Oikea rakkaus

Sain tämän aiemman postauksen jälkeen vähän hämmentävän viestin siitä, miten en arvosta tai ansaitse Topiasta ja hänen vaivannäköään. Tämän postauksen perusteella kuulemma minä en tee tämän parisuhteen eteen mitään ja niin edes päin.

Me ollaan oltu yhdessä melkein seitsemän vuotta. Ollaan siinä pisteessä, että mä voin ilmestyä treffeille leggareissa, Topiaksen paidassa ja siivousnutturassa. Treffit on sovittu ajoissa etukäteen, Topias on hommannut lapsille hoitopaikan, käynyt ruokaostoksilla ja kertonut tekevänsä mulle illallista jälkiruoan kera. Silti se on mulle ok tulla paikalle ilman mitään vaivannäköä omalta osaltani. Se ei tarkoita sitä, että olisin lakannut panostamasta parisuhteeseen. Se ei tarkoita sitä, että mä en yrittäisi. Me vaan ollaan oltu yhdessä jo niin kauan, että mun ei tarvitse aina nähdä vaivaa näyttääkseni, että välitän.

Ostan säännöllisesti seksikkäitä alusvaatteita ja panostan seksielämään. Suunnittelen yhteisiä iltoja ja teen aloitteita. Mutta ulkonäkö ei kuulu mitenkään meidän parisuhteen laatuun.

Kun me lähdetään ulos, käytän paljon aikaa ulkonäkööni. Käyn suihkussa, sheivaan ja puunaan joka nurkan. Meikkaan huolella, laitan hiukset, sovitan miljoona eri asua ennen kuin olen tyytyväinen. Näytän hyvältä ja huolitellulta, eikä Topias ikinä jätä kehumatta. Topias saa olla ylpeä siitä, että olen hänen tyttöystävänsä, kun lähdetään ulos. Koska sen ne ulkopuoliset näkee. Meikin ja kiharretut hiukset. Punatut huulet ja korkeat korot.

Mutta Topias näkee jotain muuta. Topiaksen mielestä olen kauneimmillani aamulla, kun herään tukka pörrössä ja silmät turvonneina. Topias kehuu minua seksikkääksi eniten, kun olen kotona ihan vain omana luonnollisena itsenäni. Mun ei tarvitse panostaa. Mun ei tarvitse yrittää. Koska sitä se oikea rakkaus on. Että näkee sen kaiken ohi. Näkee sen, mikä oikeasti on tärkeää. Ja juuri sen mä olen löytänyt Topiaksen kanssa.

Ihanaa ja rakkaudentäyteistä viikkoa teille kaikille <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

21 kommenttia
Avatar

Ihana <3 noinhan sen (mun mielestä) kuuluukin mennä, että voi olla aivan täysin oma luonnollinen itsensä ja näyttää silti toisen silmissä maailman kauneimmalta ja rakastaa koko sydämestä. Aika heikolla pohjalla ollaan jos mies rakastaa muijassaan vaan kiharrettua tukkaa ja tekoripsiä :'D

Avatar

Hei,
mä rakastan sua (siis näitä kirjoituksia).
Tää on sitä oikeaa.

Emilia Huttunen

Ihanaa, kiitos!

Avatar

Upeaa Emilia! Tämä on hienoin ja tyylikkäin tekstisi vähään aikaan! Niin aito kuvaus siitä mitä rakkauden kuuluu olla parisuhteessa, mikä on edennyt jollekin aivan muulle tasolle kuin teinirakkaudeksi. Itsekin elän 12 yhteisen vuoden siivittämänä avioliitossa, jonka parhaita puolia on juuri tuo, että ei tarvitse yrittää. Kumpikin rakastaa toista ehdoitta. Riippumatta siitä, onko silmissäni rajaukset ja onko asuni juuri sillä hetkellä tyylikäs. Parasta on, kun voi käpertyä viikonloppuna toisen viereen katsomaan elokuvaa ja huomata miten kiva siitä on herätä pari tuntia myöhemmin. Lökövaatteissa, silmät sikkurassa ja tukka sekaisin. Mutta rakastuneena. Edelleen.

Emilia Huttunen

Kiitos <3

Avatar

Kuulostaa niiin meiltä, miehen kaa oon ollu reilu 3v yhessä ja ei mun sen takia tarvii tälläytyä 😀 Ihana postaus 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Hassua että jollekin meikkaaminen ja hiusten laittaminen tarkoittaa parisuhteeseen panostamista? Kyllä meilläkin vietetään romanttiset koti-illat luonnollisena omana itsenämme. Siihen parisuhteeseen panostetaan sitten ihan muilla tavoilla ☺

Emilia Huttunen

Juuri niin 🙂 Jokainen omalla tavallaan!

Avatar

Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mut tuli yhtäkkiä mieleen että miten kävi kun kävit kertomassa teidän entisen asunnon nykyisille omistajille siitä homeesta?

Ja tähän postaukseen liittyen, niin jos treffit on kotona niin on kyllä minustakin ihan turha pukeutua ja meikata 😀 Emmä ainakaan meikkaa ja laita hienoja vaatteita kun vietetään leffailtaa miehen kanssa kotona.

Emilia Huttunen

Keskusteltiin aiheesta, mutta en viitsi hänen pyynnöstään aio täällä julkisesti kertoa, miten asia päättyi 🙂

Avatar

Heips! Ihmettelen miten otat noin paljon nokkiin jonkun kommenteista, etköhän itse tiedä mitä parisuhteeseesi kuuluu, ihan turha ruokkia tyhmiä ihmisiä selityksillä miten panostat ittees yms. Ei sinun tarvitse selitellää kenelleekkään mitään, parempi että jätät typerät kateelliset ihmiset omaan arvoonsa

Emilia Huttunen

En mä ole ottanut mistään nokkiin, se vain herätti postausidean 🙂

Avatar

ihanaa

Emilia Huttunen

Kiitos!

Avatar

Näinhän se menee ja näin sen pitääkin mennä

Emilia Huttunen

Jep!

Avatar

Hieno postaus! <3

Emilia Huttunen

Kiitos <3

Avatar

Niin loistava kirjoitus. Meillä on ihan sama juttu!

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä