Parisuhdeaikaa vai perheilta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me ollaan Topiaksen kanssa aina katsottu paljon leffoja. Se on meidän lempitapa viettää yhteistä aikaa, koska siinä saa oikein imeä sitä läheisyyttä, voi jutella samalla kaikesta ja ennenkaikkea, pääsee rentoutumaan hyvän viihteen äärellä. Edelleen melkein seitsemän vuoden jälkeen meidän ensimmäinen ehdotus laatuajan viettämiseen on aina leffa ja ruokaa. Ja nimenomaan siis se leffan vuokraaminen! Me ollaan aika pitkälti tämmöisiä ”maailmassa parasta on maata sohvalla leggareissa ja vanhassa t-paidassa” -tyyppejä. Kun on ollut näin kauan yhdessä, yksinkertaisetkin asiat alkaa tuntua ihan luksukselta, eikä sitä oikein jaksa enää tavallaan turhaan yrittää. Viikonloppunakin meidän ajoissa suunniteltuna treffi-iltana oltiin juurikin näissä kuvien vaatteissa, vuokrattiin leffa ja Topias teki mulle ruokaa. Mietin Topiaksen käydessä kaupassa, että pitäisikö mun nähdä jotain vaivaa ja vaikka meikata, mutta en jaksanut. Ihan parasta. Leffat on aina vaan ollut meille se täydellinen tapa viettää aikaa yhdessä. Senkin takia tämä Filmtownin kanssa kesällä aloitettu yhteistyö on sopinut meille niin hyvin, kun päästiin testailemaan Easyrent -palvelua ja tekemään sitä, mitä me mieluiten yhdessä tehdään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Easyrentin jälkeen meidän perhe-elämä on oikeasti muuttunut aika paljon. Kun ennen viikonloppuiltaisin kävi usein niin, että lapset saivat tunnin tai pari katsella padia ja me tehtiin omia juttuja, ollaan me nyt vietetty enemmän aikaa yhdessä. Vuokrataan paljon sellaisia leffoja, mitä voidaan katsoa koko perheen voimin ja lapset tykkää siitä hirveästi. Leffan vuokraaminen on heille edelleen niin iso elämys! Siinä on jotain niin hienoa, kun saa mennä sinne Filmtowniin selaamaan sitä valtavaa valikoimaa, hipelöimään niitä dvd-koteloita ja miettimään lempileffojen välillä. Sitten se leffa pitää ehdottomasti saada kantaa itse kotiin asti ja kotona arvotaan, kumman elokuva katsotaan ensin. Päädyttiin itseasiassa irtisanomaan Netflix, koska maksettiin sitä aina vaan ihan turhaan, kun sieltä ei kuitenkaan löytynyt mitään katsottavaa, kun sitten taas Filmtownista vuokrataan todellakin koko hinnan edestä ja paljon enemmän. Kun valikoimaan tulee joka viikko uutuuksia, löytyy aina ihan varmasti katsottavaa. Eikä niitä vanhempien leffojen valikoimia ehdi varmaan ikinä käydä kokonaan läpi! Ei sieltä lopu katsottava ikinä.

Ehkä paras juttu on se, että lapset ei enää käytä niin paljon padeja. Padin kanssa lasten on niin helppo vaihtaa sovellusten ja leffojen välillä, ettei heidän tule ikinä katsottua loppuun asti mitään elokuvia. Se padiaika venyy ja venyy, eikä sitten padin ottamisesta pois selvitä ilman kiukuttelua. Kun me katsotaan yhdessä vuokrattua elokuvaa, siihen leffaan keskitytään alusta loppuun ja leffan päätyttyä mennään tekemään jotain muuta. Kertaakaan ei lapset ole alkaneet kiukutella leffan loppuessa, tai alkaneet vinkua padin perään. Tulee jotenkin sellanen ”vanhat hyvät ajat” -fiilis tästä ja oikein harmittaa, kuinka moneksi vuodeksi sitä oli unohtanut kaikki leffavuokrauksen hyvät puolet. Ja kun tällä Easyrentilla saa samaan hintaan vielä kaikki sarjatkin niin oijjoi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs me sitten treffi-iltoina mieluiten katsotaan? Ei mitään ällöromanttista! Vaan mieluummin joko jotain hauskaa, tai sitten jotain äksöniä. Filkkarissa on tälläkin hetkellä paljon tosi hyviä valintoja uutuuksista, sekä jo vähän vanhemmista leffoista, mutta tässä meidän viisi aika uutta leffasuositusta! Bad neighbours 2 oli ihan sairaan hauska, mutta kannattaa ehdottomasti katsoa ensin ykkönen, joka on myös älyttömän hauska! Straight outta compton oli tosi mielenkiintoinen, herättävä ja samalla hauska. Vaatii vähän enemmän seuraamista kuin nämä muut leffat, jotka on juuri sellaista ”höpötellään samalla leffasta ja kaikesta muusta” -settiä. Civil War oli ihana, koska olen ihan hullu Marvel -fani. Topias katsoo näitä lähinnä mun mieliksi, mutta mun mielestä Marvelit on yleisesti sellaisia pariskunnille sopivia, koska niissä on sekä hauskoja laineja ja seksikkäitä miehiä että paljon suoraa toimintaa ja hienoja stuntteja. Onnenonkijaa on tietenkin pakko suositella, koska hei, suomalainen blogimaailmaan sijoittuva leffa! Jossa meikäläinenkin vilahtaa mukana. En yleensä löydä suomalaisesta tuotannosta hirveästi suosikkeja (nimim FC Venus on paras ikinä!!), mutta tästä tuli pitkästä aikaa iso suomalainen suosikki! Myös Napapiirin Sankarit 2 on ehdottomasti suomalaisen elokuvamaailman huippuja, siis meidän mielestä. Tää on kyllä myös oikein ultimate parisuhde-elokuva, etenkin vanhemmille!

 

filmtown3

Koko perheen leffailtoja varten halusin koota teille viisi suosikkia, jotka sopivat oikeasti koko perheelle! Ja siis tässä ajatellaan nyt nimenomaan meitä aikuisia. Onhan se ihana ajatus katsoa kaikki yhdessä elokuvaa, mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin en minä kauhean kauaa jaksa tuijottaa sitä Ryhmä Hauta, vaikka lapset sitä rakastaa. Sen sijaan etsitään aina elokuvia, joissa on oikeasti huumoria sen verran, että jaksetaan katsoa niitä ihan kunnolla. Esimerkiksi Angry Birds, ehdottomasti paras leffa aikoihin! Siis ihan huikea elokuva sekä lapsille että aikuisille. Ollaan vuokrattu jo kaksi kertaa filkkarista, eivätkä takuulla jää viimeisiksi. Äiti ja isi nauraa ehkä vähän eri kohdissa kuin lapset, mutta se tässä on juuri se pointti. Kaikki nämä elokuvat tässä listassa ovat sellaisia, että ne on osattu rakentaa sopimaan molemmille. Nemoa etsimässä on tosi surullinen, mutta samalla hirveän hyvä leffa. Itseasiassa tällä hetkellä Avan lempielokuva, koska ”se on niin hauskaa kun se hai syö kaikki ne pienet vauvakalat ja sen äidin ja se isä jää ihan yksin sen yhden vauvan kanssa”. Krhm……. Noh, syystä huolimatta annetaan Avan aina vuokrata se 😀 Ja tämänkin on huippua Easyrentissä, raaskii vuokrata sen saman elokuvan monta kertaa, kun ei tarvitse maksaa yksittäisistä elokuvista! Kung Fu Panda 3 oli tosi hyvä ja hah, hauska juttu, vuokrattiin tämä itseasiassa Topiaksen kanssa kahdestaan ihan ilman lapsia! 😀 Aiemmat Kung Fu Pandat on myös ihan huippuja, niitä vuokraa aina mielellään uudestaan. Toy Storyt sitten taas kuuluu Topiaksen ultimate-lemppareihin. Mulle se kolmonen on liian surullinen! Mutta onhan ne ihan älyttömän hauskoja ja hyviä leffoja, lapset tykkää melkein yhtä paljon kuin Topias. Risto Räppääjä ja Yöhaukka on uusin näistä Risto Räppääjä -leffoista ja nämä on ainoita ihan ihmisten näyttelemiä elokuvia, joista meidän lapset tykkäävät. Ja mekin tykätään! Lapset olivat yöhaukasta ihan innoissaan ja taas kerran me Topiaksen kanssa sitten naurettiin vähän eri juttuja.

filmtown31

Filkkarissa voi leffoja katsellessa sitten aina myös fiilistellä ja odotella niitä tulevia juttuja, koska niitähän tosiaan tulee joka viikko lisää! Itse odotan eniten nyt tulevista leffoista esimerkiksi Alice through the looking glass – eli Liisa Ihmemaassa -leffan jatko-osaa. Ykkönen oli ainakin hirveän hyvä ja odotan innolla pääseväni näkemään tämän uutuuden. Me before you on myös pakko nähdä, koska hei, Emilia Clarke. Olen kuullut tästä vähän jotain itkujuttuja, joten katson sen sitten varmaan ihan yksin ilman Topiasta. Now you see me 2 on pakkopakkopakko nähdä! Ykkönen oli ihan huippu ja toivottavasti kakkonen on vähintään yhtä hyvä! Ihan pian senkin pääsee vuokraamaan! Ai että mikä näyttelijäkaarti. Tässä odotellessa voisi hyvin kyllä hakea vielä sen ykkösenkin. The Duel on myös varustettu sen verran ihanilla näyttelijöille, että se täytyy nähdä. Ja sen pitäisi kyllä soveltua täydellisesti meidän treffi-iltoihin! Voihan Hemsworthit sentään. The Swan Princess pääsi myös listalle, koska hei joutsenprinsessa!! Ihan lemppareita lapsuudesta, meidän lapsetkin ovat ne vanhemmat leffat nähneet. Tässä uudessa taitaa sitten seikkailla Odetten tytär ainakin kannen perusteella. Topias varmaan vajoaa pläräämään puhelinta, mutta minä ainakin haluan nähdä tämän leffan lasten kanssa!

filmtown32

 

Easyrent on tosiaan Filmtownin vuokrauspalvelu, jonka kuukausihinnalla saat vuokrata leffoja niin paljon kuin haluat! Voit vuokrata kaksi leffaa kerrallaan ja niitä saa pitää kaksi vuorokautta. Ei enää myöhästymismaksuja, eikä valinnanvaikeutta. Ihan parasta! Lisäksi valikoimaan kuuluu tietenkin kaikki tv-sarjat. Itse tykkään myös hirveästi katsoa huonoja leffoja, koska niissä välillä vain on sitä jotain! Easyrentillä on hyvä vuokrata myös niitä D-luokan leffoja, koska et joudu niistä erikseen maksamaan, niin ei tule sitä ”no en mä nyt viiti ehkä tästä maksaa” -fiilistä. Voit lukea Easyrentistä enemmän tästä postauksestani, sekä tietenkin Filmtownin sivuilta. Easyrentin hinta on 19,95€ kuussa, jäsenille 17,95€ ja se todellakin on tämän rahan arvoinen, koska siihen jää ihan koukkuun! Tykätään tästä palvelusta ihan hirveästi! Nyt pimenevässä syksyssä on kyllä ihan huippua kääriytyä peiton alle sohvalla ja uppoutua vain elokuvien maailmaan. Luulen, että nyt syyslomalla ja tulevalla joululomalla seotaan tämän vuokraamisen kanssa ihan totaalisesti! Suosittelen tosi lämpimästi testaamaan Easyrentiä, saatatte löytää ihan uusia puolia arkeen! 🙂

Yhteistyössä Filmtownin kanssa 

Kommentit

11 kommenttia
Emilia Huttunen

Krhm, se on tekopyhää, jos yksi ihminen sanoo molemmat asiat, mutta meillä ei kyllä asia ole niin 😀

Avatar

Terppa,

Pieni kehitysehdotus: voisko yhteistyöpostausten tunnus olla postauksen alussa lopun sijaan. Näin lukija pystyy asennoitumaan heti alusta alkaen lukemaan yhteistyöpostausta henkilökohtaisen sijasta.

Mukavaa syksyn jatkoa ja tsemppiä kouluun.

Emilia Huttunen

Noted! Kirjoitan kyllä aina heti ensimmäisessä kappaleessa kyseessä olevan yhteistyö, mutta tuon kliinisemmän merkinnän olen tosiaan laittanut postauksen loppuun. 🙂

Avatar

Mä ja lapset ollaan leffojen suurkuluttajia joten tämä Easyrent osui ja uppos muhun! Katsotaan yleensä netflixistä elokuvia ja se on sellaista pläräämistä ja kiukuttelua kun sisko haluaa katsoa ponya ja isoveli itse ryhmä hauta Ja kun he tappelun jälkeen päättävät mitä katsotaan (yleensä sisko vie voiton) niin he eivät jaksa keskittyä tabletilla pyörivään elokuvaan. Kun tulee aika luopua tabista niin bum! Kiukun puuskat on taattu! Joten, viikonloppuna suuntaan naperoiden kanssa Filmtowniin ja otan meille easyrentin Tulee takuulla huikeita leffailtoja Ihanaa keskiviikkona sulle❤

Avatar

Ah! Ihanat hymiöni ovat jääneet lauseiden lopusta pois joten siksi tuolla on tuollaisia hölmöjä aukkoja!

Emilia Huttunen

Jee ihanaa, että osui ja upposi!! 🙂 Ihania tulevia leffailtoja teille!! <3

Avatar

Hei!

Minua harmittaa kovasti, kun blogissasi saattaa nykyään olla monta postausta peräkkäin vain näitä yhteistyöpostauksia. Sun blogi on ollut mulle aina sellainen piristävä ajanviete ja toivoisinkin sulta myös niitä tavallisia kuulumispostauksia. Teidän elämää on ollut ilo seurata jo useamman vuoden ajan.

Tarkoituksena ei ole valittaa, osaan kyllä skipata nämä yhteistyöpostaukset, mutta toivoisin niitä tavallisiakin postauksia. 🙂

Ihanaa syksyn jatkoa teille! 🙂

Emilia Huttunen

Pyrkimys aina on tietenkin, että yhteistyöpostaukset jaoittuisi paremmin, mutta nyt on ollut niin huono kuukausi, että tää on vähän huonosti lähtenyt! Meillä on ollut hirveästi teknisiä ongelmia, joiden takia postaaminen ei ole onnistunut ja kun siihen lisää koulun ja lapset niin PUM. Nyt meillä pitäis onneksi olla tekniset jutskat korjattu ja sen puolesta pitäis postaamisen lähteä taas paremmin käyntiin! Se vähän syö intoa, kun ei inspiksen iskiessä pääsekään blogiin ollenkaan 🙁

Avatar

Vitsit toi easyrent ois niin super!! Harmi vaa et mulla ei oo missää lähellä filmtownii eikä ees työpaikan matkan varrella 🙁

Avatar

Hei, varoitus, hiukan sarkastinen kommentti tulossa!
Jos mies kirjoittaa että katotaan yhdessä leffaa ja on kiva että siinä on seksikkäitä naisia, 100 naista on kimpussa ja haukkuu miestä sovinistiksi ja hirviöksi ja seksistiseksi.
Kun nainen sanoo et katotaan yhdessä leffaa, ja on kiva että siinä on seksikkäitä miehiä, kukaan ei sano mitään.
Missä on se paljon puhuttu tasa-arvo?
Miehet on tässä maassa nujerrettu hiljaisiksi.
Sitten naiset juoksee kuitenkin hunksien perässä.
Oonko ainoa nainen joka näkee tämän ?

Avatar

Jep, naiset sais kattoo joskus peiliin kans. 😀 Oon itekin naisten asioiden kannalla, mut joskus naurattaa kyl et ei tajuta yhtään et ite muka vois sanoo tommosta ja sit ku mies sanoo niin se on sovinistista!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä