VISA VINKUMAAN, TURVALLISESTI

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Visa’ title=’Visa vinkumaan’]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten otsikossakin sanotaan, mulla tosiaan on tapana vinguttaa Visaa. Visaa on kiva vinguttaa. Ja musta on hauskaa sanoa, että vingutan Visaa. Visan vinguttaminen on kivaa, koska saan siitä jotain kivaa. Vingutuksen vastaan ottanut yrittäjä saa sitä jotain kivaa. Ja kaikki saa hyvän mielen, sillä Visalla pidetään samalla huolta meidän kaikkien turvallisuudesta, jotta sitä ei tarvitse itse näissä ostotilanteissa pohtia. Näitä asioita pääsin pohtimaan enemmänkin nyt, kun olen mukana Visan ja Lifien kampanjassa.

Multa löytyy itseasiassa viisi Visa -korttia, neljältä eri pankilta, kolmea eri tyyppiä. Mulle on tärkeää pitää aina useampi maksuvaihtoehto käsillä, koska eihän sitä ikinä tiedä. Jos yksi kortti katoaa, tai joudutaan sulkemaan, on hyvä olla niitä vaihtoehtoja. Vaikka enhän minä toki mihinkään oikeasti sentään viittä korttia tarvitse, mutta enpä ole nähnyt mitään tarvetta myöskään sulkea vanhoja kortteja, kun olen vaihtanut uuteen pankkiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Visa on aina ollut mulle se oikea vaihtoehto, mitä maksukortteihin tulee, sillä olen vain kokenut Visan ehdot ja edut parhaiksi. Siitä asti, kun 13 -vuotiaana sain äidiltä ja iskältä sen ensimmäisen Visa Electronin, olen maksanut ostokseni aina Visalla. Alkuun oli ehkä kyse vain tutusta ja turvallisesta tavasta, mutta vanhemmiten on alkanut ymmärtää paremmin kaikkia Visan hyötyjä, joista isoimpana tulee se turvallisuus.

Visa tarjoaa tosiaan erilaisia korttivaihtoehtoja, mutta korttia ei myönnä Visa, vaan käyttäjän pankki. Visa kehittää kortteihin liittyvää tekniikkaa jatkuvasti ja vastaa maailmanlaajuisista järjestelmistä, jotka tekevät Visan käytöstä turvallista, luotettavaa, nopeaa ja helppoa. Ihan kaikkialla maailmassa! Eri pankeilla on erilaisia käytäntöjä ja ne käytännöt kannattaa aina tarkistaa oman pankin ehdoista, mutta yleensä Visalla maksaessa voit luottaa siihen, että olet turvassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun shoppailen netissä, valitsen mieluummin tilisiirron sijaan maksutavaksi Visa-maksun, ja ulkomailta tilatessa tosiaan se usein onkin ainoa maksutapa, koska silloin tiedän saavani rahani takaisin, jos jotain sattuu. Mitä jos tilaus ”hukkuu postiin”, eikä yritys suostu korvaamaan sitä? Tai tuote saapuu perille vahingoittuneena? Tai ehkä yritys meneekin yhtäkkiä konkurssiin ennen kuin jo maksettu tilauksesi ehtii lähtemään? Rahoja voi olla vaikea saada takaisin, mutta Visalla maksaessa se on helppoa. Tietenkin ensimmäisenä kuuluu aina ottaa yhteyttä yritykseen, jonka kanssa olet asioinut, mutta jos sieltä ei heru apua, voit ottaa yhteyttä omaan pankkiin, sillä Visalla maksettujen ostosten kanssa sitä apua kyllä heruu. Tästä syystä pyrin aina maksamaan myös hotellit ja matkat Visalla, koska etenkin ulkomaille matkatessa näiden varausten tekeminen on välillä todella epävarmaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Epäonnisten nettishoppailujen lisäksi Visalla maksaessa pidät huolta myös muusta maksuturvallisuudesta. Jos joku varastaa identiteettisi, tai kopioi korttisi, voit saada siitä korvauksia. Minulle ei onnekseni ole ikinä käynyt mitään, mutta vaikka kuinka olisi varovainen, voi kenellä tahansa käydä huono tuuri. Siksi minulle onkin tärkeää tietää, että kun jatkossakin hoidan ostokseni Visalla, on minulla aina sen tuoma turva takanani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyössä Visa

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Ei varmaan viidestä eri pankista…?

Avatar

En silti ihan ymmärrä miksi sulla on VIISI visa-korttia eli luottokorttia…? Sehän maksaakin? Miten muistat kaikkien tunnusluvut yms 😀

Emilia Huttunen

Siis ei se kortti mitään maksa 😀 Ja kaikki niistä ei ole luottoja, mulla on sekä electroneja, että debit-credittejä 🙂 Jos esim nettikirppiksillä myy jotain niin annan aina sen pankin tilinumeron, mikä pankki sillä ostajallakin on, jotta saan ne rahat heti tilille ja sit on näppärää, että on siihenkin pankkiin kortti, ettei tarvii itse siirrellä rahoja edestakas. Ja Visalaskunhan voi maksaa aina heti pois, eikä jättää kasvamaan korkoa 🙂

Avatar

Tottakai kaikissa pankki/luotto/electroneissa on kuukausimaksu
sehän käy selväksi jo nopealla googlettamisella.

Avatar

Niin no mulla ainakin maksaa kortit, kaksi eri korttia kahdesta eri pankista 🙂 Toinen pankki ja toinen luotto. En vaan ymmärrä mihin enempää tarvitaan, aika kätevästi saa nykyään kuitenkin rahoja siirrettyä puhelimen appeillakin 🙂

Avatar

On kuukausimaksu, mutta jos on paljon säästöjä/velkoja, niin yleensä saa kuukausimaksuttoman kortin tai ainakin alennusta siihen. Itselläni ei ainakaan maksa mitään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä