Kouluruokaa ja kiirettä

dav

Terkkuja kiireisen arjen keskeltä! Tämä koulun alku kyllä yllätti minut täysin. Tekemistä on niin hurjan paljon, että olen nyt jo pelottavan jäljessä töissä, enkä ole vielä mitenkään valmistautunut Nompun huomisiin kaverisynttäreihin, tai aloittanut pakkaamista Kreikan matkaa varten. Olen kyllä ihan pulassa tällä hetkellä kaiken kanssa! En tiedä yhtään, miten minun on tarkoitus ehtiä tässä vielä ajastaa postauksia loman ajalle. Tilanne näyttää siltä, että lähden lomalle läppärin kanssa ja teen töitä hotellihuoneessa kun Topias rentoutuu lasten kanssa. Mietin tässä ihan vakavasti, että pitäisikö vetää yksi allnighter, hitosti pepsi maxia ja pari kofeiinitablettia 😀 Torstaina menee koko päivä koulussa, siitä suoraan sitten Keltanokkabileisiin ja sitten pitäisikin jo lähteä lentokentälle. Huomenna on Nompun juhlat ja jossain välissä pitäisi pakata. Niin anteeksi missä välissä? Apua. Mun on varmaan ihan oikeasti pakko joko skipata torstain koulupäivä tai valvoa toi ke-to -yö. Antakaa joku mulle lisää tunteja vuorokauteen!!

Mutta hei. Ainakin laihis sujuu siltä osin hyvin, että en ole lihonut. En kyllä ole laihtunutkaan, mutta ainakaan en ole lihonut. Laihtumista nyt en odottaisikaan, koska en ole liikkunut mitenkään sen bussiin juoksemisen lisäksi. Onneksi opiskelijaravintoloissa on tosi hyvää ja aika terveellistä ruokaa. Eikö tämä lasketa jo postaukseksi? Voinko laittaa tämän kentän nyt kiinni ja alkaa stressata kouluhommia, korvaavia tehtäviä, ahoitointeja ja kamppiksia? Kyllä. Pakko. Palaillaan!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä