Haluatko tuotetestaajaksi? (+lahjakorttiarvonta!)

[mittaustagi][conversionpixel campaign=’Norstat’ title=’Haluatko tuotetestaajaksi? (+lahjakorttiarvonta!)’]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me ollaan koulussa markkinoinnin tunneilla ja projekteissa usein törmätty testiryhmiin, tutkimustuloksiin ja erilaisiin faktoihin tiettyjen väitteiden taustalla. Tuotekehittely ja markkinointi rakentuu pitkälti tutkimusten varaan, sillä ei mitään vaan tehdä. Ei tutkimatta sitä aihetta ensin. Sitä on pikkuhiljaa oppinut, että kaikkien väitteiden ja tuotteiden takana on joku tutkimus ja tää aihe on mainonnan opiskelijalle oikeasti tosi mielenkiintoinen. Siksi alunperin kiinnostuinkin tästä Norstatin ja Lifien kamppiksesta, jossa olen mukana.

Kun musta 2011 tuli äiti ja kirjoittelin blogia vain harrastuspohjalta puhelimella vauvaa syöttäessäni, oli mulla oikeesti arkisin tosi tylsää. Kaipasin hirveästi jotain tekemistä päiviin, siitä tämä blogikin sai alkunsa. Heiluin keskustelupalstoilla ja tein pientä lastenvahtikeikkaa, koska minimiäitiyspäiväraha. Muistan kuinka kerran hain mysteerishoppaajaksi bongattuani ilmoituksen netissä, koska se olisi ollut mielenkiintoista ja hauska tapa kuluttaa vähän aikaa. Ei minuun kuitenkaan ikinä otettu yhteyttä, enkä sitten ikinä törmännyt mihinkään Norstatin kaltaiseen, mikä olisi ollut täydellinen tapa kuluttaa aikaa päivisin ja saada samalla vähän ylimääräistä. Sillä Norstat järjestää asiakkailleen erilaisia tutkimuksia, joita varten he hakevat nyt uusia panelisteja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Norstat tosiaan on se firma, jolle näitä erilaisia tutkimuksia ulkoistetaan. Norstatin kautta voit osallistua mysteerishoppailuun, tuotemaistatuksiin, ryhmäkeskusteluihin ja kyselyihin. Voit itse valita, tahdotko osallistua netissä vastattaviin kyselyihin, puhelimessa tehtäviin tutkimuksiin vai ihan livejuttuihin. Osallistuminen on hauskaa (ja usein sisältää tietenkin esimerkiksi ilmaisia herkkuja maisteltavaksi) ja siitä tienaa pisteitä. Näitä pisteitä voi siis kerätä osallistumalla erilaisiin tutkimuksiin ja keräämäsi pisteet sitten taas voit lunastaa valitsemallasi tavalla. Voit ottaa palkkiosi vaikka leffalippuina tai lahjakorttina, tai lahjoittaa sen suoraan hyväntekeväisyyteen. Norstat etsii tällä hetkellä etenkin elintarvikekyselyistä ja tuotemaistatuksista kiinnostuneita panelisteja (ilmoittaudun vapaaehtoiseksi jokaiseen suklaatutkimukseen).

Norstatin panelistiksi liittymällä saat mahdollisuuden oikeasti vaikuttaa kaikkiin näihin tutkimustuloksiin. Liittyminen on todella helppoa, jätä yhteystietosi tämän postauksen lopussa olevaan lomakkeeseen ja Norstat on sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä. Jättämällä yhteystietosi liityt Paneeli.netin jäseneksi, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi osallistua mihinkään. Et sitoudu mihinkään liittyessäsi jäseneksi! Tutkimuksiin vastaaminen on aina anonyymiä ja luottamuksellista. Jäsenenä valitset aina henkilökohtaisesti ne tutkimukset, joihin haluat osallistua. Kommenttejasi ja mielipiteitäsi ei voida yhdistää sinuun, eikä henkilökohtaisia tietojasi luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä tätä kautta myydä tai markkinoida mitään. Tässä on ihan jokaiselle oikeasti hauska tapa vaikuttaa ja samalla ansaita pisteitä haluamaasi tarkoitukseen!

Lisäksi vielä kaikki nyt yhteystietonsa jättävät osallistuvat 50 euron Stockmannin lahjakortin arvontaan! Arvontaan osallistuaksesi sinun on jätettävä yhteystietosi 7.12. mennessä. Arvonnan säännöt löytyvät täältä. Toivotan kaikille arpaonnea ja hauskoja hetkiä mielenkiintoisten tutkimusten parissa! 🙂 Liittymiskaavake on tässä:

Yhteistyössä Norstat

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Haluaisin osallistua, mutta mulla ei ole puhelinta. Onnistuuko siis mitenkään?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä