Opiskelija

Mullapas oli tänään ensimmäinen koulupäivä! Sen kunniaksi söin sipsiä ja karkkia. Ja nyt on kova morkkis! Mulla on tässä miljoona rautaa tulessa, enkä ehdi nyt oikein pidempiä höpötellä, mutta suoraan sanottuna tässä kiireisen elokuun keskellä postaussaldo jää niin hälyyttävän pieneksi, että mun oli aivan pakko tulla huikkaamaan moikat!

Odotan tosi innolla tätä uutta arkea ja etenkin kouluruokailua. Ekaa kertaa kuuteen vuoteen alan syömään lounasta päivittäin! Jännää nähdä, miten se oikein vaikuttaa laihdutukseen. Toivot on kovat, mutta puhutaan siitä paremmin syyskuun puolella, kun olen saanut tämän arjen rullaamaan ja ehdin taas tehdä jotain muutakin kun stressata. Tallillekaan en oo ehtinyt 1,5 viikkoon ja jouduin just siirtämään perjantain ratsastuksen sunnuntaille kouluhommien takia, joten se ei yhtään helpota stressiä, kun ratsastus on mulle niin hullun rentouttavaa ja piristävää. Mutta hei, nyt mun on pakko syöksyä pakertamaan yhden proggiksen pariin vielä ennen yöunia, jotta ehdin edes muutaman tunnin nukkua ennen seuraavaa koulupäivää. Hyvää yötä kaikille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä