Blogi muuttaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä on lomailtu kuvan maisemissa ja kasvatettu bootya urakalla hotellin herkullisissa ravintoloissa, mutta nyt koittaa taas paluu arkeen! Tällä kertaa kirjoittelenkin teille pienen ilmoitusluontoisen asian kanssa. Kuten moni on huomannut, minulla ei muuttuneen elämäntilanteen keskellä ole enää ollut voimia samalla tavalla päivittää molempia blogeja. En aio tätä blogia lopettaa, mutta jatkossa Project Booty tulee löytymään samasta osoitteesta MUTSIS ON -blogini kanssa! Mulle on helpompaa huolehtia ihan vain yhdestä alustasta ja koska blogini kulkevat kuitenkin niin tiukasti yhdessä, vaikka käsittelevätkin eri asioita, on tämä varmasti minulle se paras ratkaisu! Muutos ei sinänsä vaadi teiltä mitään, mutta jos seuraat blogia ihan vain osoitteeseen menemällä, kannattaa nyt merkata ylös osoite mutsison.indiedays.com ainakin siihen asti, että saadaan kaikki tekniset jutut hiottua ja osaan teille ihan varmuudella kertoa, miten kaikki tulee menemään ja mikä se uusi osoite tulee olemaan. Sitä en osaa kuitenkaan varmaksi sanoa ennen kuin päästään ihan livenä näkemään, miten homma hoituu, joten palaillaan tästä vielä myöhemmin! Tällainen varoitus nyt kuitenkin tähän väliin, vaikka periaatteessa mikään ei muutukaan 🙂 Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Yritän parhaani mukaan irtautua lomamoodista ja kirjoitella teille pian uusia kuulumisia hyvinvoinnin suhteen! <3 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Kenen tai mikä kuva on tässä profiilikuvassa? Upea vyötärö.

Avatar

Hyvä päätös ja helpottaa varmasti siunkin bloggaamista kun on yksi rauta tulessa kahden sijaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä