Vilaus koulutehtäviin

Koska mulla tuntuu nyt tämän Kreikan reissun takia menevän kaikki aika kouluun, kun yritän samalla selvitä sekä tämän hetkisistä tehtävistä että matka-ajan korvaavista tehtävistä, ajattelin vähän esitellä teille, mitä minä täällä oikein sitten teen!  TÄSTÄ LINKISTÄ pääset näkemään eilen illalla tekemäni tehtävän, jossa piti laatia SWOT -analyysi julkkisten käytöstä mainonnassa. Tämä on yksi niistä aihepiireistä, joihin liittyvän opetuksen missasin kokonaan matkan aikana, joten täytyy tehdä nyt vähän enemmän töitä oppiakseni kunnolla nämä asiat. Onneksi nämä aiheet ovat oikeasti kiinnostavia ja haluan kyllä oppia kaiken, mutta kieltämättä tässä on aika tosi kortilla. Minun pitää kaikki nämä korvaavat tehtävät palauttaa ensi viikolla, joten toivottavasti sitten alkaa tahti helpottaa, kun alan olla taas samalla viivalla muiden kanssa! Kiinnostaisiko teitä jatkossakin nähdä joitain tehtäviä? Tässä alussa nämä nyt ovat aika simppeleitä, kun opetellaan ihan perusjuttuja!

david-beckham-hm-ad-1-22-14

Ps. Käytin ensimmäistä kertaa Illustratoria ja mulla kesti oikeasti ihan älyttömän kauan tehdä tuo tehtävä, koska en yhtään osannut käyttää sitä 😀 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä