Mahdotonta

Mulla on tosiaan ollut marraskuussa aika hurjat aikataulut, enkä olekaan ehtinyt koulun ja töiden lisäksi paljoa muuta tekemään, eikä joulukuu näytä yhtään erilaiselta. On kuitenkin kiva huomata, että tästä työtahdista on oikeasti hyötyä ja sen oman edistymisen näkee! Sekä koulussa että töissä. Välillä turhauttaa ihan hirveästi, mutta aina kun saa jonkun jutun päätökseen, tuntuu kaikki taas sen arvoiselta. Kuten esimerkiksi tämän meidän liikkuvan kuvan kurssin kanssa! Oli niin iso helpotus saada tuossa viime viikolla vihdoin tämä meidän video palautettua. Meidän tehtävänä oli siis kurssin lopputyönä tehdä noin minuutin video, jossa editoimalla tehdään mahdottomasta mahdollista. Tätä tehdessä oppi taas paljon uutta ja näki, mitä asioita pitäisi ensi kerralla tehdä paremmin, mutta oltiin meidän ryhmän kanssa kyllä tosi tyytyväisiä tähän tuotokseen. Mitäs tykkäätte? 😉 Pitää vielä mainita, että esimerkiksi videon KAIKKI äänet on äänitetty aivan erikseen. Ainakin mun mielestä kuulostaa tosi luonnollisilta siihen nähden! Ja kun ne on vielä äänitetty puhelimella, heh. Iskee väkisinkin tällainen äidillinen ylpeys meidän projektista 😀

Kommentit

1 kommenttia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä