Opiskelijan vaatekaappi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki – Vero Moda (Zalando) / Pipo – Julja / College – H&M / Hame – Minimum (Zalando) / Kengät – Catmandoo* / Huivi – Vila / Hanskat – Sauso* / Reppu – Mukama* (*saatu)

Kesällä koulun alkamista odotellessani pohdiskelin täällä blogissa, että mitäs sinne kouluun sitten oikein puetaan. Eihän mulla ole mitään kouluvaatteita! Nyt kun koulua on takana se 2,5 kuukautta, on se oma koulutyyli alkanut ehdottomasti hahmottua ja ajattelin sitten näyttää sen pohdinnan jatkoksi, että miten olen päätynyt pukeutumaan.

Mun kouluasut rakentuu pääsääntöisesti kahden vaatteen ympärille: treenitrikoiden ja mukavien hameiden/mekkojen. Koulussa tärkeintä on ihan ehdottomasti mukavuus, korkkareita ei ole siellä mun päällä näkynyt. Eniten tuli kuljettua pakkasiin asti ihan vaan tennareissa, nyt sitten olen vaihtanut näihin maailman mukavimpiin ja lämpimimpiin Catmandoon kenkiin, jotka takuulla pitävät varpaat lämpiminä bussipysäkillä seisoskellessa. Sain itseasiassa vähän kuittailua, kun luokkakaverini olivat meillä ja näkivät kenkähyllyni, että miten ihmisellä, jolla on näin paljon kenkiä, on joka päivä samat kengät jalassa 😀 Oon ihan liian mukavuudenhaluinen!

Mulla ei aamuisin ole aikaa miettiä vaatteita, koska nukun lähes poikkeuksetta joka aamu pommiin. Nappaan siis käteen ensimmäiset trikoot tai hameen, jotka ei ole pesussa ja heitän siihen vaan jonkun mukavan yläosan mukaan. Aika paljon tulee käytettyä villapaitoja ja mun yhtä ihanaa ylisuurta Adidaksen hupparia. Koulureppu kulkee edelleen selässä ja sitten ei puutu kuin takki. Niitä mulla on ihan kivasti, joten takeilla saa myös asuihin vähän vaihtelua, vaikka muuten sitten pukeudunkin aika usein niihin samoihin vaatteisiin. Totta puhuen mua ei hirveästi jaksa kiinnostaa, mitä sinne kouluun laittaa päälle ja usein lähdenkin ihan vaan tukka märkänä, trikoissa ja hupparissa peiliin kurkkaamatta. Tää asenne on selkeästi tehnyt mulle hyvää ja tarttunut muutenkin muhun, sillä kävin jopa tossa viime viikolla Helsingissä Clas Ohlsonin VIP-avajaisissa ilman mitään meikkiä, silmälasit ja pipo päässä, en edes tiedä, missä vaatteissa, koska en kiinnittänyt huomiota. Rentoa! En olisi ennen osannut olla näin.

Mulla on jotenkin samalla vähän ikävä sitä Emiliaa, joka käytti tiukkoja hameita ja korkkareita. Monena aamuna on tehnyt mieli vetää korkkarit jalkaan, mutta ne ei ole kovin käytännölliset kauppatorin mukulakivetyksellä, jonka läpi oikaisen bussia vaihtaessa. Mutta nää molemmat Emilia on ihan minua itseäni! Se jota ei kiinnosta ja se joka rakastaa laittautua. Nyt on vaan tän rennomman version vuoro olla esillä.

Miten te pukeudutte kouluun/töihin? 🙂 

Ps. Muistakaahan käydä osallistumassa Liberon vaippa-arvontaan ja testiryhmään! Pääset lukemaan Liberon kamppispostaukseni ja osallistumaan arvontaan tästä. Liberon vaippatestiin pääset osallistumaan tästä, osallistujien kesken arvotaan joka viikko kolmen kuukauden vaippapaketti!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Mikä koko sulla on tosta takista, ajattelin itsekin ostaa tuon, mutta en tiedä, että mikä koko pitäis tilata, että menis ekalla oikein. =)

Avatar

Hah! Tuo mitänytvaansattuuekanakäteen- menetelmä on kyllä ykkönen. Kesällä se oli hame + mikä tahansa yläosa ja tarpeen tullen nahkatakki. Viileämmällä kelillä sama meno paitsi lisättään sukkahousuja tai vaihdettaan farkkuihin, sekä pitkät paidat tulevat käyttöön. Tää pakkas sää ei oo yhtään kivaa kun mitkään vaatteet eivät vaan tunnu lämmittävän tarpeeksi 😀 Leggarit, collarit ja kerros pari paitoja, tukka ponnarille ja ei kun menoksi! Näyttää kuin olisi suoraan sängystä lähtenyt (niin kuin yleensä teenkin) pyjama päällä mutta ompahan lämmin 🙂

Avatar

Hyvin usein huomaan itsekkin ilmiön mukavuus ennenkaikkea 😀 Niin usein tulee noilla luennoilla istuttua, että jos ei oo mukavat ja joka-asentoon taipuvat vaatteet niin maailmanloppu on kyllä hyvin äkkiä käsillä … Joskus HARVOIN tulee vähän tarkemmin katsottua mitä laittaa päälle, mutta sekin vaatii sen, että aamut alkaa vasta joskus klo10 jälkeen ja vaivautuu heräämään ihmisten aikoihin.

Avatar

Mulla on aikalailla kaksi ”minää” pukeutumisen suhteen 😀 olen töissä erään yhtiön pääkonttorilla, jossa pitää pukeutua tietty siististi . Joten siellä saan pukeutua office weariin! Käytän aika paljon mekko+sukkahousut yhdistelmää, ja tietty bleisereitä! ❤ Mutta koulussa sitten…. siellä arvostan myös mukavuutta, eli useimmiten päällä on juuri jotkut treenivaatteet ja huppari. Ja näin talvisin käytän aina niitä kaikista lämpimimpiä kenkiä, vihaan kylmää ja ennen kaikkia kylmiä varpaita!!

Avatar

Moi ! Laitoin sulle fbssä viestiä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä