ENSIMMÄINEN TENTTI JA ITSENÄISYYSPÄIVÄN OHJELMAA

Laitoin tossa juuri meidän luokan wa-ryhmään kuvan mun avaamattomasta tenttikirjasta. Olen sen ensimmäinen lainaaja, joten siihen ei ole ehtinyt muodostua vielä ainottakaan kulumaa, koska kirjaraukkaa ei ole vielä kertaakaan avattu 😀 On nimittäin ollut sen verran hullua tämä loppuvuosi! Odotan ihan hirveästi kevättä, kun kaikki loppuvuoden deadlinet ovat takana. Tässä on vielä ihan sikamonta juttua ennen lukukauden päättymistä, sitten kun yrittää selvitä samalla vielä töistä niin voi apua. Onneksi mulla on Topias!

Tänään otin itsenäisyyspäivän kunniaksi muutaman tunnin vapaata, kun syötiin koko perhe lounaaksi lehtipihviä ja uunikasviksia (tuli heti inhottava olo ja maha sattuu punaisesta lihasta, mutta oli kyllä niin hyvää) ja sitten katsoin yhden jakson Greyn anatomiaa ja söin sohvalla suklaata. Aamulla vielä käytiin kaikessa rauhassa koko perhe tekemässä ruokaostokset. Sitten näiden lisäksi olenkin ehtinyt kuvata kahdet kamppiskuvat, käsitellä niistä toisen setin ja viettää laatuaikaa lasten kanssa leipoen.

Tällä hetkellä Topias tekee lasten kanssa palapeliä ja tahtoisin hirveästi liittyä seuraan, mutta kello alkaa olla jo sen verran, että mun täytyy nousta tästä työpöydän ääreltä ja mennä vähän viikkaamaan tuota meidän järkyttävää puhtaiden pyykkien Mount Everestiä, sillä huomenna aamulla meille tulee Freskan siivooja ja saadaan sitten nauttia taas ihanan puhtaasta kodista. Voisin vain heittää nuo pyykit johonkin, mutta meillä on viikonloppuna pikkujoulut, joten tahdottaisiin saada nyt ne pois silmistä ihan kokonaan, plus, tuo vuori ei mahdu mihinkään piiloon. Se on oikeasti NIIN iso. Jos halutaan, että täällä mahtuu siivoomaan joka paikasta, pitää ne saada viikattua kaappiin. Siinä se loppuilta sitten meneekin 😀 MUTTA. Huomenna, kun siivooja kahdeksalta ilmestyy oven taakse, minä pakkaan tenttikirjan laukkuun läppärin kaveriksi ja etsin itselleni jonkin hyvän rauhallisen lukupaikan. Kai sitä yhdessä päivässä ehtii jotain omaksua tosta kirjasta, kun asiat on kuitenkin suurimmaksi osaksi käyty läpi kurssilla! Lähinnä minua pelottaa se koetilanne, koska menen niissä aina ihan lukkoon. Tentti on siis torstaiaamuna.

Olisiko teillä jotain viime hetken vinkkejä tenttiin valmistautumiseen? Lukuvinkkejä tai rentoutumisharjoituksia, en tiedä kumpaa tarvitsen enemmän 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuvitukseksi vanha kuva työpöydästäni, koska mulla ei ole nyt aikaa kuvata mitään… 😉 Ihanaa viikkoa kaikille! Mulla on huomiseksi ajastettuna yksi postaus, mutta sitten seuraavaksi kuullaan varmaan vasta viikonloppuna, kun on koulujutuista selvitty!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Tsemppiä opiskeluihin! Kyllä niistä tavalla tai toisella selviää, ei kannata stressata! 🙂

Avatar

Oon kans sepänkadulla eikä tenttien taso päätä huimaa, ei niitä voi edes tenteiksi kutsua xD

Emilia Huttunen

Medianomit on Lemminkäisenkadulla! 🙂 Mut hei toivottavasti meilläkään ei oo sit kovin kovaa tasoa 😀 En oo vieläkään ehtinyt lukea, joten taidan mennä tenttiin luottaen siihen, että tunnilla opittu riittää 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä