Täydellinen opas lapsen pukemiseen

[mittaustagi] [conversionpixel campaign=’Reima6′ title=’Täydellinen opas lapsen pukemiseen’]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuoteni Reiman Blogger Ambassadorina alkaa olla ohi ja nyt onkin aika kirjoittaa tämän kampanjan viimeinen postaus. Tämä vuosi on ollut aivan ihana, koska mikäpä olisi lastenvaateintoilijalle mukavampaa kuin päästä tekemään tiivistä yhteistyötä itselle niin mieluisan merkin kanssa. Reiman vaatteet nyt ovat minulle muutenkin olleet tuttuja, mutta erityisen ihanaa on ollut päästä näkemään uutuuksia ja tulevia mallistoja ihan ensimmäisten joukossa. Reiman toimintaan tämän vuoden aikana entistä paremmin perehtyneenä ja pian ensimmäisen lukukauden opiskelleena mainonnan suunnittelijana voisin sanoa, että Reiman markkinoinnin parissa työskentely on ehdottomasti mulle yksi iso tulevaisuuden haavetyöpaikka. Tai kuka ties, ehkä innostun jo ensi vuonna laittamaan Reimalle hakemusta harjoitteluun! 😉 Ovia auki alusta asti ja näin edes päin. Olisi kyllä todellinen dream come true.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta jos suuntaan hamasta tulevaisuudesta katseen nykyhetkeen ja vaikkapa ihan ikkunasta ulos, niin tulee kyllä tässä nyt muitakin asioita mieleen. Nimittäin tänään mun oli tarkoitus vinkata teille lahjaideoita joulua varten, kerrata vähän kerrostamista ja esitellä vielä nämä meidän lasten tämän talven toppatakit! Jos aloitetaan näistä kuvista niin meidän lapsilla on tosiaan nyt päällä jo aiemmin esittelemieni Idea -softshell -housujen ja Freddo -kenkien lisäksi Sisarus– ja Serkku -toppatakit. Jopa Topias on kerrankin kiinnostunut vähän lastenvaatteista, sillä nämä takit ovat kuulemma erittäin katu-uskottavat 😉 Koko perhe hyväksyy. Itse tykkään mallin lisäksi hirveästi tästä väristä. Se on ihan täydellinen tänne nyky-Suomeen, kun lunta ei kovin usein ole tarjolla. Näyttää tosi kivalta sekä lumisessa maisemassa että ruskean luonnon keskellä. Ja kuten muutkin Reiman vaatteet, nämä takit selvisivät myös moitteetta pesusta ja Nompun heti ekalla käyttökerralla likaisesta autosta hankkimat tahrat lähtivät kokonaan pois.

Nämä Freddo -kengät ovat myös olleet aivan ihanat, kun ollaan nyt saatu niistä enemmän käyttökokemusta. Lasten on helppo pukea ne itse, ovat kuulemma tosi mukavat jalassa ja varpaat takuulla pysyvät lämpiminä. Eikä ole tullut yhtään vettä läpi, vaikka siinä lumien sulaessa näillä tulikin kahlattua ihan muutaman loskalätäkön läpi. On vaan ihan parasta, kun ei tarvitse ulkoillessa huolehtia, että lapset pysyvät kuivina ja lämpiminä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin tuossa aiemmin tällä viikolla kurkkimassa vähän Reiman alennuksia, kun tätä postausta ajatellessa tuli mieleen myös lähestyvä joulu. Meillähän meni viime jouluna lahjahankinnat aika helposti, sillä tilasin Reiman alennusmyynneistä kaikille sukulais- ja kummilapsille lämpimät lahjat. Paketoitavaksi tuli softshell – ja välikausitakkeja, villa- ja fleecehaalareita, aluskerrastoja ja asusteita. Kaikki vanhemmat lapset ilahtuivat lahjoista kovin ja tuntui ihanalta antaa lahjoja, jotka oikeasti pääsevät varmaan käyttöön. Reiman alet näyttävät taas siltä, että nyt olisi varmaan hyvä hetki alkaa hamstrata ensi keväälle varusteita! Meillä tosin on pipoja ja hanskoja lukuunottamatta kaikki aika hyvin hanskassa, sillä olen tosiaan ottanut kaikista vaatteista tänä vuonna isompaa kokoa, jotta ne menevät pitkään. Ainoastaan Nompun ihana Ajatus -windfleece on varmaan keväällä jo liian pieni. Se oli kyllä niin järjettömän näppärä tossa syksyllä, että voisi tilata jopa ihan saman kuosin isommassa koossa, kun sekin on näköjään alennuksessa.

Reiman alepuolelta on helppo selata kategorioittain koululaisten, lasten, taaperoiden ja vauvojen tuotteita. Sieltä löytyy nyt kivasti välikauteen vaatetta, mutta myös joitain toppavaatteita! Ja ihan pakko huomauttaa, että myös UV-hupparit olivat alessa, joten kannattaa ajatella jo kesään asti! Loooooooooooove them. Näitä kaikkia on näppärä ostaa aina varastoon alennuksista isommassa koossa ihan itsellekin, mutta jos miettii niitä mahdollisia joululahjoja niin suosittelen ihan hirveän lämpimästi pitämään silmällä tätä Reiman aleosastoa! Normaalihintaisia tuotteita ei ehkä joululahjoihin tule hirveästi ostettua, kun tämä joulu on aika kova viemään rahaa, mutta alennuksia hyödyntämällä voi oikeasti löytää ihan hittituotteita paketoitavaksi. Aion ehdottomasti taas tänä vuonna hyödyntää tätä samaa taktiikkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

lataus

Ja viimeiseksi vielä siihen kerrostamisen kertaamiseen! Olenkin kerrostamisesta postannut aiemmin täällä, mutta halusin vielä jakaa teille tämän aivan loistavan pukeutumistaulukon Reimalta! Olen ihastellut tätä koko vuoden ja vitsi, miten olisinkaan kaivannut tätä silloin uutena äitinä, kun ei ollut aavistustakaan, mitä sille lapselle kuuluisi milloinkin pukea. Tämä taulukko on mielestäni erittäin toimiva ja pitää hyvin paikkaansa! Tän saisi oikeasti lisätä äitiyspakkaukseen 😀 Tämä on tosi iso apu myös ulkovaateostoksilla, sillä missään nimessähän ei tarvitse ostaa kaikkia näitä tuotteita tästä listasta. Eri lämpötiloissahan voi pärjätä eri yhdistelmillä, joten täydellisesti selvitytyy esimerkiksi ostamalla aluskerraston, fleece- tai villakerraston, kuoritakin ja toppatakin. Ei välikausitakkia ja superlämmintä toppaa ole todellakaan pakko hankkia, jos vain kerrostaa oikein! Jos ei matkaile tai asu Lapin suunnalla niin -30 asteen kestävää takkia tuskin tarvitsee. Moni tuore vanhempi tuskailee näiden asioiden kanssa ja tämä taulukko on oikeasti hyvä apu asioiden pohtimiseen. Etenkin jos tahtoo ostaa syksyllä varusteet kerralla, eikä sitten hakea koko ajan lisää jotain, kun ulkona tuleekin kylmä tai kuuma.

Mitäs te tykkäätte? Oliko tämä taulukko teidän mielestänne hyödyllinen? Entäs innostuiko joku kenties tarkkailemaan Reiman ale-osastolta joululahjoja?

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Minkä kokoinen on tuo Nompun ihana takki?

Avatar

Mahtava taulukko! Tää täytyy laittaa muistiin! Ja täytyypä tsekata nuo aletkin. Itse oon tilannut Reimaa aina Lekmeriltä, koska sieltä saa halvemmalla, kuin Reiman omasta nettikaupasta ja lisäksi siellä on usein kampanjoita, joissa saa lisää alennusta tai esim. postit ilmaiseksi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä