Villaneuleita ja aamukahvia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla oli eilen Helsingissä töitä ja kävin sitten siinä samalla tsiigailemassa Iinan ja Oton uutta kämppää ja napsimassa pari kuvaa meidän tulevan kummitytön tän hetkisistä asuintiloista. Eli Iinan masusta <3 Aika paljon tulikin aivan ihania ja erilaisia kuvia! Tässä on nyt ihan vaan muutama niistä, osa on sitten ihan vaan Iinalle ja Otolle muistoksi. Niissä kuvissa on myös ne omat lempparit, kuten näissä yleensä käy! Niissä kaikkein henkilökohtaisimmissa kuvissa kun on eniten sitä tunnetta. Rakastuin ihan totaalisesti myös tuohon ihanaan Bohemianin neuleeseen ja Lexingtonin paitaan, jotka kävin lainaamassa näitä kuvia varten!

Vitsi mä en malttaisi odottaa, että tämä bebis tulee! Aika on mennyt kyllä niin älyttömän nopeasti, tuntuu että juuri vasta juteltiin näistä jutuista, että jos joskus tulee kolmas vauva. Pakko myöntää, että Iinan masua silitellessä iskee välillä pieni vauvakuumeen poikanen, mutta aion kyllä malttaa mieleni vielä vähintään sen viisi vuotta. Onneksi ensi vuonna meidän kummityttö on sitten maailmassa ja päästään sylittelemään häntä. Kummilapsissa on sekin kivaa, että itkun yllättäessä sen vauvan voi aina ojentaa takaisin äidille…… 😀

Ollaan kyllä molemmat Topiaksen kanssa niin iloisia, että meistä tulee tämän vauvan kummeja. Kummius on meille tosi tärkeä asema ja kun Iina, Otto, Tiara ja Zelda ovat kaikki meille niin kovin tärkeitä niin tuntuu aivan ihanalta saada joku tällainen ihan ”virallinen” side. Meidän lapsetkin ovat vauvasta ihan innoissaan ja Ava tahtoisi koko ajan ostaa kaikkea hassua vauvalle. Avalla ja Tiaralla on itseasiassa ollut ihan sama maku kaikkien vauvajuttujen kanssa, molemmat tahtoisivat muunmuassa pukea vauvalle sellaisen pienen mustan miesten hatun päähän 😀

En malta odottaa, että päästään tapaamaan tämä ihana pienokainen, mutta sitä odotellessa voi onneksi nauttia tästä aivan ihanasta masusta, jota Iina saa vielä tovin kantaa <3

Ps. Jos kuvat kiinnostaa, niin seuratkaa instassa @emiliahuttunenphoto

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Mitenköhän se liittyy mihinkään? 😀

Avatar

Onpa Iina kaunis 🙂 on kasvoistakin jotenkin ihan eri näköinen, nätti! Olisko se pieni pyöreys mikä pukee 🙂

Avatar

nää on niin upeita kuvia!! <3

Avatar

Sä hehkut!!!

Avatar

Hei! Olen lueskellut postauksiasi muutaman vuoden ajan. Mieleeni on jäänyt kirjoitus Uskonasioista. Aavan syntymän jälkeen olit miettinyt ja pohdiskellut ja etsinyt ”jotain”. Ehkä tämä kummiasiasta kirjoittamisesi jotenkin nosti asian mieleeni :D. Onnea kummin tehtävästä ! Pystyin jotenkin samaistumaan kirjoitukseesi tuosta Uskonasioista ja etsimisestäsi kirjoittaessasi. En tiedä onkohan tämä teksi miten vaikea lukuista :D. Mutta jokatapauksessa ”etsi ja löydä” :). Mukavaa joulunodotusta ja siunausta sinulle ja perheellesi! Ja kiitos mielenkiintoisista postauksistasi! 🙂

Avatar

Kiva kuulla, että olet topiaksen kanssa iinan kolmannen lapsen tulevia kummeja:) mutta hyvä olisi kun menisitte vielä naimisiin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä