Valmiina pikkujoulukauteen!

Siis ihan pakko vinkata teille mun rakkaan ystäväni Ennin huikea pikkujoulutarjous!! Kauneushoitola Melonista saa nyt Enniltä uudet volyympiripset hintaan 79 euroa! Tarjous on voimassa 2.12. asti ja ajan voi varata näppärästi täältä, muistat vaan mainita viestikentässä fb-tarjouksesta. Enni on ihan huikea ripsitaituri ja kun normihinnatkin on yleiseen tasoon verrattuna aina edulliset niin nyt voi jo ihan sanoa, että on HALPAA. Lämmin peukku!

12965898_1731043087173502_1135096368_n

Jos oot aina haaveillut näyttävistä ripsistä ilman mitään vaivannäköä, nyt on hyvä tsäänssi kokeilla! 🙂 Ja tarjous siis on voimassa niin, että kunhan varaat ajan ennen 2.12. voit ottaa ripset alennushinnalla vaikkapa vielä esimerkiksi 29.12. 

Kommentit

6 kommenttia
Emilia Huttunen

Ei olla 😀

Avatar

Moro! En tiedä onko tästä jo sanottu, mutta kun klikkaan etusivulla heti uusimpien postausten (2kpl) alla olevaa ”Vanhemmat” tekstiä selatakseni vanhempia postauksia niin se vie vaan uudelleen uusimpien postausten sivuille. Nyt uusimpina on tämä pikkujoulupostaus ja Pippurin yöretki-teksti (joka onneksi päättyi onnellisesti, huh!). Testailin tätä Chromella ja IE:llä.

Emilia Huttunen

Hmmm… Kiitos ilmoituksesta, pitää tutkia!!

Avatar

Täällä sama ongelma kuin Anomuumilla, osoitekentässä lukee kyllä page2, mutta postaukset on samat kuin etusivulla. Selaan puhelimella ja käytän Chromea.

Avatar

Moikka! Asia ei liity nyt millään tavalla pistaukseen, mutta oon havainnu ongelman blogin nettisivuilla. 🙁 mobiililaitteella (ainakin samsungin puhelimella) kun painaa tota vanhemnat nappia, lun haluu lukea aiempia postauksia niin se alkaa lataamaan, mutta sitten se päätyy vaan tähän samalle ekalle sivulle

Avatar

Mulle tuli ykskaks mieleen, että ootteko Topiaksen kaa kihloissa? 🙂 Katoin äsken sun videon vuodelta 2014 ja siinä sanoit että aiot kosia karkauspäivänä, ellei Topias ehdi ensin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä