Muistutus itselleni

Mietin tänään aamusta asti, että en millään halua lähteä tallille tänään. On niin paljon hommaa ja siellä menee monta tuntia, ei mulla ole vaan nyt aikaa ja voimia lähteä sinne. Se oli kuitenkin jo sovittu, enkä voi vaan jättää hevosta liikuttamatta, joten minähän menin. Ja siinä kävi samoin kuin aina. Rentouduin ihan totaalisesti, nautin vain olostani, ratsastin reidet kipeiksi, hemmottelin Tinttiä porkkanoilla ja leivällä, rapsuttelin ja pussailin sitä pehmeää turpaa. Olin vaan niin onnellinen.

Miksi mä en onnistu ikinä muistamaan tätä tunnetta silloin, kun olen stressaantunut? Stressin keskellä nimenomaan pitää lähteä sinne tallille! Koska en mä selviä elämästä, jos en ota aikaa ihan vaan itselleni ja tee sitä, mitä eniten rakastan. Joo, en ehtinyt tänään tekemään koulutehtäviä, mutta mä sain mielenrauhaa ja korvaamattomia voimavaroja. Note to self: älä enää missaa yhtään tallikertaa, vaikka kalenteri kuinka näyttäis pelottavalta.

IMG_20160731_230219

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Kuulostaa ihanalta! Onko Turun seudulla mitään taloudellisesti järkevää tapaa päästä käsiksi tällaiseen ”hevosterapiaan” eli ei mitään sen tavoitteellisempaa ratsastustoimintaa, kunhan jotain vaan? Viimeksi kun tuntihintoja kyselin spostin kautta niin hinnat oli niin korkealla, että olen käynyt jopa pienlentokoneella lentämässä Turun yllä halvemmalla kun olisin tunnin ratsastanut.. Huhhuh.

Avatar

Tärkeä muistutus! 🙂 Kiireen ja stressin keskellä usein vain kaatuu kotisohvalle, vaikka ”maisemanvaihdos” olis niin paljon parempi mielelle.

Avatar

Ratsastus on maailman paras keino päästä irti stressistä edes hetkeksi! Huomaan aina itse tallilla olon jälkeen kuinka en ole kertaakaan ajatellut stressaavia asioita ja muita harmia aiheuttavia juttua! Ihan kertakaikkiaan parasta, sitä keskittyy vaan hevoseen ja ratsastamiseen! 🙂

Avatar

Hepat tosiaan saavat ajatukset pois kaikesta stressistä ja huolista, piristävät mieltä kovasti. Itselläni on nuori suokki sekä vanhempi poni, mutta myös 3 lasta,joista nuorin vasta 3kk, joten aikaa ei vielä hirveästi ole harrastukselle löytynyt synnytyksen jälkeen. Tarkoitus kuitenkin saada järkättyä viikossa muutamia omia hetkiä näille karvaturville, ja aloittaa taas tavoitteellinen eteneminen niiden kanssa. Sitä jos jotain odotan kovasti 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä