Makkariin uusi ilme parilla kympillä

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’TikkurilaSävylupaus’ title=’Makkariin uusi ilme parilla kympillä’]
untitled-export
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me päästiin viime viikolla taas yksi askel eteenpäin tässä ikuisuusrempassa, kun makkarin seinässämme jo kolme vuotta ollut ammottava reikä on vihdoin paklattu umpeen ja saanut päälleen ihanan raikkaan uuden värin. Vähän jännitti tämä mulle tosi rohkea värivalinta, mutta vitsi, että ollaan rakastuneita meidän uuteen ja ihanan rauhoittavaan sängynpäätyyn. Olen mukana Tikkurilan ja Lifien yhteistyökampanjassa ja sen myötä olen tutustunut uuteen Tikkurilan Sävylupaus -kamppikseen, jonka ansiosta sitten uskalsin valita tämän kauniin vihreän sävyn. Enkä voisi olla tyytyväisempi!

Vihreä on värinä todella rauhoittava ja sen on jopa todettu helpottavan stressiä. Siis täydellinen valinta makuuhuoneeseen! En ole ikinä ennen käyttänyt vihreää sisustuksessa missään muodossa, joten tuntui todella oudolta yhtäkkiä tehdä siitä makuuhuoneen dominoiva väri, mutta se taitaa todella rauhoittaa mieltä, sillä muutoksen jälkeen makkari on tuntunut todelliselta rauhan tyyssijalta. Intouduin jopa pitkästä aikaa lukemaan kirjaa ja jättämään työt odottamaan seuraavalle päivälle. Meille on myös tulossa vielä keltaista väriä työhuoneeseen ja sekin vähän jännitti! Keltainen tutkitusti stimuloi oppimista ja keskushermostoa, sekä parantaa keskittymiskykyä. Eli täydellinen valinta työhuoneen tehosteseinään. Olen aina käyttänyt tärkeissä jutuissa ainoastaan keltaista highlighteria siitä asti, kun lukiossa opiskeltiin värien vaikutuksia ja se jäi erityisesti mieleeni.

Vaikka tosiaan näin rohkeiden värien valitseminen jännitti (mulle nämä ovat rohkeita, kun toistaiseksi rohkein värivalintani on harmaa), niin prosessi oli kyllä paljon helpompi, kun kuulin Tikkurilan sävylupauksesta. Tikkurila lanseerasi juuri uudet A4 -värimallit, joita saa tilattua kotiin 1,90€ hintaan, jotta näkee todellisuudessa, millainen se harkittu väri sitten on. Rautakaupoista saatavat värimallit ovat yleensä tehty muiden valmistajien värikarttamaalilla, eivätkä voi tehdä sävylupausta, mutta A4 -värimallilla saat sen absoluuttisen sävylupauksen. Kuten kuvasta näkee, sävy on tosiaan tismalleen sama kuin A4 -värimallissa! Työhuoneen maalaaminen ei pelota enää yhtään, kun nähtiin tämän makkarin kohdalla, että nuo värimallit todella ovat osuvia.

Tähän meidän makkarin projektiin tarvittiin:

Kurkku -sävyistä Harmony -maalia
Rätti seinän pyyhkimiseen
Pakkelia ja hiontapaperia
Maalarinteippiä
Sivellin
Yleistela ja telavarsi
Telakaukalo

Tikkurilan maalaustarvikkeita tutkiessa Topias sanoi heti, että nää varusteet tuntuu tällaisilta ihan ammattimaisilta, kun vertaa kaikkiin muihin meidän paskoihin. Pardon my french. Mutta oikeassa hän oli! Jopa minä huomasin selkeän eron aiempiin maalausvälineisiin ja koko homma sujuikin erittäin sutjakkaasti. Topias repi, paklasi ja suojasi. Minä pesin seinän ja maalasin ensimmäisen kerroksen, sekä tuputtelin kaikki reunat siveltimellä. Toisen kerroksen sitten taas maalasi Topias. Päästiin hirveän helpolla ja maalikin kuivui tosi nopeasti, eikä jäänyt yhtään haisemaan! Ohjeet tämän projektin toteutukseen voitte lukea tästä ohjeartikkelista, jonka Tikkurila rakensi tämän meidän prosessin pohjalta.

Jos teillä on maalausproggiksia tiedossa niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan Tikkurilan sävyvalikoimaan ja tilaamaan helposti kotiin A4 -värimalleja! Niiden avulla saat takuuvarmasti täydellisen kuvan siitä, miltä uusi maali seinässäsi näyttäisi. Pääset tutustumaan Tikkurilan värivaihtoehtoihin ja tilaamaan värimalleja helposti tästä alla olevasta napista!

Mitäs tykkäätte meidän uudesta makkarista? Vaikka vihreä ei olisikaan juuri sinun väri, niin näyttää varmasti paremmalta kuin tuo vanha kamala reikä? 😉

Yhteistyössä Tikkurila ja Lifie

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Hei! Mistä nuo ihanat tyynyt ovat peräisin, ja milloin ostettu? Erityisesti kiinnostaisi nuo taaimmaiset isoimmat suorakulmion muotoiset vaaleanharmaat tyynyt! Juuri tollaisia olen etsinyt

Avatar

Hei!
Eikö ilmoitus yhteistyöstä pitäisi ilmoittaa heti postauksen alussa? Ettei tarvitsisi selata postausta alas huomatakseen, että postaus olikin mainos.

Emilia Huttunen

Postauksen ensimmäisessä kappaleessa kyllä lukee, että se on osa yhteistyökampanjaa 🙂

Avatar

Voisiko olla ensimmäisessä lauseessa heti maininta ja ennen noita miljoonaa kuvaa? Joutui aika kauan selaamaan, että löytyi tuo teksti ja maininta.

Avatar

Eikö indiedaysillä ole yhteistä linjausta mainosten ilmoittamisesta? Muut portaalin bloggaajat joita seuraan ilmoittavat selvästi ihan postauksen alussa (jopa ennen kuvia) että kyseessä on yhteistyö. Se on hyvä juttu koska silloin voin heti klikata pois blogista halutessani! 🙂

Avatar

Tää ei nyt liity mitenkään postaukseen mutta tuli sellainen aika erikoinen kysymys mieleen ja ajattelin että sulla saattaisi olla vastaus mulle. Ajat kovasti naisten asemaa ja tasa-arvoa ja pidempään sua seuranneena yksi juttu, joka mulle on ehkä hieman ristiriitainen, tuli sitten mieleen. Kysyn tän kysymyksen pitkälti esimerkkien kautta,koska sitä on hankala muuten muotoilla (olen huono suoltamaan ajatuksiani tekstiksi :D). Sulla oli jossain vaiheessa se ”nännigate”, jonka mä ymmärsin siis siten, että sun mielestä naisten rinnoista/nänneistä ei pitäisi tehdä sen suurempaa numeroa kuin miestenkään. (Korjaa sitten jos menen vikaan jossakin, nää on siis lähinnä mun tulkintoja), mutta sitten noin muutoin olet usein antanut ymmärtää että esim itsekin tykkäät korostaa rintojasi ja ostat seksikkäitä alusvaatteita miehesi ja tietysti itsesi iloksi. Samoten jossain treffipostauksessa kerroit kuinka miehesi ei ollut saanut silmiään irti rinnoistasi jne. Eli monista jutuista päätellen mulla on sellainen kuva että pidät naisen rintoja kuitenkin seksikkäänä ja niissä on se ns. seksuaalinen lataus vastakkaisen sukupuolen silmissä (joskus myös samansukupuolen silmissä toki). Tää on nyt vähän sekava ja en tiedä saanko tuotua edes esille mitä yritän hakea. Mutta mikäli sait selkoa mitä hain ja ehdit niin voitko avata mulle tätä vielä hieman. Sulla on taito selittää asiat ja näkökantasi hyvin selkeästi joten uskon että sulla vois olla tähän hyvä vastaus!:)

Emilia Huttunen

Aina saa kysyä ja ihan hyvin onnistuit selittämään! 😀 Siis mä en itse ajattele rintoja seksuaalisesti, mutta tiedän Topiaksen ajattelevan 🙂 Topias myös tietää mun kannan aiheeseen ja kunnioittaa sitä, mutta eihän se nyt sille voi mitään, että tykkää tyttöystävänsä tisseistä 😀 Mulle rinnat ja etenkin siis ne nännit on ruuminosa siinä missä muutkin. Kun pukeudun niin mietin sekä rintoja että sääriä ja käsivarsia. Mulle ne ei eroa mitenkään, mutta tiedän, että suurelle osasta väestöstä eroaa 🙂 Jos nyt käytetään Topiasta esimerkkinä niin kun me ollaan paljon keskusteltu feminismistä ja siihen liittyvistä asioista, niin hän on näissä mun kanssa aika pitkälti samoilla linjoilla, eikä enää ajattele siitä mitään, että mulla saattaa esim usein nännit näkyä läpi asuista. Kun mulle sillä ei ole mitään väliä, eikä se ole mulle seksuaalista, niin pikkuhiljaa myös Topias on alkanut nähdä sen ihan arkisena juttuna, eikä enää seksuaalisena 🙂 Nännit on mulle (ja mun nännit hänelle) seksuaaliset lähinnä silloin, kun niitä tarkoituksellisesti yhdistetään siihen tarkoitukseen 😀 haha eli esim esileikin ja seksin aikana. Ja tää ”nännigate” koskee siis nimeomaan sitä nänniä 🙂 Rinta on vain kudosta ja sitä vapaasti saakin näkyä joka puolella, mutta heti kun näkyy nänni, se on yhtäkkiä väärin. Paitsi tietenkin, jos se on miehen nänni! Rinnat ja nänni myös on kuitenkin ihan eri asia, vaikkakin ne usein menee aiheen tiimoilta ihmisillä sekaisin! 🙂 Mun vastaus oli varmaan paljon sekavampi kuin sun kysymys! 😀 Sellainen esimerkki vielä tuli mieleen, että ihan yhtälailla mä koen miehen lihaksikkaan rinnan seksikkäänä, niin kuin miehet kokee sen naisen rintakudoksen. Ja niiden molempien on sallittua näkyä esim siellä Instassa. Mutta nänneistä saa näkyä vain miehen. Onhan se nyt ihan helvetin ristiriitaista ja typerää 😀 Ne on ihan samannäköisiä, mitä nyt miehillä usein on karvoja siinä nännin reunoilla.

Avatar

Tämä oli itseasiassa tosi hyvä ja selventävä vastaus! Kiitos ja arvostan että jaksoit tähän tarttua ja vastata 🙂

Avatar

Piti tulla tänne kirjottaan kun edellisen postauksen arvonta kommentteihin ois varmaan hukkunu, oli ihan super hyvin kirjotettu yhteistyö postauus!! Ilo lukea 🙂

Emilia Huttunen

Hei aivan ihanaa kuulla!!! <3 Kiitos paljon! 🙂

Avatar

Hei mistä toi yöpöydän puinen laatikko on? Oon ettiny sellasta, mutta meni hermot ja jätin siihen. Ihana!

Ja toi makkari kyllä rentouttaa, mutta on omaan makuun liian värikäs. Haha! Ihana, että te tykkäätte 🙂

Emilia Huttunen

Se on H&M:ltä! Toi on itseasiassa metallinen, mutta niitä oli myös puisia!! En oo varma oliko just tätä väriä, mut muutamaa eri väriä kuitenkin 🙂 Ja edullinenkin! Oisko ollut 14,90.

Mä ensin epäilin myös, että onko liian värikäs, kun ennen on ollut pelkkää valkoista ja harmaata, mutta tää olikin just passeli meille! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä