Koko perheen sunnuntaihöpöttelyt

sunnuntai

Kuvasin sängyssä makoillessa tällaisen extempore-videon meidän koko perheestä ja siitä tulikin nyt sitten sunnuntai-illan postaus! Tällaisia arjen aitoja ja suunnittelemattomia hetkiä ei blogissa olekaan videolla nähty ennen. Eikä olla ikinä ennen taidettu olla koko perhe videolla! Anyways, ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille, koittakaahan kerätä voimia maanantaita varten! Mulle ainakin tulee raaaaaaankka päivä, kun tälle viikonlopulle osui sekä masu-risteily, että kavereiden synttärit! Mutta tässä pieni kooste meidän höpöttelyistä, kertokaa ihmeessä onko tällaiset pienet videot ihan hölmöjä, vai onko näitä hauska nähdä? Tietää sitten vähän, että millaisia videoita mun jatkossa kannattaa tehdä! 🙂 Ja jos ette jo tilaa meitsin Youtube -kanavaa niin se löytyy täältä.

Tämä on nyt tosiaan ihan vaan käsivaralta puhelimella kuvattu, joten sori laatu! Extemporeen ei sopinut sängystä nouseminen kameraa hakemaan…. 😉

 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Nyt kun yhteistyöpostauksia on tullut aika paljon, niin olisi kiva jos niissä heti alussa sanottaisiin olevan sellaisia, niin voisi halutessaan skipata… 🙂

Avatar

Kiitos videosta ,Hyvää joulun odotusta

Avatar

Oi että, aivan ihana video! On niin ihanaa päästä näkemään tollasta aitoa meininkiä teiän elämästä, olette suloisia kaikki!

Avatar

Hei! Pohdin, että olisiko mahdollista tehdä yhteistyöpostauksia videolla, koska sillä tavalla ihmiset saisivat vähän vaihtelua kirjoituksiin?

Avatar

Ihanat tenavat! Tällaisia pikku videoita olisi hauska nähdä useamminkin teiltä 🙂

Avatar

Niin tutun kuuloista tuo ” mitä tehdään” ” en mä tiedä” ”pitääks mun kaikki tehä ite” 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä