Loppuja ja alkuja

Kävin tekemässä tänään jotain, mitä mun on pitänyt tehdä jo pitkään! Nimittäin irtisanoin jäsenyyteni Elixialla. Rakastan Elixiaa, mutta mulla ei vaan ole aikaa käydä siellä. Koulu, työt ja lapset pitää mut niin kiireisenä, että oli pakko tehdä valintoja ja päätin, että ratsastus on jatkossa mun ainoa harrastus. En ole aikoihin ehtinyt edes käymään salilla ja nyt päätin vihdoin lopettaa tämän toivomisen, että jospa pian taas mulla olisi enemmän aikaa. Haluan nyt myös säästää tuon jäsenyyteen menneen rahan ja sijoittaa sen mieluummin ratsastukseen!

Tuli vähän sellainen luovuttajafiilis, mutta ei toi salitreenaaminen ainakaan tällä hetkellä ole enää se mun juttu. Vaikka kuinka olen yrittänyt vakuuttaa itselleni, että kyllä se treeni pian alkaa taas maistua. Tarvitsen nyt jotain terapeuttista ja rentouttavaa liikuntaa, kun aika on niin vähissä kaiken keskellä! Ja ratsastus on mulle se täydellinen tapa purkaa ajatuksia ja treenata.

dav

Jään kyllä ikävöimään Elixiaa ja lapset ikävöivät jo nyt lapsiparkkia, mutta kyllä mä sinne sitten vielä menen takaisin, kun alkaa taas kalenterista vapautua päiviä! Toistaiseksi siis treenini saa koostua ratsastuksesta ja jostain ”kotiliikunnasta”. Kaipaan kuitenkin vielä jotain lisää, joten mun täytyy kehittää joku oma rutiini! Vihaan juoksemista, joten lenkkeily ei ehkä ole se vastaus, mutta reippaat kävelylenkit voisi olla seuran kanssa tosi ihania. Tai sitten vedän kotona joogaa. Tai treenaan lasten voimistelurenkaissa ja puolapuilla. Mahdollisuuksia kyllä löytyy! Ja sitten kun sää taas paranee, voidaan Hennin kanssa jatkaa meidän kesällä kukoistaneita ulkotreenejä.

Nyt on kyllä hyvä fiilis! Kyllä tää lähtee tästä rullaamaan! Pian kirjoittelen teille kuulumisia tästä laihiksesta, mulla on syysloma ja täytyy hyödyntää nyt tätä aikaa muutamaan koulutehtävään, mutta viikonloppuna on tarkoitus keskittyä blogiin paremmin! Adios!

Ps. Ensimmäinen postaus uudessa osoitteessa, toimiikohan tää! 

Kommentit

9 kommenttia
Emilia Huttunen

Kulkeminen on vähän hankalaa, ja sitten tartteisin sen lapsiparkin :/

Avatar

Mite ois campussport?

Avatar

Suosittelen tutustumaan osoitteeseen http://www.inwell.fi ! Huikeita,lyhyitä, tavoitteellisia treenejä tarjolla. (Löytyy muuten myös joogaakin;)) Sopii kiireiselle pienten lasten äidille kuin nenä päähän!:) Itse reilun kuukauden nyt treenaillut, koukussa olen.

Avatar

Tätä myös minä suosittelen erittäin lämpimästi! Reilu vuosi takana inWell-jumppia ja koko ajan vaan parantunut ja kehittynyt se palvelu! Vaikka heti alussakin jo oli hyvä

Emilia Huttunen

Kiitos, pitää tutustua! 🙂

Avatar

Youtubesta katopa sellainen kuin fitnessblender, niillä on älyttömän paljon erilaisia ’jumppavideoita’. 😀 Tykkään kovasti!

Emilia Huttunen

Kiitti vinkistä! 🙂

Avatar

Tarjoaako teillä koulu mitään liikuntaa? Ainakin Jyväskylässä oli todella hyvä ja kattava korkeakoululiikunta, jossa sai vuosimaksulla (omina opiskeluaikoina oli koko vuodelta noin 50e) käyttää kuntosalia ja mikä parasta käydä erilaisissa jumpissa niin paljon kuin halusi. Jumpat oli siitä käteviä, että niihin ei tarvinut ilmoittautua ja jumppa tarjontaa oli venyttelystä/kehonhuollosta kunnon hikijumppaan ja kaikkea siltä väliltä.

Emilia Huttunen

Joo meillä on campussport, mutta se ei oo mulle oikeen käytännöllisten yhteyksien päässä :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä