Esseepaniikkia

bty

Täällä mä edelleen väännän yömyöhään sitä mainitsemaani esseetä, enkä sitten ehtinyt päivittelemään kunnolla niitä kuulumisia, mutta hei tiedättekö mitä. Nyt on ensimmäiset kaksi kuukautta koulua ohi, joululoma alkaa pikkuhiljaa lähestyä ja aikataulut rupeavat kulkemaan. Mulla on marras-joulukuulle suunnitteilla vaikka ja mitä kivaa ja oon oikeesti tästä loppuvuodesta tosi innoissani, kun sitten taas näistä menneistä kuukausista olen ollut vain stressaantunut! Toivottavasti te olette jaksaneet siellä seurailla tätä surkeaa postailuani kiireiden keskellä, mutta käsi sydämellä lupaan, että nyt tulee bloggaamisen laatuun nousukiitoa. Viimeinen tämän huonon kuukauden postaus ulos nyt ja kohti parempaa marraskuuta! <3

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä