Viikon 10+2 masu

Viikkoja on päässyt kertymään tänään 10 ja siihen päälle kaksi päivää, eli 10+2 lukemissa mennään. On aika hurja fiilis, että joko tässä on päästy ihan tuplaluvuille, ei kai aika voi näin nopeasti mennä?? Mutta niin se vain menee! Ei mene enää kauaa, kun on sitten jo kesäkuu. Jotenkin ihan käsittämätöntä!

Olo on näillä viikoilla tosi turvonnut ja väsynyt. En ole tuntenut käsiäni pariin viikkoon, mutta se johtunee siitä, että hartiani ovat jatkuvan opiskelun ja työnteon takia aivan jumissa, eikä veri pääse kunnolla kiertämään. Turvotus sitten taas tulee puhtaasti siitä, että juon ihan liian vähän ja olen syönyt liikaa hiilareita. Pitää työstää sitä puolta! Väsymys nyt on ihan odotettua, kun yöunet jäävät kiireen keskellä niin lyhyiksi, mutta olen kuitenkin loppujenlopuksi oikein onnellinen jo yli 10 viikkoa opiskellut masulainen.

Masu on kyllä tällä hetkellä parasta maailmassa. Jos joku on missannut tai jo unohtanut niin masu=mainonnan suunnittelu. 10 viikon jälkeen alkaa selkeästi painaa pieni lukukausidarra, eikä joululoma voi tulla tarpeeksi nopeasti, mutta samalla tiedän, että joululoman aikana ehtii jo vähän ikävöimään koulua. Tosin mulla on kyllä tässä vielä kaksi tosi isoa projektia alla muiden kouluhommien lisäksi, eli saattaa olla, etten kuitenkaan ehdi edes huomaamaan olevani lomalla.

Viikon 10+2 masulaisena olen aika tyytyväinen omaan opiskeluun ja suoriutumiseen kaikesta. Vaikka on tehnyt tiukkaa niin nyt alan vihdoin löytää sen rytmin töiden ja koulun välillä. Tällä hetkellä ajatuksissa vaeltaa eniten liikkuvan kurssin lopputyönä tehtävä video, jonka aikataulut kiristävät aivojani, sekä lainsäädännön ja etiikan essee. Tulossa on myös ensimmäinen tentti 8.12. ja se jännittää tosi paljon. Pitää jostain löytää aikaa lukea se tenttikirja!

masu

Kuten sanoinkin niin olen mukana kahdessa koulun ulkopuolisessa mainontaan liittyvässä projektissa, joista pääsen kerryttämään sekä kokemusta että projektipisteitä. Nyt onkin ollut aika paljon kaikenmaailman palavereja ja uuden opettelua, mutta olen tästä kaikesta hirveän innoissani. Haluan päästä oppimaan mahdollisimman paljon myös koulun ulkopuolelta, jotta voin käyttää niitä taitoja hyväksi myös opiskelussa! Lisäksi opintopisteet ovat aina tervetulleita, sillä kesällä tahtoisin ihan vaan olla kotona lasten kanssa ja tehdä siinä samalla töitä. Mulla on päämääränä saada lapset taas kotiin kesä-heinä-elokuuksi, enkä halua hirveää stressiä ajoissa valmistumisesta, joten ajattelin olla heti alusta asti aktiivisesti etsimässä erilaisia projekteja! Niitä projekteja voin sitten täälläkin esitellä, kun ollaan siinä vaiheessa! Jotain niiden tiimoilta on kyllä tulossa tänne aika piankin, sillä moni teistä varmasti sopii meidän yhden projektin kohderyhmään, jonka mieltymyksiä ollaan lähdössä selvittämään ennen kun lähdetään kunnolla hommiin.

Tämä koulun alku on jo nyt vain vahvistanut entisestään tunnetta siitä, että haluan ehdottomasti erikoistua projektipäälliköksi. AD:n hommiin musta ei ole millään mittaa, eikä ne mua kyllä kiinnostakaan, koska osaaminen on sen suhteen tosi rajoittunutta, mutta copyn hommat on kyllä myös hirveän mieluisia. Tykkään kirjoittaa ja suunnitella erilaisia tekstejä, mutta proikkarin vastuu on silti se, mikä saa mut kehräämään! Odotan hirveästi sitä, että seuraavina vuosina päästään valkkaamaan noita erikoistumisopintoja. Tietenkään 10 viikon jälkeen ei voi sanoa mitään varmaksi, mutta jotenkin en vain osaa kuvitella, että kuitenkin kallistuisiin copyyn. Paperillahan näillä nyt ei hirveästi olekaan merkitystä! Mutta kuitenkin niitä proikkarin opintoja valitsemalla saan siihen hommaan enemmän valmiuksia. Yksi iso tavoite onkin päästä sitten ensi vuonna tekemään projekteja ihan itse proikkarina.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

:’D :’D

Avatar

Eikä! Me odotettiin samoihin aikoihin ja samoilla raskausviikoilla v.2013. Molemmat saivat ihanat pojat.
Nyt kävin tällä viikolla neuvolassa ja viikolla kymmenen+ mennään. Mä jo ajattelin että miten tämä voi muka olla mahdollista 😀 Oli niin kiva kun löysin sun blogin sillon ja pystyin samaistumaan kirjoituksiin ja tuntemuksiin. Nykyään en niin aktiivisesti lueskele mutta kyllä mä aina muistan välillä tulla kurkkimaan mitäs toiselle Emilialle kuuluu. Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!
t.Emilia 24.v

Avatar

Sä et nyt ihan tainnut tajuta, mitä ”10+2 masulainen” tässä tekstissä tarkoittaa…? :’D :’D Kannattaisiko lukea uudestaan ihan ajatus mukana koko teksti?

Avatar

Kyllä kommentoija Emilia oli ymmärtänyt tekstin. Kannattaisiko lukea kommentti uudestaan ihan ajatuksella ?

Avatar

Olin ihan varma, että teille tulee vauva :DDD!

Avatar

Hahahh, lankaan menin 😀 loistava postaus!

Avatar

Eikä, luulin jo et teille tulee vauva ja olin jo onnittelemassa En taidakkaan onnitella sit muustakun et onnea opiskeluun ja tulevaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä