Liikkuvaa kuvaa

Meillä alkoi tällä viikolla koulussa Premieren opettelu! Olin odottanut tätä hirveästi ja harmittaa, että huomenna on jo viimeinen kerta. Meillä on siis tätä yhteensä neljä kolmen tunnin settiä ja voi vitsi kun niitä olisi enemmän. Ollaan nyt ehditty käydä läpi videoiden leikkaamista, tuomista, äänen säätelyä, yleisimpiä efektejä, keyframeja, äänen ja kuvan erottamista, kuvien liikuttelua ja vähän kaikenlaista. On ollut aika hektistä ja meillä on pohjana kaikessa ollut tämä yksi ja sama luontovideo, joten odotan innolla, mitä tulee vastaan, kun päästään tässä kokonaisuudessa eteenpäin ja ruvetaan tekemään omia videoita. Tänään meidän piti keyframejen avulla luoda sequence -kuvista animaatio, joka tuli siirtää tämän luontopohjan päälle ja saada liikkumaan sen luontovideon liikkeen mukana. Lisäksi siihen piti kokeilla vähän blurria sun muuta. Tällainen 3 sekunnin pätkä mun videosta sitten tuli! 😀

Tällaista se mun koulunkäynti on, aivan ihanaa! Tämä Premiere -viikko on ollut kyllä oikein harvinaisen rento, ei meillä kuitenkaan koko ajan tällaista ole, mutta joka tapauksessa tämä opiskelu on ihanaa itse tekemistä ja oppimista. Huomenna sitten meillä onkin kuulemma pieni koe, jossa testataan meidän viime päivinä opittuja Premiere -taitoja, iiks. En ollut ikinä ennen edes avannut Premiereä, joten saa nähdä, mitä siitä tulee! Mitäs tykkäätte mun taidokkaasta videosta? 😀 Oon aika ylpeä siitä, miten sain ton liikkumaan! 😀

Ps. Se Youtube -kanavanihan sitten löytyy täältä! Videoita alkaa varmasti nyt tulla enemmän, kun olen päässyt tämän editoinnin makuun! 🙂

Kommentit

2 kommenttia
Emilia Huttunen

Tässä marraskuussa toivottavasti! 🙂 Siitä tulee niin pitkä postaus, että mulla ei ole ollut vielä aikaa tehdä sitä!

Avatar

Millonkohan kirjoitat niitä teidän ulkomaanmatkan kuulumisia? 🙂 Olisi jo kiva lukea ja nähdä kuvia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä