Kevyt kiire

Aloitin tänään taas laihduttamisen! Sen kymmenen kilon pudotuksen jälkeen olen onnistunut pysymään samassa painossa, mutta huomaan silti kehossani paljon muutoksia huonompaan. Koulun alku yhdistettynä töihin ja kiireeseen on ollut niin stressaavaa, että se tuntui olevan täydellinen syy pitää taukoa laihiksesta. Mutta mitä kauemmin pidin taukoa, sitä surkeammiksi syömiseni menevät ja aloin keksiä tekosyitä tekosyiden perään. Nyt kuitenkin haluan jatkaa proggista ennen kuin alan saada kiloja takaisin! Vaikka on kuinka kiire, ei herkuttelu loppujen lopuksi tule saamaan oloani paremmaksi. Suklaa auttaa aina stressiin hetkeksi, mutta parhaiten varmasti auttaisi terve keho ja hyvä olo.

Suurin haaste tässä tulee nyt olemaan kiire. Mulla ei ole aikaa treenata, ei vain ole. Myös sen takia, että Topiaksen jalka murtui taas tänään ja olen nyt jatkossa taas todellinen yh-mutsi. Aika huonosti on myös aikaa keskittyä ruokailuihin, joten pääosassa tuleekin olemaan taas se herkkujen jättäminen pois. Sen mahdollistaakseni minun on vain muistattava syödä mahdollisimman hyvin. Nyt opiskellessa sentään tulee syötyä vähintään yksi lämmin ateria päivässä ja meidän koulussa on yleensä aika kivasti terveellisiä vaihtoehtoja. Olen itseasiassa aika monta kertaa syönyt vegaanilounaan ja tykästynyt niihin kovasti! Valitettavasti koulussa on vain hirveän paljon myös kaikkia ihania suklaisia herkkuja. Ja se on se ultimate-houkutus.

Nyt kun Tintti myytiin, ei mulla ole enää mitään harrastusta. Yritän etsiä vuokrahevosta, mutta vielä ei ole ollut onnea. Sen salijäsenyydenkin irtisanoin, eikä mulla tosiaan olisi sitä aikaakaan, mutta kyllä mä silti tarvitsisin sen jonkun oman jutun. Avalle tosin löydettiin uusi vuokraponi, joten ainakin pääsen hänen kauttaan sinne talliympäristöön. Taluttaessa nousisi kuntokin, mutta lähinnä vähän vain kävelen ympäriinsä siinä kentän keskellä, kun opetan Avaa. Äh. En tiedä. Mulla on nyt jotenkin niin lannistunut fiilis tämän Topiaksen jalan takia! Heräsin aamulla innokkaasti laihduttamaan, kun illalla itsestäni otettuja kuvia käsitellessä tein jo päätöksen, mutta näiden uutisten jälkeen ei taas mikään maistu miltään. Mutta kyllä se siitä, kaksi kertaa 0llaan jo selvitty tästä rumbasta niin kyllä me taas selvitään. Jotenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Miten sen Topiaksen jalka voi murtua noin monta kertaa? Siis minkä yhteydessä

Avatar

https://www.terve.fi/painonhallinta/67612-osaatko-syoda-kohtuudella
http://www.feeldelighted.com/fi/smoresproteiinijalkiruoka/
http://www.feeldelighted.com/fi/proteiinipallot/
http://www.feeldelighted.com/fi/pehmean-taytelainen-vanilla-raspberry-proteiinivaahto/
http://blogit.kauneusjaterveys.fi/annasaivosalmi/paras-palkinto-on-kun-huomaa-sokerittomuuden-vaikutukset/
http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life/30-terveellista-reseptia
http://www.bgbody.fi/2522-2/

Huikeita linkkejä ja vinkkejä! Pahimman virheen jonka voit tehdä on ettet syö tarpeeksi. Syödä saa ja silloin ei se edes tunnu ””laihdutukselta”.. ja se on paha sana.. silloin se projekti ei onnistu. Elämäntapa on parempi. Itse olen myös herkkujen suurkuluttaja. Mutten sitten muuten juo esim limsaa, en syö sipsiä jne. Suklaa on mikä maistuu. Nyt en ole moneen viikkoon herkutellut muutakuin sämpylöillä sekä delight jälkkäreillä.. eipä kyllä ees tee mieli. Suunnittelu on tärkeä avain osana onnistumista…sekä terveellinen ruoka voi olla hyvää. Muista myös että rasvoja tarvitset!! Sekä hiilareita. Päätät että pystyt siihen etkä luovuta. Voittaja fiilis tulee kun onnistuu tsemppiä! Nyt teet sen ja näytät että pystyt siihen. Ja ainii kotitreenit kunniaan.. kokeiles kayla itsinesin.. nopeita ja tehokkaita..

Emilia Huttunen

Hei kiitos näistä! 🙂

Avatar

Tsemppiä Emilia. Tsemppiä painon ja syömisten kanssa, Topiaksen jalan kanssa, koulun kanssa ja muutenkin. Oon lukenut sun blogeja ilmeisesti aika ahkeraan, kun näin unta viime yönä, että olin sun kaveri ja me keskusteltiin jotain tosi kiivaasti, mutta positiivisella mielellä. 😀 Harmi, etten muista, mistä juteltiin.

Hyvää syksyä ja joulun odotusta. Kai sitä voi kohta jo alkaa odottaa 🙂

Emilia Huttunen

Kiitoksia! <3 haha! Ja ihanaa syksyä ja joulunodotusta sinnekin, mä ainakin siirryn joulufiilistelyyn heti kun halloween on ohi! 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä