Rakas 5 -vuotias

purku23102011-478

Tämä Facebook -sivulleni tänään kirjoittamani teksti kertoo kaiken:

”2 vuotta sitten kirjoittelin tänne siitä, miten en Avan syntyessä ikinä uskonut meidän näkevän hänen täyttävän kolmea vuotta. Kun se sininen nyytti kiidätettiin elvytettäväksi 12.10.2011, ehdin viiden minuutin ajan luulla, ettei musta nyt sitten tullutkaan äitiä.

Tänään tämä mimmi kuitenkin täyttää 5 vuotta ja tää päivä on mulle aivan yhtä tunteellinen kuin niinä neljänä syntymäpäivänä ennen tätä. Vaikeasta elämänalusta huolimatta tää neiti on niin täynnä elinvoimaa, ettei sitä voi edes kuvailla. Oon saanut jo viisi vuotta nauttia siitä etuoikeudesta, että saan olla juuri hänen äiti, enkä voisi olla ylpeämpi siitä pienestä tytöstä, joka me ollaan kasvatettu.

Tää päivä saa mut aina muistamaan, kuinka onnekkaita me oikeasti ollaan, kun meidän tarina päättyi näin hyvin. Se pistää miettimään, millaista meidän elämä nyt olisi, jos lääkärillä olisi kestänyt edes pari minuuttia kauemmin saada se vauva ulos. Tai jos me asuttais jossain muualla kuin Suomessa, missä meillä on jokaisella mahdollisuus kunnolliseen terveydenhoitoon. Sydämestä kouraisee joka kerta, kun muistelen sitä pelkoa ja mun täytyy muistuttaa itseäni, että kaikki päättyi hyvin.

Kiitos Ava, kun sä muutit meidän koko maailman ja näytit, mitä todellinen rakkaus on <3 Ihanaa viidettä syntymäpäivää rakas <3″

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Onnea Avalle! Saanko kysyä, miten pitkä Ava on? Meillä samanikäinen tyttö 🙂

Avatar

Ihana Ava! 🙂
Millon tulee lomapostaus? innolla odottelen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä