Aina mukana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä on nyt käyty koulua jo kuukauden verran ja onkin hyvä aika esitellä ne mun tärkeimmät kouluvarusteet, joiden etsinnästä kirjoittelin tossa kesällä! Selasin verkkokauppaa verkkokaupan perään, enkä osannut millään päättää, mikä reppu olisi mulle se paras. Sitten päädyin tekemään yhteistyötä verkkokauppa Mukaman kanssa! Lempparireppu löytyi samantien ja sen seuraksi sujuvalle kouluvuodelle välttämätön sateenvarjo, sekä termospullo. Kandee lukea nyt muuten loppuun asti, sillä täältä tulis teillekin alekoodia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakastuin Mukaman valikoimista löytyvään Sandqvistin Hege -reppuun, joka on ollut käytössäkin aivan täydellinen. Mua vähän jännitti, että miten tuo paino jakautuu, kun olkaimet näyttivät kuitenkin kohtalaisen kapeilta, mutta ei ole kertaakaan sattunut selkään, vaikka kannan repussa läppäriä, järkkäriä ja kaikkea mahdollista samaa aikaa. Reppu on ihan älyttömän tilava ja käytännöllinen, koska taskuja on juuri sopivasti ja läppärikin sujahtaa aina näppärästi omaan lokeroonsa. Pinta pysyy tosi hyvin puhtaana ja ennen kaikkea reppu on supertyylikäs ja sopii aina varmasti ihan joka asuun. Rakastan noita nahkaisia yksityiskohtia ja muutenkin tätä koko ilmettä! Oon saanut tästä repusta ihan hirveästi kyselyitä ja kehuja koulussa ja vinkkaillutkin kaikille Mukamasta.

Mietiskelin paljon etukäteen opiskeluissa myös sitä kouluun kulkemista. Kuljen kuitenkin joka päivä bussilla ja joudun tulemaan kouluun aina kahdella bussilla. Suurimmalla osalla mun matkan pysäkeistä ei ole sateensuojaa ja mä olen niin kyllästynyt niihin iänikuisiin kamaliin sateenvarjoihin, jotka menee aina rikki, taittuu tuulessa eikä loppujenlopuksi sitten suojaa mitään. Olin niin onnessani, kun bongasin Mukamalta Kisha Classic -sateenvarjon, jonka on suunniteltu kestämään hurjempiakin myräköitä. Ja tuli muuten testattua eilen ihan kunnon tuulessa ja sateessa, eikä varjo todellakaan taittunut mihinkään! Siis jotenkin ihan huikea fiilis, kun on tottunut siihen, että sateenvarjon kanssa pitää varoa tuulisella säällä. Mutta nyt mulla on kunnon sateenvarjo! Joka on vielä huikeen staili. Nyt ei tarvitse piiloutua sadetakin alle tai huolehtia repun kastumisesta, tukkakaan ei mene heti koulumatkalla kamalaksi, kun on kunnon sateenvarjo. Hassua kuinka iloiseksi jokin niin yksinkertainen juttu kuin sateenvarjo voi ihmisen tehdä!

Kolmas yhteistyön myötä saamani tuote Mukaman verkkokaupasta oli Klean Kanteen -termospullo. Kyllä muuten uskaltaa heittää repun pohjalle läppärin ja järkkärin kaveriksi, sillä ei tasan vuoda! Paljon näppärämpi kuin tavallinen juomapullo, mutta paras juttu on tietty tämä termospuoli. Pullo pitää sisällön kylmänä tai kuumana taatusti läpi koulupäivän! Tässä säästää ihan sikana, kun kuljettaa omaa termosta mukana ja saa juoda aina jääkylmää vettä, tai vielä iltapäivälläkin kuumaa aamulla keitettyä kahvia tai vaikka kaakaota. En ole vieläkään täysin tottunut tähän pulloon, sillä joka kerta siitä juodessani pelästyn sitä, että vesi on edelleen ihan kylmää 😀 Meillä on paljon pitkiäkin luentoja ja kylmä virkistävä vesi on siellä oikeasti iso luksus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs tykkäätte mun kouluvarusteista? Sanoisin että aika katu-uskottavat! Mukaman valikoimista löytyy ihan hirveästi kaikkea ihanaa, muunmuassa lompakoita, vihkoja , kännykkäkuoria ja kaikkea mahdollista! Toimitus oli ihan älyttömän nopea ja palvelu pelaa, suosittelen todella lämpimästi tutustumaan valikoimiin! Etenkin tämä sateenvarjo on kyllä sellainen once in a lifetime -kokemus, että jos olet ikinä turhautunut vaatteiden kastumiseen ja tuulen mukana hajoaviin sateenvarjoihin, osta tämä! Ihan huippu, et tule ikinä katumaan.

Ja nyt se paras juttu! Koodilla mutsisonkymppi saatte Mukaman valikoimista 10% alennusta 2.10. asti eli tämän viikon loppuun! 🙂 Nyt jos koskaan kannattaa tutustua valikoimiin!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Aivan ihana reppu! Tosi tyylikäs ja ajaton – hyvä valinta siis. 🙂

Avatar

Moi! Kivan näköisiä tuotteita tuo sateenvarjo ois itsellekkin hyvä! Oon ollut sun blogin uskollinen lukija jo ennen Avan syntymää, ja täytyy kyllä sanoa, että vähän harmittaa kun kaikki vähänkin pidemmät postaukset on näitä yhteistyöpostauksia.. Ajattelen että sulla on sana hallussa, ja sun kirjoittamaa tekstiä teidän arjesta ja juhlastakin on miellyttävää lukea! Nyt kuitenkin tuntuu, että koko vuoden olen odottanut ja myös jäänyt odottamaan kunnollisia postauksia, missä ei pahoitella kiirettä, stressiä, ja lupailla että kohta saatte kunnon postauksia.. Ei näissä yhteistyöpostauksissakaan oo mitään vikaa, mutta tuntuu vaan että kaikki muutamaa riviä pidemmät postaukset sisältää jotain linkkejä! Ymmärrän että sulla on kiire ja monta rautaa tulessa, mutta olisi mukavaa, jos kuukaudessa jaksaisit edes muutamaan ”tavalliseen” postaukseen panostaa samalla tavalla kuin esimerkiksi tähän postaukseen! Mutta hyvää koulusyksyä sinulle

Avatar

Heippa Emilia! Aivan ihania kuvia ja komppaan sinua sekä edellistä kommentoijaa sateenvarjon suhteen – täytyy oikeasti harkita tuota! 🙂 Komppaan valitettavasti edellistä kommentoijaa myös blogitekstien suhteen. Ymmärrän kiireesi, sinulla tosiaan on tuhat rautaa tulessa. Mutta ymmärrä myös meitä lukijoita – on todella raskasta lukea (hyvin usein) lyhyitä anteeksipyytelypostauksia ja ainaisia ”lupauksia”, että kyllä tämä tästä alkaa helpottamaan. Ei sinun tarvitse meiltä anteeksi pyydellä tai lupailla mitään, kirjoita juuri silloin kun ehdit, mielummin yksi aito kunnon postaus kuukaudessa kuin viisi lyhyttä ”tässä vaan pikaisesti tulin sanomaan heipat” ja sen perään ehkä yhteistyöpostaus. Ymmärrän tietysti, että tämä on myös työsi, josta saat rahaa, mutta mietinkin (ja olet varmaan itsekin miettinyt?) oman jaksamisesi kannalta, onko enää järkevää yrittää tehdä töitä näin blogin kautta ja ”pakottaa” itsesi vaan julkaisemaan jokin postaus sen vuoksi, että postauksia on julkaistava?

Nämä siis vain omaa pohdintaani ja mietteitä lukijana, en halua arvostella tai tulla sanomaan sinulle kuinka sinun tulisi tehdä. Haluan vai9n sanoa, että minulle ainakin henk.koht. riittää vähempikin määrä postauksia. On toisinaan jopa äärimmäisen kiusallista lukea anteeksipyytelypostauksiasi, tulee lukijana enemmänkin sellainen olo, että anna nyt vaan olla ja keskity elämässäsi siihen, mikä on tärkeää – tällä hetkellä ykkösenä ei näytä olevan tämä blogi, eikä tarvitsekaan olla.

Hyvää syksyä koko teidän ihanalle perheelle, tämä lukija säilyy kyllä mukana mutta toivoo myös, että joko kirjoitat oikeasti tai et ollenkaan. 🙂 Pidä vaikka lyhyttä opintovapaata, jos tuntuu, että aika ei riitä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä