You are my sunshine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vitsi tämä arkeen palaaminen on ollut vaikeaa! Kahdella viime reissulla paluu kotiin on ollut ihanaa, koska kotona odottavat rakkaat lapset. Mutta nyt kun oltiin koko perhe reissussa ja meillä oli niiiiiiin ihanaa, on ihan hirveä masennus siitä, että loma on ohi. Tosi kummallinen tunne, mulla ei ole ikinä ennen ollut näin voimakkaita tunteita lomailun suhteen. Ähh. Täytyy vaan ruveta taas säästämään senttejä, että päästään ensi vuonna uudestaan! Ja ihan varmasti tämä arki alkaa taas maistua pian, kun ei enää haikaile niin paljon sen lämmön perään. Tämä kylmyys tuli nyt niin shokkina, että se ei ainakaan yhtään auta tätä sopeutumista. Valivalivali! 😀 Mutta katsokaas kuinka söpö meidän Ava on tuolla ihanassa auringonpaisteessa ja koittakaa jaksaa odottaa pitkiä postauksia siihen asti, että saan kaikki nämä koulun korvaavat tehtävät tehtyä loman ajalta! Ihanaa tiistai-iltaa kaikille! Pus <3

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä