Fuksi, minä!

Siis en voi uskoa, että sanon näin, mutta lähden nyt mun ensimmäiselle rastikierrokselle! 😀 Ihan huikeeta. Tää koulun aloitus on kyllä niin upeaa, en vieläkään tajua olevani opiskelija. Meillä oli tänään taas ihan järjettömän hauska päivä. Oon niin ylpeä, kun saan olla osa Taideakatemiaa. Siellä on ihan omanlainen ylpeys siitä alasta ja voi apua sitä luovuuden määrää kun tänään kokoonnuttiin koko taideakatemian fuksiporukalla! En malta odottaa jokaista päivää, vaikka töiden yhdistäminen onkin vähän vaikeaa. Mutta kyllä se siitä, kun ne rutiinit menee kohdalleen! Sitten kun palataan Kosilta, on lukujärjestys jo aika tasainen, eikä ylimääräisiä menoja ole ihan niin paljon, joten pystyn sitten aikatauluttamaan myös työskentelyn, harrastukset (omat ja lasten), sekä lasten kanssa vietetyn laatuajan <3 Siitä en halua tinkiä! Alussa on tietty tärkeää käydä opiskelijabileissä, päästä mukaan siihen onnistuneeseen ryhmädynamiikkaan ja tutustua kaikkiin, mutta pitkällä tähtäimellä mulle maailmassa tärkeitä on lapset, joten heille täytyy löytyä tarpeeksi aikaa.

bty

Onko täällä muuten muita tänä syksynä opiskelun aloittaneita? 🙂 Onko joku muukin lähdössä sitten ensi viikolla keltanokkabileisiin? 😉

Kommentit

15 kommenttia
Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 Oon ihan samaa mieltä! Kyllä mä ainakin olen hyvin tullut juttuun kaikkien kanssa ja nautin ”biletyksestä” vaikka olenkin parisuhteessa ja luokan vanhemmalta puolelta 😉 Meitä on siellä opiskelijabileissä ihan 38 -vuotiaisiin asti.

Avatar

Oisin aloittanut mutta kyyti ongelmat ja rahatilanne ei salli opiskelua nyt 🙁 pääsin kyllä cateringalan työvoimakoulutukseen, koitan päästä pajalle palkkatukeen töihin.

Emilia Huttunen

No voih 🙁 Ymmärrän kyllä tosi hyvin! Olen siinä suhteessa onnekas, että mulla on mahdollisuus tehdä töitä koulun ohessa…

Avatar

Ei vitsi ku itekki pääsis opiskelee Ite opiskelin peruskoulun jälkeen pukuompelijaksi mutta mutta…Kiinnostus lopahti aivan täysin. No onneks oon vasta 22v nii on aikaa vielä

Emilia Huttunen

No aikaa kyllä on onneksi! 🙂 Mäkin vasta viime vuona hokasin haluavani tälle alalle.

Avatar

Opiskelu odottaa seuraavaa syksyä mammaloman vuoksi, mutta voin jo nyt kuvitella syksyisen opiskeluinnon 🙂

Emilia Huttunen

Oi, ihanaa mammalomaa! 😉

Avatar

Aloitin sosionomiopinnot tänä syksynä. Tämä on jo kolmas ammatti, mutta unelma sekä amk-opiskelusta, että sosiaalialasta, molemmat toteutuivat. Jes!

Ja biletys taas ei oikein inspaa minua. t. 26-vuotias Orvokki

Emilia Huttunen

Oi, paljon onnea opiskelupaikasta! 🙂

Avatar

Älä unohda miestäni! Yhteinen laatuaika on myös erittäin tärkeää oli perheellinen tai ei 🙂

Avatar

Siis MIESTÄSI

Emilia Huttunen

En tietenkään, meillä jatkuu edelleen tämä treffi-ilta -periaate ja tottakai sitä aikaa tulee aina viikonloppuisin vietettyä sitten enemmän yhdessä 🙂 Arki menee kyllä nyt ihan ristiin, kun Topiaksella on vuorotyö!

Avatar

Onnea kouluun pääsyn johdosta. Itsekkin viellä haluisin opiskelemaan.Lapset nyt viellö niin pieniä että viellä ei ole sille aika. Ja omalla kohdalla ei ne fuksi bileet innosta vain sen takia että tarvis kuulua porukkaan.Ehkä jos oisin nuorempi ja sinkku.

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 Tämä on kyllä nyt hyvä hetki aloittaa, kun lapset on jo vähän isompia, eikä tarvitse ihan niin paljon potea huonoa omatuntoa pitkistä päivistä. Ei se nuoruus ja sinkkuus kyllä mun mielestä liity mitenkään tähän ryhmädynamiikkaan 😀 Meidän alalla lähes kaikki tehtävät ovat ryhmätehtäviä, joten on tärkeää, että kaikki löytää oman paikkansa luokassa, jotta onnistutaan yhdessä hyvin. Mulle on tärkeää tutustua luokkakavereihin myös kouluympäristön ulkopuolella, ihan jo senkin takia, että tosiaan sitten koulussa kaikki sujuu hyvin 🙂 Meidän luokkalaiset on kyllä niin huipputyyppejä, että mielellään hengaan heidän kanssa muutenkin! Oon tosi ilonen, että jo nyt tuntuu löytyvän niin paljon uusia ystäviä. Opiskeluaikana muodostetut ystävyydet näin ryhmäpainotteisella alalla tulee varmasti kestämään pitkään.

Avatar

Pakko kommentoida. Onnea opiskeluiden aloittamiseen. Itse olen opiskellut 25+ ikäisenä ja suosittelen ehdottomasti myös iltaelämään osallistumista, jos se ei itselle tunnu pakkopullalta. Iltaohjelman kautta pääsee hyvin mukaan porukkaan ja löytää ne omat uudet kaverit. Ihmettelen, miten parisuhde tai äitiys estäisi tuollaisiin iltamenoihin osallistumista. Ymmärrän, että biletys tosiaan voi olla aikamoista rällästystä ja miehenmetsästystä, mutta kai sitä sentään muutkin harrastavat?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä