Haussa vaippatestaajia – Voita 3kk vaipat!

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Libero’ title=’Haussa vaippatestaajia – Voita 3kk vaipat!’]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oi voi. Nyt on taas koittanut tämä sateinen ja sumea syksy, jolloin auringonvalosta voi vain haaveilla ja valokuvauksesta ei jää muuta kuin paha mieli, kun valoisan ajan loistava kuvanlaatu on enää muisto vain. Lapset eivät kylläkään ole tuntuneet huonoa säätä huomaavankaan, sillä heillä on säästä huolimatta aina hauskaa. Niin kuin pitäisikin olla! Ja tänään höpötellään siitä lasten rajattomasta hauskanpidosta enemmänkin, sillä olen mukana Liberon kampanjassa kertomassa Libero Touch -vaipoista, joita toivon teidänkin nyt lähtevään testaamaan!

Kaikille vanhemmille on varmasti hirveän tärkeää, että oma lapsi on onnellinen ja hänen on hyvä olla. Eri ikäluokissa siihen onnellisuuteen ja mukavuuteen vaikuttavat eri asiat, mutta ensimmäisten vuosien aikana kaikessa on vahvasti joka tapauksessa mukana vaipat. Jos vaippa ei istu, vuotaa, rajoittaa, hankaa tai mitä tahansa, on paljon vaikeampaa tuntea olonsa mukavaksi ja sitä myötä onnelliseksi. Lapset tarvitsevat toimivan vaipan lisäksi jotain pidemmälle ajateltua. Sen lisäksi, että vaippa toimii, sen pitää olla juuri oikein suunniteltu myös sen mukavuuden, joustavuuden ja liikkuvuuden kannalta. Ja Libero Touch kyllä tuntuu olevan kaikkea tätä.

Meillä ei ole enää toviin käytetty vaippoja päivisin, mutta yöksi ollaan edelleen laitettu Nompulle vaippa, vaikka sille ei enää kyllä tunnukaan olevan tarvetta. Mutta me paljon mieluummin pidetään varmuuden vuoksi vielä sitä vaippaa kuin vaihdetaan sitten lakanoita ja ostetaan uusi patja! Etenkin kun siitä ei ole mitään haittakaan, kun löytyy se oikeasti mukava ja hyvä vaippa, jota kolmevuotias suostuu vielä pitämään. Jos vaippa on vielä mukavampi kuin pikkuhousut, niin miksipä ei helpottaisi sitä omaa arkea?

Meidän lapset harrastavat molemmat voimistelua ja niitä siellä opittuja taitoja sitten tietenkin harjoitellaan kotona ihan koko ajan. Lastenhuoneen voimistelurenkailla ja puolapuilla on hyvä treenata vaikka mitä ja voimistelupatjat ovat loistava alusta kuperkeikoille ja erilaisten vähän tapaturma-alttiiden temppujen kokeilulle. Liikunnallisuus on tosi iso osa meidän arkea ja lapset leikkivät huomattavasti enemmän leikkejä, joissa liikutaan kuin sellaisia leikkejä, jotka vaativat lähinnä paikoillaan istumista. Molemmat meidän muksuista ovat lähteneet melko ajoissa liikkeelle, Ava käveli, juoksi ja kiipeili jo 10 kuukauden ikäisenä ja rehellisesti sanottuna Nompusta en muista tarkkaa ikää, mutta hänkin lähti vauhdikkaasti tutkimaan ympäristöä jo suhteellisen pienenä. Meidän lapset on aina ollut aika varmoja liikkujia. Leikkipaikalla kauhistutti, kun 1 -vuotiaat lähtivät kiipeilemään isojen telineisiin, mutta siellä ne vaan menivät ja roikkuivat ja heiluivat ja pyörivät. Toiset lapset alkavat puhua ajoissa, toiset sitten taas liikkuvat. Meillä ollaan ehdottomasti oltu niitä liikkujia!

Vaikka meillä ei enää vaippoja liikkuessa tarvita, muistan hyvin, kuinka tärkeää se oli, että lapsella oli kunnon vaippa. Kyllä sen aina huomasi siitä liikkumisesta, jos isi oli tuonut kaupasta vääriä vaippoja ja lapsen oli heti huono olla. Huono vaippa hidastaa menoa ja tuo vain pahaa mieltä. Tietenkin sitä liikkuvuutta kyllä tarvitsee yölläkin, me ainakin! Nomppu nukkuu edelleen meidän vieressä silloin tällöin ja hän on kyllä niin kova liikkumaan yöllä, että heikkolaatuisempi vaippa ei siinä pysy perässä. En tiedä, mitä ihmeen unia tuo napero aina näkee, mutta siinä vieressä ei kukaan herkkäuninen pysty nukkumaan, kun Nomppu skitsoilee aamuun asti.

Nämä Libero Touch -housuvaipat ovat kyllä olleet ihan täydellisiä, sekä päivävaippoina silloin ennen kuivaksi opettelua, että nyt yövaippana. Kyllä sen eron tuntee ihan itsekin, kun tutkii sitä materiaalia, pintaa, saumoja ja istuvuutta. Ja ennen kaikkea sen näkee siinä lapsen menossa ja mukavuudessa!

Liberolla on nyt näiden Touch -vaippojen osalta alkamassa iso testi, johon toivottaisiin myös teidän osallistumista! Testiin voi osallistu, jos on jo testannut Libero Touch -vaippoja, tai tahtoo nyt niitä käydä vielä hankkimassa. Osallistumalla olet mukana Liberon 3 kuukauden vaippapaketin arvonnassa! Nämä vaipat on jo laboratorioissa ja kuluttajatutkimuksissa testattu, mutta nyt Libero tahtoo vielä niitä aitoja arkikokemuksia, jotta tuote olisi varmasti paras mahdollinen. Testiin pääset osallistumaan täältä.

Lisäksi vielä saan nyt tässä arpoa teille yhden tuotepakkauksen, joka sisältää Libero Touch 5 -vaippoja, sekä ihanan pehmeän viltin! Kerro vain tämän postauksen kommenteissa 17.11. mennessä, miksi tahtoisit testata Libero Touch -vaippoja? Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Yhteistyössä Libero

indiedays-ja-brm-yhteislogo

Kommentit

78 kommenttia
Avatar

Meillä pieni mies 2 vee jolla aivan hurjasti vauhtia jaloissa. Olisi mukava päästä testaamaan onko nämä vielä paremmat istuvuudeltaan kuin up&go:t ☺

Avatar

Heippa Emilia. Kiitos kivasta blogista. Vaippoja meillä pääsisi testaamaan pian 10kk ikäinen tyttö, perheemme kolmas tähtisilmä. Testaamaan haluaisin koska pidän tärkeänä juuri että materiaali ja istuvuus on todella hyvää pienen palleron herkälle iholle.

Avatar

Haluaisin testata koska pienempi poika alkaa tulla tuohon vaippa kokoon, isompi alkaa pikkuhiljaa siirtyä kuivaksi.

Avatar

Meillä oli vastasyntyneellä libero touch vaippoja koossa 1 ja olivat ihanan tuntuisia vastasyntyneen herkällä iholla. Nyt poitsu on jo 4 kuukautta, haluaisin testata myös isompia kokoja 🙂

Avatar

Hei, meillä on käytössä liberon perusvaipat, mutta niistä menee säännöllisesti meidän 1v 4kk pojalla pissat läpi öisin, joten tahtoisin kokeilla ovatko liberon touch vaipat parempia.

Avatar

Haluan lapselleni vain parasta, ekun en itsellänikään sietäisi. Miksi lapseni pitäisi pitää jotain vähemmän mukavia koko päivän, jos tarjolla on jotain silkkisen pehmeitäkin? Testaajaksi haluaisimme, jotta näkisimme käytännössä onko imuteho yhtä hyvä kuin nykyisellä käyttämällämme Pampersilla.

Avatar

Mukana arvonnassa!
Meillä tyttö 1v2kk on aivan kuin teidän lapset; kva

Avatar

Mukana arvonnassa!

Meillä tyttö 1v2kk on aivan kuin teidän lapset; kova kiipeilemään eikä pysy hetkeäkään paikallaan. Olisi ihana päästä testaamaan Toucheja, jos ne olisivat päällä vielä pikkaisen mukavampia kuin Up&Go, jota meillä nyt käytetään 🙂

Avatar

Olisi nyt hyötyä tästä kun 6 v tyttöni tarvitsee yöllä vielä vaippoja. Yh äiti, opiskelij lle olisi iso säästö. Ja emme ole vielä noita vaippoja kokeilleet. Aina ovat olleet edullisimmat mitä on löytynyt.

Avatar

Vähän päälle yksivuotiaalla alkaa olla roimasti vauhtia ja mukana menossa pysyvä vaippa on ihan ehdottomuus. Mukana arvonnassa, siis! 🙂

Avatar

Meilläkin ehdoton must on hyvin vauhdissa pysyvät vaipat, kun pieni poikamme kiipeilee ja juoksee. Vaippakokokin olisi juuri passeli.

Avatar

Meillä on 1v4kk ja 3 vuotiaat lapset joilla molemmilla on todella herkkä iho. Olisi mahtavaa päästä näitä testaamaan molemmille. 🙂

Avatar

Moi! Meillä on vielä se täydellinen vaippamerkki löytämättä… Aina tulee läpi öisin kohta 2veeltä pissat 🙁 näitä tosin ei olla vielä testattu, ei tarpeeseen tulisi 😀

Avatar

Täällä eräs Liberon vaippoihin epäillen suhtautuva äiti haluaisi antaa Liberolle vielä uuden mahdollisuuden. 9 kuukautiselle pojalle Libero Comfort -vaipat eivät jostain syystä istu, vaan fuskaavat pissat usein kyljestä läpi. Muuttaisikohan Touchit tämän mamman tunnelmat?

Avatar

Mukana arvonnassa! Pienelle rakkaalle hurmuri kummipojalle menisi testaukseen nuo vaipat.

Avatar

Ei oo raskinu ite ostaa:-D

Avatar

Meidän nuorimmainen on 9kk ja Liberon vaipat aina olleet käytössä. Olisinkin kiva kokeilla näitä uusia Touch-vaippoja.

Avatar

Ei olla kokeiltu et Kiva olis kokeilla meidän vauhdillaalle Kaks vuotiaalle!

Avatar

Me ostetaan Lidlin vaippoja ja ne menee välillä läpi. Olis hienoa testata Liberon Toucheja. Liberoa ollaan käytetty ennenkin. 🙂

Avatar

Ihana Nomppu! Meillä on kolme lasta, joista kaksi vaippaikäisiä ja ollaan todettu, että libero vaan on paras! 🙂

Avatar

käytössä liberon perusvaipat 1vuotiaalla. Ei olla kokeiltu touch vaipat, pitäis varmaan testailla. Kuopus on kova liikkumaan ja annan puolen paketeista rakkaalle kummitytölleni(serkun tyttö) myös! Niin serkkuni pääsisi testaamaan myös 🙂 tytöllä usein liian märät vaipat myös menee läpi. Hänkin on 1v

Avatar

Meidän kohta 11kk pojalla käytössä on liberon perusvaipat, pyllylle ja touhuille parempiahan nämä touchit varmasti olisi jos vain äiti raaskisi ostaa..

Avatar

Ei olla koskaan kokeiltu näitä vaippoja hintansa takia, joten kiva ois tutustua.

Avatar

Haluttaisiin testata muitakin kun jo hyväksi havaittuja muumi vaippoja

Avatar

Meidän puolivuotiaalla on alusta asti ollut käytössä Liberon touch vaipat ja ne on ollut kyllä hyviä. Kovaa kyytiä meillä jo ryömitään ja konttauskin tulee pikkuhiljaa ajankohtaiseksi, jolloin pääsee testaamaan kunnolla liikkumisessa! 🙂

Avatar

Meidän kuopus on nyt 3,5 viikkoa vanha ja libero toucheja olemme jo muutaman kerran testailleet ja ero on kyllä huikea verrattuna vaikka normiliberoihin, vaikkei niissäkään mitään vikaa ole. Tochit ovat oikeasti niin pehmeitä kuin toinen iho. 5 koko on hetken aikaa vielä iso, mutta kummasti nää lapset kyllä kasvaa, joten mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Meillä asuu 8kk typykkä jolle on käytetty vain perus Liberoita, ja toki uskollisena kannattajana haluaisin päästä myös ehdottomasti Toucheja kokeilemaan, jotka ovat jääneet tähän asti hyllylle kalliimman hintansa vuoksi. 🙂

Avatar

Haluan osallistua kilpailuun, koska olemme useaa vaippa merkkiä testailleet eikä vielä ole sitä hyvää, juuri meille sopivaa löytynyt, tyttö nyt 10kk ikäinen,joten vielä useamman paketin hänelle saa vaippoja ostaa, niin olisi mukava jos vaipat ei fuskaisi, ei tulisi ihottumaa tai hankaumia, jossain vai poissa yön jälkeen geelimöhnä purkautunut ulos niin onpa ollut kiva sotku… Libero touch vaippaa emme vielä ole kokeilleet, mutta moni on kehunut, joten testaukseen lähtee kyseinen merkki!! ps. Onko niitä housuvaippojakin?

Avatar

Mukana arvonnassa! Meillä käytössä Liberon tavalliset housuvaipat pian vuoden ikäisellä. Pikkuvauvana käytettiin toucheja kun ne oli niin pehmeitä ja hyvin istuvia.

Avatar

Haluaisin päästä testaamaan vaippoja tammikuussa syntyvälle vauvalleni. Tai sitten antaisin siskon testata muutaman kuukauden ikäiselle vauvalle tai reilu pari vuotiaalle taaperolle. 🙂

Avatar

Meillä puolivuotiaalla käytössä Libero comfortit. Joka kauppareissu pohtii niiden ja touchien välillä kummat ottaa, hinta valitettavasti on ratkaissut aina sen olisi siis kiva kokeilla noita! 🙂

Avatar

Pojalleni yövaipoiksi, nykyiset vaipat falskaa öisin, joten päiväkestojen rinnalle on hakusessa yökerttikset.

Avatar

meillä asuu pieni vauhdikas poika joka haluaisi sovittaa näitä vaippoja jotka ovat ihania ja pehmeitä.. olisi ilo päästä testaamaan sopivatko nämä vaipat meidän vauhti Veikolle.

Avatar

Meillä ollut liberot käytössä koko ajan mutta näitä touch- vaippoja ei ole montaa pakettia tullut ostettua. Käyttäjä on reipas ja energinen 1v9kk tytön tylleröinen.

Avatar

Liberoa on muuten testattu, mutta tämä TOUCH on vielä testaamatt 🙂

Avatar

Meidän 2v neitosen iholle eo sovi kaikki merkit ja vielä ei kuivaksi ole oppinut. On kootaan pieni ja hoikka.

Avatar

Meidän 10 kk poju olisi täysin valmis testailemaan! Meillä oli Touch-vaippoja koossa 1&2, koska ostin tulevalle isimiehelle osana isyyspakkausta luksusvaippoja (että isin on kivempi vaihtaa niitä vaippoja). Nyt tämä 10 kk kävelee, ja niinkuin Emilia mainitsitkin, vaippojen istuvuus on kyllä tärkeää, että näitä uusia taitoja on kiva opetella! 🙂

Avatar

Poikamme on herkkäihoinen ja nämä olisi varmasti kokeilemisen arvoisia. Jos passais paremmin kuin muut.

Avatar

Meidän 1v 7kk liikkuva ja kiipeilyä rakastava poika haluais testata näitä vaippoja. Libero on ollut aina meidän suosikki, eikä muita vaippoja käytetäkään. Lisäksi meillä on 3v tyttö, joka on samassa tilanteessa Noahin kans, päivisin kuiva mutta öisin vielä pidetään vaippaa. Varmasti tulisi hänellekin yökäyttöön nämä!

Avatar

Hei! Oi olisi ihana päästä testaamaan nuita vaippoja!!:) Meilläkin molemmat lähteneet aikaisin liikkeelle ja ovat edelleen hyvin liikkuvaisia lapsia:) Esikoinen käveli jo 8kk ja uusin tulokas lähti tukea pitkin 5-6kk iässä Eikä heidän menoa estä mikään. Molemmilla on herkkä iho joten olisi tosi ihana saada testa olisiko nuo juuri meidän juttu.

Avatar

Meillä vaippoja pääsisi testaan meidän tyttö! Ollaan etsitty sitä parasta vaippaa tämä 4kk joten mielellään testaamaan tätäkin!

Avatar

Meillä on tällä hetkellä kaksi vaippaikäistä poikaa ja kaikissa vaipoissa tuntuu olevan jotain ongelmia. Haluaisin testata, toimisiko nämä meillä! ☺️

Avatar

Moi!
Meillä on juuri täyttänyt 1vuotias joka testailisi vaippoja.
Käytämme normaaleja liberoja ja olemme tykänneet tosi paljon. Merkkiä en vaihtaisi!
Olisi hauskaa päästä nyt myös libero touchia kokeilemaan kun sitä on niin paljon kehuttu.
1v tyttömme on todella eläväinen ja liikkuvainen neiti joten vaippojen täytyy pysyä hyvin paikoillaan. Ja hänellä on myös todella herkkä iho, varsinkin vaippa-alueelta

Avatar

Meillä esikoinen (3,5 v.) käyttää vielä öisin vaippaa ja toistaiseksi melkein joka yö pissa vaipassa. Kuopus on yksivuotias ja vielä ihan täysin vaipoissa. Olisi mukavaa päästä testaamaan uusia vaippoja, koska ne olisivat meille ihan uusi tuttavuus. Liberon vaipat meillä kyllä muutoin käytössä, kovin tyytyväisiä ollaan oltu ja jos nämä uudet ovat vieläkin pehmeämpiä, niin mielellään testaisimme niitä!

Avatar

Meidän poitsu on todellakin energiapakkaus ja tuntuu ettei mikään vaippa pysy hänen vauhdissaan mukana. Ollaan ehdottomasti mukana arvonnassa, tätä vaippaa kun ei vielä olla kokeiltu 🙂

Avatar

Vaippoja meillä käyttää 1v2kk hyvin aktiivinen poika. Meillä vaipoissa on ollut sitä ongelmaa, että ne leikkiessä vähän liikkuvat ja sitten vuotavat. Poika myös nukkuu todella pitkiä unia ja aamulla vaippa on usein mennyt läpi. Näiden ongelmien vuoksi olisi kiva kokeilla jotain uusia vaippoja! Jospa näistä ongelmista päästäisiin eroon ja poika pysyisi kuivana 🙂

Avatar

Meillä on vielä kaksi vaippapeppua ja etenkin taaperon touhuissa on istuvuus ja huomaamaton mukavuus tosi tärkeä asia vaippoja valitessa! Näitä ei olla vielä päästy testaamaankaan, vaikuttais kyllä kokeilemisen arvoisilta meidän vauhtitytöille 🙂

Avatar

Me käytetään muumivaippoja, koska olen ajatellut niiden olevan hellävaraisimpia pienelle. Olisi kiva kokeilla löytyisikö näistä niille kenties haastaja.

Avatar

Meidän 7kk vauva on kovinkin eloisa tapaus ja nuo vaipat tulisi varmasti tarpeeseen 🙂

Avatar

Meillä vaippoja pääsisi kokeilemaan kohta 2v poika. Liberoita lähinnä käytämme, mutta jostain syystä tuo touch- sarja on jäännyt täysin kokeilematta. Vaipat on vielä kokopäiväisesti käytössä ja varsinkin päivä/yöunilla vaipat tuntuvat falskaavan ja vaatteet menet usein vaihtoon.

Avatar

Koska meillä on kolme vaippaikäistä 🙂

Avatar

kaksi lasta jo kokeillut varmaan kaikki vaipat mitä on ja yhteenkään vaippaan en ole ollut täysin tyytyväinen..olisi kiva jo ennen kolmannen vauvan tuloa löytää semmoinen merkki missä kannattaa pysyä 🙂 tyttö pääsisi testaajaksi libero touchien kohalla kun koko 5 ois just sopiva hänelle 🙂

Avatar

Vaippoja pääsisi käyttämään reilu yks vee. Muut vaipat on testattu, mutta jostain syystä näitä ei oo tullut vielä ostettua. Ja olisi kiva kokeilla sopisko nää. 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa

Meillä kaksin kappalein näitä vaippailijoita, vilkasliikkeinen esikoinen reilu kaks vee ja toistaiseksi ei kovin liikkuisa pikkupötkö 1,5 kuukautta. Voisin kokeilla näitä vaippoja kun meillä muutenkin on käytössä isommalla liberon housuvaipat, joissa mielestäni paras istuvuus kilpailijoihin verrattuna, voikk se oikeastaan enää parantua ilman että imukyky kärsii? Teippivaipoissa mennään kotimaisella vaippa valmistajalla muumilla.

Avatar

Meillä kohta puolvuotias pikkumies, joka on käyttänyt lähes koko elämänsä ajan liberoita. Tällä hetkellä käytössä comfort ja monesti vaippahyllyllä oon hipelöinyt niitä toucheja. Olisi kiva kokeilla, kun olen niistä kuullut paljon hyvää.

Avatar

Puuttuuko neuvola asiaan, jos on vaipat vielä isolla lapsella?Tarkoitan, kun on öitejä, jotka eivät viitsi nähdä sitä vaivaa, että ooettaisivat lapsen käymään illalla pissalla ja yöllö vessassa, jos tulee hätä. Kun mulla on lähipiirissä vielä lähes 4v lapsi, joka köyttää vaippoja…

Avatar

Moikka! Haluaisin testata vaipopoja 1 v 5 kk pojalle. Olemme käyttäneet vain Pamperssin vaippoja tähän asti mutta viime aikoina muutaman kerran vaippa falskanut. Kuullut hyvää näistä Liberon vaipoista ja olisi mukava testata, jospa sopisisikin paremmin poitsulle.

Mukavaa syksyn/talven jatkoa teille ja tsemppiä arkeen! 🙂

Avatar

Poikani 1v 9kk pääsisi vaippoja kokeilemaan. Ei olla vielä näitä päästy testaamaan.

Avatar

Moi!
Meillä vaippoja pääsisi testaamaan 10kk ikäinen poika, joka konttaa ja nousee jo sulavasti tukea vasten. Kohta varmasti jo alkaa kävelytreenit ja silloin hyvä vaippa on kaiken a ja o.
Meille libero on tuttu merkki ja joka päivä käytössä, mutta näitä touch vaippoja ei olla vielä testattu. Meille on tärkeää, että pikkumiehellä on kuiva ja hyvä olla ja että vaippa istuu hyvin ja tuntuu hyvältä.

Avatar

Meillä kaksi vaipatettavaa, joten testivaipat tulisivat tarpeeseen 🙂

Avatar

Meillä on kaksi vaippapyllyä, joten testivaipat tulisi tarpeeseen! 🙂

Avatar

5-koko olisi meillä seuraava koko. Touch-vaippoja ei olla vielä kokeiltu, mutta liberon muut vaipat on kyllä tuttuja. Olisi kiva päästä kokeilemaan ja katsoa olisivatko meille vielä sopivimpia 🙂

Avatar

Haluaisin testata, niin tietäisin ovatko parempia kuin nyt käytössä olevat vaipat 🙂

Avatar

Moikka moi,
täältä löytyisi erittäin liikkuvainen, 9kuukauden ikäinen tyttö.
Meillä on etsinnässä herkälle iholle sopivat vaipat, koska tytöllä todettu atooppinen iho ja saa hyvinkin herkästi vaippa-alueelle ihottumaa. Ja toiveena olisi tietysti myös, että vaipat pysyisivät tytön vauhdikkaassa menossa mukana! 🙂
Näitä olisi siis ihan huippu päästä testaamaan <3

Avatar

Hei, meillä on ollut käytössä nämä vaipat koko ajan, ihan parhaita kyllä 🙂 Kerran kokeiltiin toista merkkiä halvemman hinnan takia, mutta vauvan iho reagoi heti ja muutenkin tuli näitä heti ikävä, joten palattiin hyvillä mielin takaisin näihin 🙂

Avatar

heips,
haluaisin testata vaippoja erittäin liikkuvaiselle 1v 7 kk pojalleni, jolla atooppinen iho, sekä allergioiden aiheuttamia ihooireita jatkuvaan. Olisi aivan ihana päästä testailemaan näitä vaippoja, touch vaipat eivät ennestään olekkaan meille tuttuja 🙂

Avatar

Haluan lapselleni vain parasta ja sen takia kokeilla näitä vaippoja et eroavatko muista.

Avatar

Haluaisin testata näitä vaippoja koska meillä on 1v7kk-vanha vauhtitaapero, jolla pitää olla hyvä ja mukava vaippa kun hetkeäkään ei olla paikoillaan.

Avatar

Kohta on testattu suurin osa vaippatarjonnasta ja vieläkään ei ole mitään suosikkia löytynyt. Jäbä on kohta seitsemän kuukautta. Kyseisiä vaippoja testasin kyllä ihan alkutaipaleella, mutta imetysaivot ja hormoonit, niin en silloin asiaa sen kummemmin vielä ajatellut. Olemme nyt 4-koossa, mutta alkanee käydä jo naftiksi. 🙂

Avatar

Meille on tammikuussa tulossa ensimmäinen vaippapöksy ja ollaan miehen kanssa ihan sekaisin tässä vaippaviidakossa kun on niin monta merkkiä ja merkeillä vielä montaa eri tuotetta. Liberosta ollaan kuultu tuttavilta paljon hyvää ja niitä mekin aiotaan ensimmäisenä testata. 5 koko on vähän suuri meille alkuun mutta nopeestihan lapset kasvaa 🙂

Avatar

Haluaisin testat libero touch 5 vaippoja koska en ole löytänyt vielä täydellistä vaippamerkkiä:)

Avatar

Olisi ihana päästä testaamaan kyseisiä vaippoja, kuulostaa lupaavalta! Meillä vaippoja testaisi ensi viikolla 1 vuotta täyttävä pieni poika 🙂

Avatar

Näitä olis mukava testata, en ole raaskinut ostaa. Liberot on kyllä todettu toimiviksi jokaisella lapsellamme!

Avatar

Hei Emilia. Mielelläni testattaisiin poikani kanssa vaippoja, kyseessä esikoinen jolla ikää 6,5kk.. Täälläkin ollaan alettu liikkumaan niin kovaa vauhtia jo 🙂 Tähän mennessä olemme käyttäneet vain ja ainoastaan Liberoa koska luotto liberoon on ollut kova. Muista on kuullut enemmän huonoa palautetta. Olen tähän mennessä tykkänyt liberosta, se pitää sekä on siistin näköinen kivoilla kuvilla. Plus lisänä koodit joita on saanut keräillä. Käytämme nyt vielä kokoa 4.. 5 on valmiiksi myös paketti, tottakai liberoa. Libero touch vaippoja olisi erittäin mukava päästä testaamaan myös!

Avatar

Hei! Osallistun arvontaan. Täällä onnellisena odotellaan ensimmäistä pötkylää saapuvaksi maaliskuussa. Vaipparallista ei ole vielä mitään kokemusta 😉

Avatar

Ostin näitä tytön ollessa ihan pieni, mutta tytön kasvaessa aloin hamstraamaan aina tarjouksista liberon vaippoja. eikä touchit ole ikinä tarjouksessa, joten ovat unohtuneet. Ihanan pehmeitä ovat kyllä. hyvään saumaan tuli muistutus näistä, vois ostaa nyt seuraavaks näitä! 🙂

Avatar

1,5-vuotias tyttönen pääsisi kokeilemaan onko kuinka paljon parempia kuin tavan Liberot. 🙂

Avatar

Hei! Meillä vaippoja testailisi kohta 10kk ikäinen poika. Hetki sitten siirryimme teippivaipoista housuvsippoihin. Poikamme on erittäin liikkuvainen kaveri: joka paikkaan kiipeillään, kaikkea pitää tutkia ja kokeilla, harvoin mennään suorinets reittiä minnekään, kun välille pitää saada haasteita. Vauhti riittää koko hereillä olo ajan ja juuri otetaan ensimmäisiä askelia ilman tukea. Kokeilisimme mielellään miten touch housuvaipat kestäisivät menossa mukana. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä