyttämään paremmin. Editointitaitoni ovat luokkaa ”miten tää ohjelma avataan”, mutta tekemällä oppii, eikös? Näistä videoista saa mun mielestä aina vähän paremmin fiilistä siitä, millaista se meidän elämä oikeasti on, joten näitä on ihan hauska tehdä! Kanavalta löytyy nyt kaksi tuoretta videota lapsista ja tulossa on nyt sitten säännöllisemmin uutta sisältöä.

Kanavalle pääset siis tästä! Ja löydät minut hausta nimellä Emilia Huttunen. Tähän loppuun vielä maistiaiseksi video meidän tästä aamusta, kun posti toi ovelle Reiman syys- ja talviuutuudet!

Nyt mulla alkaa hektinen viikonloppu, sillä tänään menee koko päivä valmisteluihin ja huomenna sitten juhlitaan rakkaan ystäväni häitä! Palaillaan siis ensi viikolla! Ensi viikolla muuten myös alkaa minun kouluni ja lapset menevät taas päiväkotiin. Loma on ohi! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Ihana video ja ihanat muksut ja sinä. <3 Mutta toi musiikki oli mielestäni liian kovalla. En meinannut saada puheista selvää :/ Kiva video. 🙂

Avatar

Jee ihanaa kun ihmiset aktivoituu myös YouTuben puolella! Itsekin aloin n. Puolisen vuotta sitten tekemään videoita ja aloitin editoimisenkin ihan vaan kokeilemalla mikä toimii, tuntuu että joka kerta oppii jotain uutta. Joulukuun tienoilla olisi tarkoitus panostaa vielä parempaan kameraan niin pääsee sitten tekemään parempilaatuisia videoita. Kamera vinkkejä otetaan vastaan 😀 Mun kanavan löytää tubesta: Marye Carolina

Avatar

Mukava video 🙂

Avatar

Ai vitsi mä vaan hymyilin koko videon ajan! Niin kiva nähdä miten ilosen olosta ootte koko porukka. Ihanan oloset lapset teillä, jäi kyllä hyvä fiilis tästä videosta. Hurjasti tsemppiä arjen alotukseen! Oot ihan super! 🙂

Avatar

Vitsi miten ihana video ja nää lapset on tosi suloisia! 🙂 Ihanaa alkavaa syksyä ja anyway tykkään hirmuisesti sun tekemistä videoista!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä