Lastenvaatetaivaassa

Kaupallinen yhteistyö Hillan kanssa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko Hilla teille tuttu vaatemerkki? Ei ollut mullekaan vielä pari viikkoa sitten, enkä osannut aavistaakaan, että meidänkin lähikaupasta voisi ostaa suomalaisia luomupuuvillavaatteita lapsille, mutta sitten sain ehdotuksen yhteistyöstä Hillan kanssa ja ihastuin ihan totaalisesti. Nimittäin Hilla on ihan oikeasti SUOMALAINEN lastenvaatemerkki! Sen kankaat valmistetaan Suomessa. Kankaat painetaan Suomessa. Tuotteet suunnitellaan Suomessa. Vaatteet valmistetaan Suomessa. Ja niitä saa muunmuassa Prismasta. Kohtuuhintaan. Sanoisin, että tämä on aika harvinaista nykypäivänä, kun kaikki tuntuu olevan ulkomailla valmistettua, vaikka tuotetta tituleerataan Suomessa suunnitelluksi. Hillan kohdalla ei ainakaan ole tehty vaikeaksi oikeasti suosia suomalaista, sillä vaatteet voi napata mukaan ostoskärryyn ruokaostosten lomassa. Suomalaisuuden lisäksi nämä vaatteet on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Väriaineetkin ovat ympäristöystävällisiä, joten vaatteet ovat taatusti turvallisia jokaisen pienen elämänalun iholle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän lasten vaatekaapista löytyy paljon jos jonkinlaista vaatetta, milloin mistäkin maasta valmistettuna. Jotkut kestävät kulutusta, jotkut eivät, mutta vaikka muualtakin löytyy hyviä vaatteita niin kyllä suomalaisen ostaminen aina tuntuu ihan parhaalta. Vaikka meilläkään normaalina lapsiperheenä ei ole varaa joka asiassa suosia suomalaista, niin tässä kyllä on! Suomalaisen laadun ja alkuperän ei tarvitse aina maksaa 60 euroa per paita. Ihan kohtuuhintaisilla ostoksillakin voi tukea suomalaisia työpaikkoja ja kestävää kehitystä. Suomalaisen ostamisesta saa hyvän mielen ihan itsekkäistä syistä, mutta samalla tulee tehtyä hyvää.

Nämä Hillan vaatteet ovat kyllä takuulla laadukkaita, sillä kaikki resorit ja ompeleet ovat selkeästi huolella tehtyjä ja materiaalit ovat ihanan hengittäviä ja mukavia. Lapset rakastavat tätä heidän paitojen koirakuosia, mutta äiti diggailee vaatteiden taustatarinasta ja laadusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feministinä on tietenkin pakko sanoa, että rakastan Hillan unisex -kuoseja ja ylipäätänsä sitä, ettei Hilla erottele vaatteita tytöille ja pojille! Vaatteet ovat LAPSILLE, eivät tietylle sukupuolelle. Mua ahdistaa aina hirveästi verkkokaupoissa klikata erikseen tyttöjen ja poikien osastoille löytääkseni mieluisia vaatteita, kun tahtoisin vain nähdä kaikki vaatteet samassa. Kuten myös ihan kivijalkaliikkeissä. Meidän lapset on ollut tosi hämmentyneitä siitä, että heidän tahtomansa vaatteet on ripoteltu erikseen tyttöjen ja poikien puolelle. Nomppu tykkää dinosauruksista, pinkistä ja mekoista (jos joku löytää pinkin dinosaurusmekon niin pliis kertokaa), mutta hänen haluamiaan vaatteita ei ikinä löydy samasta paikkaa. Meidän lapset ainakin on uteliaita ja kyselevät, mitä seinällä lukee, jolloin äidin pitää kertoa, että siinä lukee tyttöjen osasto ja poikien osasto. Ollaan käyty monta inhottavaa keskustelua siitä, miten he saavat kyllä valita vaatteensa aivan mistä haluavat, siitä huolimatta, mitä kyltissä lukee. Pojatkin saavat käyttää mekkoja ja tytöt sinisiä autopaitoja. Toivon ja uskon, että vielä jonain päivänä tämä vaatteiden luokittelu jää pois ja musta on aivan mahtavaa, että Hilla pyrkii siihen alusta asti. Täysin Suomessa valmistettuna vaatemerkkinä ja sukupuolirajojen rikkojana Hilla on edelläkävijä ja näyttää hyvää esimerkkiä kaikille.

Suosittelen tosi lämpimästi tutustumaan Hillan verkkokauppaan tai seuraavalla kauppareissulla tutkimaan Hillan valikoimia!

Yhteistyössä Hilla

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Aivan ihana kuosi ja ihanat Ava ja Nomppu uusissa vaatteissaan! <3
Inhottavaa tuo, että kaikki mahdollinen täytyy luokitella. Meidän tyttökin rakastaa lohikäärmeitä ja lepakoita, siinä missä prinsessoja ja pinkkiä. Inhottaa, kun aina tulee vastaan jotain kamalia asennevammoja kun meidän tyttö ilmottaa toivovansa lahjaksi julkisesti dinosaurusta. Monesti aikuiset ihmiset tokaisee, että sehän on poikien lelu. Meidän tyttö ei kovin enää uskalla "tykätä julkisesti" ns poikien jutuista tämän takia ja myös kavereilla on syynsä tähän. Miksi kaikki ihmiset ei voisi vaan olla sukupuolineutraaleja? Olisi kiva jos kirjoittelisit taas lasten sukupuolineutraalisuudesta joku kerta, ja siitä oletteko te törmänneet samanlaiseen käytökseen ja ihmettelyyn kun minä.

Avatar

Pakko sanoo että sun lapset on kyllä todella kauniita! ❤

Avatar

Mä löysin kans hillan reilun vuosi sitten sattumalta Prismasta, kun oli pakko ostaa joku vaate pojalle varavaatteiden unohduttua kotiin. Ja tykästyin heti! Sen jälkeen on kotiutettu useampia hillan vaatteita. Laatu tosiaan hyvää, eli hinta-laatusuhde on enemmän kuin mainio! 🙂 ja sitten vielä suomalaisuuskin, vau! ihan varmasti ostetaan hillan vaatteita jatkossakin.

Avatar

Ihan lemppari valmisvaatteissa! Yhdetkin Hillan housut menee edelleen kokoa 68 käyttävällä tytöllä vaikka olleet syntymästä asti käytössä ja koko lapun mukaan 56 tai 62. Jos en ompelisi lähes kaikkia vaatteita itse ostaisin ehdottomasti enemmänkin Hillaa Öööh miksi tää tekee väkisin hirveitä välejä sanojen väliin

Avatar

Oon kyllä niin samaa mieltä tosta, että miksi LASTEN vaatteet (ja VAUVOJEN??) pitää olla jaoteltu sukupuolten mukaan. Miehet ja naiset ymmärrän, kropat on eri malliset, mutta lapset? Itse olen ostanut omalle pojalle shortseja, neuleita ja bodeja ”tyttöjen” puolelta. Samat vaatteen kun löytyy kuitenkin eri kuoseissa/väreissä poikienpuolelta, joten miksi ei laittaa niittä kaikkia vaan yhteen? Kummallinen tää meidän maailma 😀

Avatar

En sitten taas ymmärrä miksi pitäisi kaikki olla samalla osastolla, kyllä pienet pojat ja tytöt ovat eri kokoisia ja mallisia. Ja se ei estä ketään ostamasta mieluisia vaatteita lapselleen oli sitten kyltissä poikien osasto tai tyttöjen osasto.

Nykyään ala-asteikäisetkin shoppailee jo itsenäisesti, on heillekkin mulavampi etsiä mieluisia vaatteita, kun tietää mistä etsiä. Tuskin heitäkään estää ostaa mieluisia vaatteita kumman sukupuolen osastolta vaan…

Avatar

Eikä ole. Tasan ei ole alle murrosikäisillä mitään muotoeroja kropassa, paitsi jalkojen välissä ja tottakai yksilöllisiä eroja on, mutta ei sukupuoleen liittyviä.

Ja niille ala-asteikäisille, jotka käyttäisivät mieluummin sellaisia vaatteita, jotka nykyään löytyvät ”väärän sukupuolen” puolelta, voi olla aika iso kynnys mennäkin sinne eri puolelle katselemaan kuin kaverit. Mutta jos vaatteet olisivat kaikki samalla puolella, voisi sieltä ostaa just sellaisen kuin haluaa ilman, että kaverit ihmettelevät.

Se pitää sanoa, että nykyään aika monessa kaupassa on sentään jo vastasyntyneiden vaatteet samalla osastolla. Siis niin, että osastot on tyyliin ”newborns, girls 68-92, boys 68-92” jne

Avatar

Itse myös pidän tärkeänä sitä, että suositaan suomalaisia yrityksiä ja merkkejä. Ja suomalaisena yrittäjänä pidän tärkeänä että kaikki vaatteeni on huolellisesti itse tehtyjä, laadukkaista kankaista jotka on hankittu suomalaisilta yrityksiltä ja hinnoittelussa käytetty järkeä (kun kerran en mitään arvokkaita liiketiloja omista).

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä