Check

Ensimmäinen koulupäivä takana! Tosi hyvin sujui, meidän luokalla on mahtavia tyyppejä, opettajat on tosi upeita, koulun tilat ihan mahtavat ja tuutoritkin huippuhauskoja! Mulla on täällä kaiken kulisseissa ihan järkky kiire, kun tällä hetkellä on miljoona rautaa tulessa, joten vähän paniikkisena tulin vaan kertomaan parilla sanalla tästä ensimmäisestä päivästä, kun kuukauden postaussaldo näyttää jäävän nyt kauhistuttavan pieneksi. Mutta onneksi nyt lähtee tämä arki rullaamaan, lapset palaavat päiväkotiin ja voin taas keskittyä paremmin, kun saa kaikki arkirutiinit taas kohdalleen. Nyt siis kohti parempaa syyskuuta!

Odotan huomista jo niin innolla, koulussa on ihanaa! Mitä teitä kiinnostaisi kuulla tästä opiskelusta? En oikein ole varma, mitä kertoa!

bty

Ps. Topias sai tänään uuden työpaikan, joka on tosi lähellä meidän kotia ja vuorot sopivat paljon paremmin meidän arkeen! So happy!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

No nii! Siit se lähtee. Ihana muuten toi vika kuva ja kampaus! : )

Avatar

Mahtavaa topias!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä