Koulutien alku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äidin murusilla on kaikki syys- ja talvivaatteet katsottu valmiiksi, pari juttua on vielä ostoslistalla, mutta mukulat ovat melkein valmiita päiväkodin alkamiseen ja pimenevään syksyyn. Mutta nyt pitäisi sitten valmistautua omaan koulun alkuun! Topias lähti juuri lasten kanssa hakemaan todistuksiani vanhempieni luota, sillä tarvitsen ne mukaan huomenna, kun aloitan oman koulutieni. En ole valmistautunut koulun alkuun muuten oikein mitenkään, mutta hain tänään postista paketin, joka sisältää muutaman kriittisen varusteen onnistuneelle koulutielle. Pian pääsen esittelemään niitäkin teille! Tällä hetkellä olo aika jännittynyt, mutta en ole ehtinyt sen enempää ajatella asiaa, kun mulla on niin paljon töitä tehtävänä ennen meidän ensi viikolla koittavaa Kreikan matkaa. Pitäisi kai pyöräyttää pyykkikone vielä kerran, että on jotain vaatetta huomenna 😀 Nyt mun on parasta sukeltaa vielä hetkeksi sähköpostien ihmeelliseen maailmaan, jotta ehdin vielä tänään pestä hiukset ja aloittaa koulutien jotenkuten ihmisen näköisenä. Iik! Jos joku muukin aloittaa huomenna Lemminkäisenkadulla opiskelut niin tulkaahan nykimään hihasta niin fiilistellään ekaa koulupäivää yhdessä! 😉 Pitäkää peukkuja!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Teidän lapset on näissä kuvissa niin ilmeikkään ihania <3

Avatar

Täällä samat tohinat päällä :). Poika päivähoitoon (ekaa kertaa) ja itse AMK:n koulunpenkille maanantaina. Tsemppiä huomiseen! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä