Lahjakorttiarvonta ja alennuskoodi Sushi Pandaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nam. Nam. Nam. Ei näitä kuvia voi katsoa ilman, että tulee ihan hullu nälkä ja pää pyörii vain sushin ympärillä! Näin ihanasti me herkuteltiin pari viikkoa sitten meidän luokan kanssa lounastauolla, kun Sushi Panda tarjosi meille yhteistyön merkeissä lounaan. Voi sitä riemun määrää, kun kaivettiin näitä annoksia tuoksuvista paperikasseista! Oli aika paljon levottomia jalkoja näpyttelemässä ympärillä, kun vielä kuvasin meidän tyylikästä lounaspöytää ennen kun kaikki pääsivät hyökkäämään kimppuun.

Instafeediäni ja snapchattiani säännöllisesti värittävät sushikuvat eivät varmastikaan ole jättäneet epäselväksi suhdettani Sushi Pandaan. Ihan vähän yli vuosi sitten juhlituista avajaisista asti olen ollut erittäin tyytyväinen ja uskollinen asiakas. Tilaan paljon kotiin, mutta käyn usein myös paikanpäällä. Aika paljon tulee myös noudettua matkalla johonkin, kaikki tavat käyvät, sushi on aina ihanan tuoretta ja aivan täydellistä! Sushi Pandan ihana sisäterassi on superviihtyisä ja palvelu on aina moitteetonta. Kuljetus puolestaan on suuresta suosiosta huolimatta aina pysynyt luvatuissa aikarajoissa ja ikinä ei ole läikkynyt soijat tai ehtinyt annos lämmetä/jäähtyä. Erityisesti suosin Sushi Pandaa, koska…

1. En tiedä miksi, mutta suuntuntuma Sushi Pandan sushissa on ihan omaa luokkaansa, ehkä ilmiö on myös osittain psykologinen, kun tietää, että tuoreet raaka-aineet haetaan joka aamu vierestä kauppahallista! Varmasti tällainen lähiruoka-supertuoreusmeininki oikeasti myös näkyy, tuntuu ja maistuu siinä lopputuloksessa, koska onhan kala ihan hirveän herkkä raaka-aine. Olen kalan kanssa aika varovainen ja jos suuntuntuma on pielessä, tulee siitä annoksesta heti vähän hassu viba, mutta Sushi Pandassa ei joudu ikinä pettymään. Liian monta kertaa olen joutunut uusissa paikoissa pettymään sushin laatuun, joten mieluummin pysyn siinä hyväksi täydelliseksi todetussa!

2. Marinoitu inkivääri!!! Tätä jaksan aina hehkuttaa kaikille ja aina kaikki rakastuvat siihen. Inkivääriähän kuuluisi käsittääkseni syödä suupalojen välissä, koska se puhdistaa suun pintaa ja makuaisteja, mutta tämä marinoitu inkivääri on niin järjettömän hyvää, että en voi olla ottamatta sitä mukaan jokaisella suupalalla. Erityisplussapisteet söpöstä pinkistä väristä, joka herättää huomattavasti enemmän ruokahalua, kuin epämääräinen kellertävä sävy, jota muista paikoista yleensä saa.

3. Sushi Pandan wasabi on ihan täykkyä. Monessa paikassa se on ihan lötköpötköä, tai tosi mautonta. Tää on myös sellainen juttu, mistä ei ikinä tiedä mitä tulee! Eräässä toisessa sushipaikassa, jossa olen myös käynyt useampaan otteeseen, wasabin laatu vaihtelee ihan ravintolan sisälläkin aina päivästä riippuen, mutta Sushi Pandassa käydessä tiedän aina valmiiksi, kuinka paljon haluan sitä wasabia iskeä sushipalan päälle.

4. Perheyritys. Tuen aina mieluummin pienempää yrittäjää, kuin suurketjua! Ja tämä yritysmuoto näkyy myös laadussa, kun sushipalat eivät näytä suoraan tehtaalta tulleilta, vaan niistä paistaa se artesaanitaito ja rakkaus ruokaa kohtaan. 

5. Vegaanivaihtoehdot. Itse syön kalaa, koska NAM kalaa, mutta mulla on paljon vege- ja vegaaniystäviä, jotka kaikki ovat kehuneet Sushi Pandan vegaanisushit parhaiksi ikinä!

Tällainen topvitonen! Meidän luokan keskuudesta löytyi paljon erilaisia sushikokemuksia, toiset eivät olleet ikinä maistaneet, jollain oli huono kokemus taustalla, moni oli säännöllinen sushiherkuttelija ja löytyipä joukosta ihan Japanissa enemmänkin hengaillut sushieksperttikin. Lähtökohtia oli monia, mutta tulos oli ainoastaan positiivinen ja Sushi Panda yllätti ensikertalaiset ja muiden sushipaikkojen asiakkaat erittäin positiivisesti! Kiitosta keräsivät myös Sushi Pandan lounaaseen kuuluvat misokeitot ja salaatit. Ei todellakaan jäänyt nälkä näiden annosten jälkeen. Tilasin itseasiassa jo toisena tai kolmantena koulupäivänäkin sushia lounaaksi silloin syyskuun alussa ja voin sanoa, että ei jää tämä viimeiseksi kerraksi. Kovan luokan sushiaddikti ei selviä ihan joka päivästä peruskouluruoalla! 😀 Olenpa kerran tilannut Sushi Pandalta ruokaa myös TYKSin lastenosastolle, jolloin kirjoitin vain tilaukseen osaston speksit ja saapumisohjeet, toi ihanasti piristystä sairaala-arjen keskelle.

Mutta siihen asiaan, mitä ootte odottanut alusta asti! Lahjakorttiarvonta jeejeejee! Elikkäs nyt lähtisi arvontaan kaksi kappaletta kahden hengen lounaslahjakortteja Sushi Pandaan! Eli kaksi ihmistä voittavat lounaslahjakortit itselleen ja ystävälleen! Toinen lahjakorteista arvotaan tähän postaukseen kommentoineiden kesken ja toinen sitten taas Instagramissa! Löydät minut instasta nimellä @mutsisonblogi, sinne myös kommentoimaan niin voit nyt tuplata mahdollisuutesi voittaa! Arvontaan voit osallistua tosiaan kommentoimalla tähän postaukseen ja muistathan jättää sähköpostiosoitteesi! Kommentoi 30.10. mennessä niin olet mukana arvonnassa!

Ja arvonnan tuloksia odotellessa kannattaa hyödyntää seuraava alennuskoodi. Sushi Pandan verkkokaupasta saa nyt MUTSISON -koodilla 10% alennusta normaalihintaisista annoksista! Saman alennuksen saa myös ravintolassa, kun mainitsee vain kassalla tämän tarjouksen! Tarjous on voimassa 8.11. asti. 

Kommentit

107 kommenttia
Avatar

Sushi Panda on paras <3 ja oon niin innoissani laajasta valikoimasta, en voi kun suositella. Mun osalle sattui kerran vähän ikävämpi kokemus, kun kuljetuksessa meni ihan törkeän kauan ja sen takia päästiin syömään vasta myöhään illalla (meillä oli juhlat ja sen takia harmitti vielä enemmän), mutta kun laitoin tästä palautetta, sain rahat koko tilauksesta takaisin. Täydellistä asiakaspalvelua 🙂

Avatar

Osallistun!

Avatar

Mukana

Avatar

Nam <3 mukana

Avatar

Oinam, Sushi Panda <3

Avatar

Mukana arvonnassa! Oon aivan hullaantunut pandan grillattuihin susheihin! 😀

Avatar

Osallistun! Rakastan sushia ja olisi mukava kokeilla myös tämän paikan sushit 🙂

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana:)

Avatar

Ehdottomasti mukana, Sushi Panda on myös suosikkini!

Avatar

Mukana arvonnassa. Olipa herkullinen postaus! Alkoi tehdä mieli sushia jota en ole koskaan edes maistanut 🙂 Pitääkin mennä tutustumaan paikkaan ja ruokaan. Kiitos! 🙂

Avatar

Mahtavaa, sushi on niin parasta ja tuo Panda Sushi on vielä testaamatta! Josko nyt onni suosisi 🙂

Avatar

Ihanaa! Mukana!

Avatar

Sushi maistuis! 😉

Avatar

Susheja rakastan <3 Panda Sushi vielä testaamatta. Ilolla mukana arvonnassa!

Avatar

Oi, kyllä maistuisi 🙂

Avatar

Mukana! Sushi on niin hyvää!

Avatar

Mahtavaa, ehdottomasti mukana! 🙂

Avatar

Mukana

Avatar

En ole erityisesti Sushin ystävä, mutta nämä vegesushit oli kyllä ihania, kun eräänä kesäisenä päivänä jokirannassa porukalla syötiin. Olen siis mukana!

Avatar

Osallistun! Ois superii päästä parhaankaverin kanssa nauttimaan hyvästä fuudista hänen raskauden jälkeen!! Sushia on odotettu pitkään ja hartaasti 😀

Avatar

Mukana!!

Avatar

Minulla on tosi huono kokemus sushi pandasta, haluaisin saada toisen mahdollisuuden maistella sushibar kyseisessä paikassa koska olen kuullut muilta niin paljon kehuja

Avatar

MUKANA

Avatar

Mukana!!

Avatar

Ehdottomasti mukana! En oo ikinä rohkaistunu sushia vielä maistamaan joten tämä sopisi minulle sillä rohkeutta ei oo vielä omin avuin jotenkin riittänyt kokeilee tätä:P

Avatar

Mukana! 🙂

Avatar

mukana!

Avatar

Niin mukana! 🙂

Avatar

Sushi panda on paras 🙂

Avatar

Mukana! Josko tällä kertaa sais positiivisen kokemuksen sushiin

Avatar

Mukana!! Ite voisin syödä sushia vaikka joka päivä, ainoa, mikä rajottaa on sen hinta! 😀

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana! Ikinä en ole vielä sushia syönyt, joten olisi mahtavaa päästä maistamaan!

Avatar

mukana

Avatar

Mukana, nälkä tuli!

Avatar

Mukaan myös. Sushi on niin hyvää. :p

Avatar

Suhsi Panda on ehdoton lemppari! Forumissa Turussa on kyllä ajoittain tosi tympeä asiakaspalvelu, onneksi maku pelastaa!

Avatar

Mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Rakastan sushia! Mukana!

Avatar

Raskaana – jatkuva sushihimo..
Tiedän mihin suuntaan suoraan synnäriltä!!

Avatar

Mukana ollaan!

Avatar

Ehdottomasti mukana! Haluaisin joskus päästä kokeilemaan oikein kunnon sushia. <3

Avatar

Mahtavaa, mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Nam! Sushiloverin unelma, todellakin mukana tässä!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana! Olisi mahtavaa päästä testailemaan tota raflaa poikaystävän kanssa, koska hän rakastaa sushia. 🙂

Avatar

Todellakin mukana! Rakastan sushia! 🙂

Avatar

Mulla on ollut jo pitkään tarkotuksena päästä testailemaan Sushi Pandaa, mutta vielä ei ole tullut siellä suunnalla pyörittyä. Tämä oiskin ihan mainio tilaisuus lähteä maistelemaan ja napata poikaystäväkin mukaan! 🙂

Avatar

Onnea mulle sushiarvontaan <3

Avatar

Ehdottomasti mukana! 🙂 Sushi Pandaa ei ookaan vielä tullut testattua.

Avatar

Mun on pitkään pitänyt mennä mestaa Turussa testaamaan, mutta aina se on jäänyt. Nyt olis aika huipputilaisuus! 🙂

Avatar

Mukana! 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Mukana, olis ihanaa päästä testaa Sushi Pandaa!

Avatar

Nam! Mukana ehdottomasta.

Avatar

Aahaaivan loistava kilpailu, mukana 🙂

Avatar

Mukana! 🙂

Avatar

Mukana! Oon halunnut testata Sushi Pandaa jo jonkun aikaa kun kaikki sitä niin hehkuttaa 😀

Avatar

Sushia! Todellakin osallistun!

Avatar

Söin elämäni ekat sushit vuosi sitten juurikin sushi pandassa ja koukkuun jäin!

Avatar

One word: Vegesushit !!!! Tätä on odotettu (enkä siis tarkoita perus riisi-kurkku-rullaa, joka on ihan ryöstöä ja jättää vain nälkäkiukkuun!)

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana! Sushi on parasta<3

Avatar

Mukana!!!!!!

Avatar

Mukana!! 🙂

Avatar

Mukana!! 😛

Avatar

Mukana ! Oi vitsi miten kiva ois päästä testaa sushiystävänä myös Sushipandaa. Piristäis kyllä kummasti ennen kun kevään ylioppilaskirjoitus puurtaminen alkaa.

Avatar

Sushipandan sushit on vieneet munki sydämen. Harmi et raskaana näitä ei voi syödä mut heti 3kk pääst meen nautiskelemaan koko raskausajan edest. Todellaki siis mukana!

Avatar

Sushipanda on kyllä omanki kokemuksen mukaan loistava!

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana, sushi on mun lempparia!

Avatar

NamNam sushia!

Avatar

Ehdottomasti mukana! 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana nam nam arvonnassa 🙂

Avatar

Nam, ehdottomasti mukana!!

Avatar

Mukana sushi on parasta ❤❤

Avatar

Osallistun arvontaan!

Avatar

Om nom Sushipanda :9

Avatar

Mukana!!!

Avatar

Hei, mun on pitänyt jo ikuisuus käydä syömässä vegaanista sushia sushiPandassa mutta en ole vilä päässyt! Ehkä nyt!? Mukana arvonnassa <3

Avatar

Ihanaaa! ❤ Panda Sushin tuotteet on niiiiiin parhaita, joka kerta aivan täydellinen makuelämys
Olen niin messissä!

Avatar

Mukana! Olen halunnut tänne mennä herkuttelemaan.

Avatar

Mukana herkullisessa arvonnassa, kiitokset siitä kun arvot tällaisen kivan.

Avatar

Mukaan arvontaan, Sushi Panda olisikin uusi tuttavuus.

Avatar

Sushipanda on ollut uusi ihana tuttavuus! Mukana kilpailussa!

Avatar

Mukana arvonnassa. 🙂

Avatar

Rakastan sushia ja harmittaa, etten asu tarpeeksi lähellä Sushi Pandan kotiinkuljetusta varten! 🙁

Avatar

Mukana!

Avatar

Ehdottomasti mukana namissa arvonnassa! 🙂

Avatar

Osallistun arvontaan!

Avatar

Mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana, koska sushi parasta!

Avatar

Ehdottomasti mukana! Sushi Pandassa sopis kyllä herkutella seuraavalla Turun reissulla.

Avatar

mukana !!

Avatar

Olen vasta viime aikoina alkanut päästä sushin makuun, joten ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Mukana! 🙂

Avatar

Mukana! Tässä olis hyvä tilaisuus kokeilla sushia ensimmäistä kertaa. Piiiieni ennakkoluulo tuolla päässä väittää, että se on pahaa, mutta olis jo aika ainakin kokeilla! 😀

Avatar

Sushipanda on parasta; ei tartte pyytää erikseen vegaanisiakaan versioita! Mukana!

Avatar

Mukana 🙂 ehkä se ois aika maistaa ekaa kertaa sushia..

Avatar

Sushi kotiinkuljetuksella, maailman nnerokkain idea!

Avatar

Oi kun olisi ihana saada sushia. Sushipanda on kyllä paras 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä